Jump to content

Braute

Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Braute

  1. Har en Luger P-08 9mm som sliter litt med matingen. Problemet er at kneleddet ikke "går helt ned" når det fører frem neste patron, jeg må hjelpe til med å dytte det ned de siste 2-3mm. Har prøvd forskjellig ammunisjon, og våpenet er grundig rengjort. Jeg har en mistanke om at det er fjæra som er litt slapp. Om det er noen som har andre teorier, så tar jeg gjerne i mot forslag. NB: Om noen har en fjær til salgs så blir både Lugeren og jeg kjempeglade. Mvh Braute
  2. Gleder meg allerede jeg, dette høres artig ut. Forandring fryder. Bra tiltak Bromark & Co.
  3. Stiller opp til helgen ja, men håper ikke banen blir så vanskelig som for et par år siden. Går sikkert greit å få med seg 5-6 starter, for jeg har fått mange tips av Bromark. Lykke til.
  4. Våpen søilen yter etter min erfaring meget god service. Så om rådene til Niki ikke hjelper ville jeg sendt den til Bergen. Lykke til
  5. BJH, antar at det du skisserer er slik det fungerer på Kurud. Vet at det er litt vanskelig å sammenlike Kurud med andre steder, men tror nok det var langt over 2 timers venting der 20-09 i fjor. Kan selvsakt være spesielle årsaker til det, for har ikke vært slik tidligere. Tror dette kan være en god løsning BJH.
  6. Takker arrangør for flott stevne, og fin bane. Men det skal ikke være "sniking" i køen. Normalt melder man seg på en runde, og så ev. en ny når man er ferdig med den første. Om arrangør ønsker stevnet/påmelding gjenomført på annen måte bør det informeres om det. Må vel også sies at det er ufint av erfarene skyttere å snike som det blir beskrevet.
  7. Braute

    Taurus..

    God morgen, Er/var vel Sarpsborg Våpen, men de legger vist ned nå. Usikker på hvem som ev. overtar. (kanskje de har opphørssalg nå ?)
  8. Hei, Noen som har erfaring med denne, aldrig hørt om denne tidligere: http://www.wingevapen.no/index.php?do=c ... topcat=411 Eventuelt tiltenkt hyggeskyting/reservevåpen til felt. Mvh Braute
  9. Da har du fått et meget bra våpen til en meget bra pris. Litt tuning av avtrekk så får du sikkert mye glede av den.
  10. Først må det avklares hva du skal bruke disse våpnene til. Skal du bare bruke de til "koseskyting" vil de være ok i en liten periode. Til feltskyting og annen konkurranse er de omtrent ubrukelige. I .22 finnes det en rekke bedre alternativer, alt fra rimelige "plinkere" til gode og svært gode konkurransevåpen. Blant revolvere er det færre alternativer, men S&W Mod.686 vil være et sikkert valg. (det finnes masse stoff om dette på forumet, les tidligere innlegg) Lykke til.
  11. Ser at dere nevner Super Redh./Blackh. Noen som kan forklare meg forskjellene på Super og "vanlig" utgave av disse. Vil det være slik at siden Redhawken er DA, så vil grepet kunne sammenlignes med en S&W 686.
  12. Til feltskyting,magnum 2 står valget mellom en av disse. Ønsker et solid våpen med forhåpentligvis lite problemer. Hvor forskjellige er disse i forhold til grep, fordeler, ulemper, løpslengde ? Takker for alle synspunkter, selv om vi her trolig snakker om smak og behag. Jeg har ikke mulighet til å "klå" på en redhawk, men har prøvd noen skudd med Blackhawken. Tidligere har jeg brukt S&W Mod.29 og 629 til denne øvelsen. Mvh Braute
  13. Skal være ren "plankekjøring". Har flere ganger skrevet "skal selge ......med nr..." Kan forøvrig anbefale STI
  14. Normalt bedre å søke råd før kjøp, ikke etter. Men i dette tilfellet spiller det ingen rolle, bare plusser fra min side. Satte anatomisk skjefte på min og skjøt flere tusen skudd uten et eneste problem. (ble byttet ut med GSP Expert etter lang og tro tjeneste)
  15. Får du tak i en High-Standard blir du nok ikke skuffet. I tillegg kan du kjøpe anatomisk skjefte til den fra Hunters-House i Danmark. Lykke til, og husk at det også har litt å si hvem som holder våpenet. Øvelse gjør mester.
  16. Går veldig lett å fylle opp tønna. Synes å huske en som nevnte at om kammrene er for vide så får hylsene for stor plass til å ekspandere, og vil derfor klistre seg lettere. Men dette gjelder vel kanskje ikke om kammrene er helt jevne/glatte. ?
  17. Hei, Personlig ville jeg ikke gjort noe med finishen på våpenet, eldre våpen kler slitasje. Dessuten forringes verdien på den. Vil du gjøre noe med den bør den nok få en ny blånering, dette kan sikker P.I.Jakobsen gjøre. (Børsemaker som holder til i Drammens området)
  18. (sorry, Hassel feil navn på sitering. )
  19. Revolveren er kjøpt brukt hos forhandler som gir 6mnd garanti. ("uansett" ammo.) Har heller ingen problemer med forhandler mht.dette. Skal ta kontakt med dem på nytt å be "børsemakereksperten" utralydvaske tønna. Resultatet kan jo tross alt bare bli bedre enn i dag. Takker for tipset.
  20. Det dreier seg om en mod.29-2 (8 1/2"). Disse ble produsert fra 1961-82. Kan naturligvis heve kjøpet, men jeg synes rett og slett at revolveren er griselekker, så har mest lyst til å få den i stand. Kan klebingen skylles andre ting enn tønna ?
  21. Stemmer at Midway har tønne på lager. Men da dette er en reklamasjon har jeg ikke lyst til å kjøpe tønne til 1700,- for så å oppdage at kanskje denne ikke virker heller. Kan selvsakt heve kjøpet, men har ikke liksom ikke lyst til det heller. Kan jo også undre på hvorfor Midway har tønne, og ikke S&W i USA, merkelig i mine øyne
  22. Forhandler sendte først våpenet til en "dyktig" børsemaker, og denne eksperten konkluderte med at tønna var OK. Har prøvd ulike hylser/ladninger og samme resultat i tønna som altså er ok Forhandler har også prøvd ulik ammo. og som han sier "klistrer som bare f..." Blir en smule iritert over dette, og om ingen kommer opp med en ny tønne eller annen løsning, så blir det vel som overskriften sier, anbefaling av ny "dugandes" revolver. Tok med storry`n da jeg synes det er merkelig at det er tilnærmet umulig for en av norges største på håndvåpen å fremskaffe en ny tønne.... Er ingen Smith expert, men ser ikke hva annet som kan forårsake denne klebingen. Eller kanskje mod.29 er veldig sær ?
  23. Hei, Har en utfordring som jeg håper noen kan hjelpe meg litt med. Skyter normalt spesialfelt magnum 2 med en S&W mod.29. Problemet er at hylsene "klistrer" seg i tønnen og nærmest er umulige å få ut, virker som det gjelder alle kammrene. Har prøvd både hjemmeladet og fabrikk, men samme problemet. Forhandler har prøvd å få tak i en ny tønne, men har ikke lykkes på 6 mnd. Kan naturligvis heve kjøpet, men vil gjerne ha denne i stand. Saken blir da, hvilken revolver vil dere anbefale dersom forhandler ikke får ny tønne fra USA. S&W 629, Ruger.......har lite greie på Ruger, men ser jo at det er en del som skyter bra med disse. Mvh Braute
  24. Braute

    Mauser

    Beklager, men synes både "våpensamler" og "??" svar er upassende. Regelverket er klart og for så vidt enkelt, enten man liker det eller ikke..... Registere våpenet til en gren som "hovedvåpen" eller tillegg dersom man har anledning til det. Lykke til i alle fall.
  25. Braute

    Mauser

    Tilleggsvåpen til grov,mil. eller spes. kan jo være et alternativ. (dersom du kan dokumentere min.10 stevner i en av grenene) Mvh Braute
×
×
  • Create New...