Jump to content

OKHaz

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by OKHaz

  1. Takk for kjappe svar! Ser at endel bruker trekk over demper for å unngå dette, ved lange serier, vil det ikke påføre demperen noe skade å isolerer rundt hele demperen? Det greieste er vel kanskje å spenne noe over toppen på demper som jeg ser noen skriver her på forumet. Hvordan påvirkes treffbildet av lyddemper, er det vanlig å ta denne av ved baneskyting?
  2. Vurderer å sette lyddemper på min Rem 700 kal 308. Litt skeptisk med tanke på mirage. Hvor plagsomt er dette med mirage ved baneskyting? Eks obligatoriske skudd der man skyter 15 skudd på 5-10 minutter. Ser for meg det blir en Sonic 45 da jeg er den får god kritikk til en billig penge.
  3. Gammel tråd men prøver uansett. Hva gjør at denne ikke er CE-godkjent for frekvensene fra 136-148mhz? Denne linken tyder på at den vel på at den er godkjent for alle jaktkanaler? Står ingen begrensing i frekvensbånd på den iallefall http://puxing.en.alibaba.com/certificat ... ntent.html" target="_blank" target="_blank Hvilke problemer kan det skape hvis man likevell stiller inn og sender på frekvenser den ikke er CE godkjent for? Ser denne blir solgt som jaktradio på finn.no http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs ... e=29626540" target="_blank" target="_blank" target="_blank
  4. Har vært dyr innom der for en uke siden,også sett dyr andre steder hvor det er korte gange selv har jeg kun sett for store bukker,og hatt for liten tid,og mye dårlig vær,så tviler på at jeg får noe i år.. Har liten bukk sjøl. Ser ut som om det er bra værdrag med sønnavind så får håpe dyra trekker sørover fra ringebu.
  5. Heisann! Noen som vet hvordan det er med rein i øyer nå? Drar opp fredag morgen og regner med å jakt i området Eldåhøgda - Lyngkampen. Første gangen i terrenget så blir spennende.
×
×
  • Create New...