Jump to content

gledesdreper

Members
  • Posts

    69
  • Joined

  • Last visited

gledesdreper's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hadde dere visst hvor tynt grunnlag Økokrim har i flere av siktelsene i den store ulvesaken på Eleverum hadde dere sovet elendig i mange netter framover....
  2. Bukseseler og belte! Jo, det er kanskje det enkleste. Hva med blyhaggl, jeg kan ta med til Sverige men ikke hjem igjen?
  3. En kollega inviterer på småviltjakt i Sverige. Gidder ikke kjøre så da blir det fly; er det noe spesielt å tenke på når en innfører jaktvåpen til Sverige pr fly? Kan en da også deklarere online på forhånd eller må en gå på rødt i tollen og ordne papirarbeidet der?
  4. God underholdning dette, bedre enn partilederdebatten!
  5. Ja, T/C Contender er jo et hyppig brukt våpen til kriminelle handlinger...
  6. Endret forskriften og lov slik at den klart sier at det skal gies tillatelse, i stedet for dagens "kan".
  7. Det kan virke som om denne (snodige) tråden er laget for å skape inntrykk av at Høggeren hevder moderatorene er "korrupte". Selv en blind dyslektiker klarer å se at det har han faktisk ikke sagt/skrevet, men av en eller annen grunn føler visse seg veldig truffet av Høggerens innlegg. Når den ønskede debatten i denne tråden ikke kommer igang kommer en moderator inn og bumper den? Denne debatten har feil vinkling, det den burde handle om er hvorvidt det overhodet skal være tillatt å diskutere leverandører her inne, på godt og vondt,
  8. -nei -ja, om nok folk stemmer rett (Frp vil innføre prøveordninger med buejakt, vil da tro at de kan overtales til å tillate håndvåpenjakt
  9. " Kammerets finest-det selvutnevnte MORALPOLITIET". I tilfelle noen lurer; jeg mener ikke at ulovligheter er greit.
  10. Samme Ryan som leker helt på Discovery? Holdt på å dø av latter når han anbefalte å la seg drive nedover en smeltevannselv for å komme ut av "vilmarka". Fyren ville sansynligvis ha omkommet av sult og frykt om han kom for langt unna en chipshop, har han tjenestegjort i SAS må det være som lagerbetjent eller kokk-ikke operativ. for å spore litt innpå tråden; de som faktisk er eller har vært i SAS (ikke det halvgode flyselskapet som serverer europas dyreste kaffe..) snakker lite om det. Samme som med nordmenn, de som virkleig har vært med snakker ikke så høyt om det.
  11. Det Wiki-greiene er jo bare tøv.
  12. Makulering var da drøyt, nytt avtrekk/sikring koster rundt 1000-lappen:-) Men ja, den sikringen den leveres med er ubrukelig. Snodig av Remington turde solge disse børsene i USA?
  13. Fox ligger langt over M85en i kvalitet! M85 er et godt utgangspunkt om en skal lage seg en snerten liten småvilt/rådyrbørse, men slik den kommer fra fabrikk er den ikke verdt kronene. Feks kan en godt legge ned noen kroner eller timer i fixing av avtrekk og sikring (sikringen er forresten utrolig dårlig, en blikkbit som ligger løst utenpå avtrekkerhuset..) og få det bra. Men det varer ikke, materialkvaliteten er så dårlig at du må på han igjen etter en stund. Derfor-hiv orginalavtrekket og sett inn et Timney (eller Bold). Skjeftene varierer fra forskalingsplank til OK nøttetre. Løpene er også en historie for seg selv, da jeg plukket ut min (i 7,62) fant vi 3-4 børser hvor løpet var borret skjevt, innvendig overflate varierte fra bra til noe som lignet en vridd rasp. Kjøp ihvertfall ikke en slik usett eller uten klar avtale om evt retur.
×
×
  • Create New...