Jump to content

rubenkl81

Members
  • Posts

    88
  • Joined

  • Last visited

About rubenkl81

  • Birthday 05/30/1981

rubenkl81's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. vurdere å kjøpe meg picatinny til min shultz&larsen hunter. Men finner ikke noe om hunter så det jeg lurer på er om classic DL og hunter er samme rifla?
  2. Denne har vært i familien sitt eie siden 60 tallet å den har ikke vært modifisert på noen måte så det skal ikke være gjort noe med låseklakkene.så alt i alt så skal det gå fint om jeg tar utgangspunk i maxtrykk til norma oryx. Planen var å fikse litt på denne,bytte avtrekk og ordne sikringen slik at jeg kan bruke lavere ringer på den.målet var å kunne bruke den på elgjakt i fremtiden. Det jeg nå har blitt usikker på er om 6.5x55 vil være godkjent for elgjakt. Hadde meg en prat med jaktdepotet sørpå og de fortalte at det kunne bli krav om homogene kuler å da mente de at 6.5x55 ikke ville klare anslagsenergien på 100 meter.andre som har hørt noe om det?
  3. Dette er en 6.5x55.vil denne da klare norma oryx sin fabrikkammo?
  4. Har en gammel mauser m96 fra 1941 som jeg tenker å lade litt til. Det jeg lurer på er om noen her inne vet om disse gamle riflene tåler samme ladetrykk som moderne rifler?
  5. Jeg er ganske ny innen elgjakt(jaktet elg i år for første gang på senja).dette ga mersmak men er lang å kjøre for noen dager med jakt.dermed søker jeg ett lag i bodø området som kanskje trenger folk.har jaktet småvilt i 18 år og sel i noen år men ønsker å prøve noe nytt. Ta gjerne kontakt om spørsmål eller lignende. Ruben Klemetsen tlf: 41219768
  6. har hatt meg 5 turer i fjellet i år og det har blitt med 9 ryper hjem.all jakt har skjedd etter 6 oktober så det er jakt etter hvit rype så er ikke så enkelt. Men det er mye fugl,har tilsammen sett nermere 1000 fugle på disse turene men som folk kanskje skjønner så er det ikke enkelt å få med seg så mye hjem når de sitter å lyser oppi bakken mot en mørk bakgrunn. Men morro er det å gå i fjellet når en ser så mye rype så det er kanskje håp for nordland neste år også....
  7. siktet ser jo meget bra ut,eneste eg er litt usikker på er bruken av paralellaksejusteringen... har ikke vært borti bruken av det så om noen kan forklare det på en forståelig måte kan siktet fort bli aktuelt.
  8. har inne søknad hos politiet på en 17 hmr. så skal eg jo ha meg kikkert til rifla så lure eg på hvilken dere kan anbefale.pris rundt 3-4000..ikke mere enn 4000... rifla skal brukes til småviltjakt etter rype,tiur og gås... noen forslag?
  9. Da var terreng funnet på hamarøy så gjenstår det å se om det er fugl i området.men blir ikke før uti oktober den jakta vil pågå,men takker for tipset om hamarøy\tysfjord...
  10. hamarøy er det meste privat.er vel kun ved foten av kråkmofjellet det er statseid...men vet du om det er private som selger kort der?
  11. Fant det faktisk no,å det var ikke lov å jakte storfugl der.....
  12. Ja saltdalen er vel kanskje beste plassen å gå.men er det noen av dere som har prøvd dere i lavlandet i rago ?har ikke funnet noen plass det står at det ikke er lov å jakte storfugl der.
  13. Har hørt at mange jakter i saltdalen,men der er jo det meste privat,skulle likt å vist om de har et utmarkslag som selger jaktkort.
  14. er det noen her inne som har noen bra tips for områder i salten for å jakte på orre\tiur?
  15. bedre ordvalg finnes vel ikke....
×
×
  • Create New...