Jump to content

antonsen

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by antonsen

  1. hei.. har en mauser m98 30-06 som jeg har et 308 matchløp til som jeg vurderer og brotsje om til 300 win mag, saken er den at hvordan går jeg fram i forhold til han onkel blå ettersom rifla nå bilr 300wm å få det på kortet istede for 30-06? sånn at jeg kan få kjøpt patroner til den liksom
  2. Hei Har en pointer på 5mndr. Lurer på når og hvordan jeg skal få han til å gå pent i bånd? Han drar som en hest!
  3. er det ingen her inne som har ei mauser m98 låskasse å selga meg bare spør her ettersom det er så dårlig rrespons på ønskes kjøpt tråden..
  4. men er har du no peilin på hva det snellert avtrekk heter på Tysk/Østrisk?
  5. hei. Er det noen her som vet hvor jeg kan få kjøpt snellert avtrekk til en mauser mod.98?
  6. tTakk for alle svar hittil Detta skal brukes til noe topp jakt å å gluggjakt på rev noe rådyr+ mye bane skyting har dere no tips om andre kikkerter som jeg kan samenligne den mot? evt. om dere har no bedre ide på hva kikkert jeg kan kjøpe?
  7. hei ny her på kammerte, og har lest å føler at jeg har fått mye nyttig kunnskap Over til spørsmålet mitt: Sitter nå og skal kjøpe meg ny rifle og optikk, etter mye fram og tilbake fra å titte på meopta og annet lingnende. Men nå har jeg finni Hensoldt ZF 6-24x72 og bare følte det at en sånn må jeg ha,men er det en god kikkert? Er det en kikkert jeg kan stole på? Er det noen som har no erfaring fra disse her? Hva er deres mening ang. denna kikkerten? Rifla blir forresten en Remington VTR i cal. 22-250.
×
×
  • Create New...