Jump to content

tomboy74

Members
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tomboy74

  1. jeg ville ha prøvd å legge den i eddikvann i noen dager. la den tørke og luftest godt etterpå.. eddik er suverent å fjerne vond lukt med.. har ikke prøvd,men mener det kan være verd et forsøk.
  2. er det noen som kan anbefale el kruttvekt som de vil anbefale. elektronisk utveiing er et must. hvis dere vet om gode tilbud så send det på pm.
  3. hvordan får jeg koblet bandet til 320èn? hvordan finner jeg ut hvilken id bandet har og få bytta id nr?
  4. noen som vet om noen plass de selger jakt for livet 3 i norge. siste jaktfilmen til robert..
  5. tomboy74

    acorngard 680

    er det noen som har noen erfaring med denne type kamera? hvor finner man alt det som må leggest inn på det. fikk heller ikke opp norsk telenor heller? dette er det som er tilbudsvare til 123jakt..
  6. jeg var innom til politiet i går og forhørte meg om dette. de viste ingenting. de ringte svensk politi og der var det samme svar. jeg dro da til tollkontoret og de viste heller ikke,men de ringte svensk toll. der sa de det at det var ingen problem med normen som jakter med demper. toll inn våpnet dit som vanlig før du krysser grensen. skriv en merknad at du har demper og type demper. stopp på det første politikontor du kommer til og ta med våpen og demper inn og forevis det. da får du et kvitto på at du har det og alt er greit. husk å melde det inn i norge igjen når du kommer tilbake.
  7. hva bruker dere for å frakte elg med? hva er fordelen og minus med det dere bruker? tenker på beltekjøretøy ikke atv. hvor selgest det slikt? nettadr. kan sendest på priv.melding.
  8. lurer på hvordan dere tolker sett elg skjemaet. jeg vet at folk gjør dette forskellig. dette er vell et verktøy for å finne ut sett elg.pr.jeger.pr.time jaktet. f.eks. 2 jegere sitter å ser på en okse, ei ku og to kalver. jaktlag 1: de har sett.1 okse.1 ku og 2 kalver. dette lag teller bare antall forskellige dyr. ikke dyr pr.jeger jaktlag 2: de har sett. 2 okser.2 kyr og 4 kalver. dette laget teller alle oppservasjoner av elg av jegere med våpen og ingen dyr flere ganger. hva teller dere?
  9. er det noen som har erfaring med denne grønne laseren? fikk en demo i stummende mørke å det var som å skyte på lyse dagen. må være greit for gluggjakt etc.. http://www.midwayusa.com/product/136258 ... ount-matte
  10. gratulerer med elgen. det der må vell være en voksen okse med underutviklet horn. ikke en 1 1\2 åring.. så dere ikke på tennene? 251 det er 100 kg for mye for et ungdyr og se på lengden på hodet.. uansett ..gratulerer..
  11. tror det har noe med bakgruns belysningen. bare den ene kanalen som ikke er bakgrundsbelyst.. kanal 1. mulig det skal være slikt..
  12. jeg har fått et symbol i displayet på en kanal. symbolet er en p som står rett ovenfor kèn på jakt 1 canalen. hva betyr det og hvordan får jeg den bort? noen som vet?
  13. tror det blir for mye. det er for elg jeg tenker på. har hørt 8,5. men jeg har ikke sjkka det eller sett på det under parteringen av dyrene.. hvis dere finner noen linker der det står svart på hvitt så blir jeg glad..
  14. på en elg kan man ta snittet av lårene og gange det med 6. da får man nesten helt rett slaktevikt. så det jeg lurer på er: er det noen faktor for å regne ut vekta hvis man veier en bog?
  15. jeg er jaktleder og må si det at du har handlet helt rett. det er bare opp til deg om skudd skal afyres imot dyr. jeg bruker å si det til guttene og jentene på laget. ER DU USIKKER SÅ HOLDER DU IGJEN SKUDDET. SKAL IKKE HA NOEN RAMBOTILDENSER. synes du har hvist høy moral. lykke til med videre jakt..
  16. takker for infoen,men hva mener du med å ligge for lenge?
  17. hvor kan man få tak i Hydrogen Peroxide? jeg har en skalle som jeg vill ha bleket. bør vell ha en sterk type. rundt 35% eller hva tror dere?
  18. jeg bruker en hausken. modell.155. den fungerer bra synes jeg. tar mye av rekrylen og holder nede lyden,så ørene ikke blir ødelagt.. den er av den gamle modellen uten magebelte. ingen buler eller andre synlige skader. liten og lett.
  19. da har jeg hvert på skytebanen og var veldig overrasket over presisjonen til denne kula.. 22 mm på 5 skudd i benk. dette var med 53,5 gr,n150.. skal måle hastighet en annen dag.. da er det bare å vente til den 25.... årets vakreste eventyr...
  20. Har lada sjøl med 55.9 gr ! Col huska eg ikkje i farten ! Men samlingene på den er god! Har kronografert med den landingen til ca 790 m/sek. Skutt i ei tikka! hvilket krutt brukte du?
  21. flotte greier.. ble så usikker når det ble slik at kulen trykker kruttet sammen i hylsa.. takk for svaret.
  22. det hadde hvert topp hvis noen kunne ha gjort det..
×
×
  • Create New...