Jump to content

Ustu'n

Members
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Ustu'n's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Årets 1. og 2. mår. Tatt henholdsvis i desember og januar. Samme felle og begge er tatt på oppkok av vrakhonning, havregryn og vaniljeessens. God start på sesongen.
  2. Jeg har skutt noen elger med 6,5 og over 50% av jaktlaget skyter med det samme. Vi har aldri hatt problemer med at det var 6,5, såfremt skuddet satt der det skulle! De fleste på laget bruker Lapua Mega som kule, personlig syns jeg dette er en super kule, med god ekspansjon og god restvekt. Prøvde noen Fusion kuler på rein, men disse delte seg jo inni hele reinen. Fant til og med igjen kulepartikler i framsida av låret etter et rent bogskudd som som hadde utgangshull på andre bogsida!
  3. Hørtes kjent ut ja! skyter med en sauer 202 i 6,5 jeg å
  4. Har 6,5 og skyter med Diamond line som trenings ammo og lapua mega og norma nosler som jaktammo. Disse går begge rett i kvitlappen på 100 meter, uten å måtte skru et eneste klikk.
  5. Så howahouge lenger opp her sa han hadde moddet festet litt... tru jeg treng å gjøre noe av de samme, hvor er ikke helt fornøyd med det festet som er nå... Hvordan gjorde du dette? Noen som har noen tips til fremgangsmåte?
  6. Noen som har bestilt stokk fra rifle-stocks.com ?? Noe som har noen forslag/meninger om hvilken stokker som er brukbare til ei vanlig bruksrifle? Har det problemet at rifla er recht mens jeg skyter links, så må ha en stokk som ikke er altfor recht-tilpasset. (nøytral kolbe)
  7. Da blir det nok en sporter Ska brukes på normal jakt, rype, rev, rådyr, storfugl. Så en litt tøff sporter laminat bli bra Var det savage 10-stokk som passet til Savage stevens 200?
  8. okei takk for svar;) Den med å ta finishen sjøl høres ikke dum ut hva anbefales til rifla mi da? (savage stevens 200) sporter eller target stokk? Er ganske flink med treverk, så det er ikke noe problem!
  9. Lang leveringstid kan jeg forvente fra DX sånn ca da? var å henta den nye børsa i går, og begynner å bli utålmodig på tofot nå! mvh Jørgen H
  10. okei Henta den i går sjø, og går på skole til mørket kommer krypende, så har ikke fått testa den noe særlig enda! men lørdags morgen smeller det! Så kan komme tilbake til dette med presisjonen!
  11. Er jo ei veldig billig rifle, med en veldig "dårlig" stokk. Derfor lurer jeg på pris på en helt vanlig stokk, av laminat eller tre, evt god synt. stokk. Trenger ikke være den dyreste! Men vil ha en grei stokk som er bedre enn den jeg har nå! Budsjettet ligger vel på rundt 1500.
  12. Noen som har en stokk å anbefale til en savage stevens .223? evt noen leverandører? Har prøvd søkefunksjon. Mvh Jørgen H
  13. Er det et skytterlagskrutt som tilsvarer N-133 eller N-135
  14. Honning fra butikk fungerer. Noe jeg pleier å gjøre, er å koke opp honningen i en kjel, slik at jeg får noe som kan ligne et "honningkonsentrat". Lukten blir mye sterkere av dette. Har tatt en 4-5 mårer på dette.
×
×
  • Create New...