Jump to content

paeltz

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by paeltz

  1. Hold dere unna denne butikken (The Big 5 AS) og de som står bak! Kjøpte en Ny Härkila moose-hunter bukse strl 52 til 2650,- inkl porto. Bra kjøpt tenkte jeg og gledet meg til å få buksa hjem til årets jakt. Handelen og kommunikasjon gikk greit i forkant av kjøp og også betaling via vipps (bommert). Skuffelsen var stor da jeg mottok buksa og prøvde den på. Syntes den var noe kort i beina mot for den jeg prøvde i butikken noen dager i forveien… Etter litt undersøkelser viste det seg at jeg nå satt med en buksemodell som er ekstra kort i beina, 5 cm for å være nøyaktig. Kan være greit å informere om dette?! Kjøper du en str 52, forventer du at det er det og ikke en spesialmodell! Skuffelsen ble enda større da selger (https://big5.no) hverken svarte meg mer på sms elller telefon. Hold dere unna denne useriøse aktøren og støtt heller oppunder andre mer seriøse aktører. Svindel og bedrag må være intensjonen til denne butikken.
  2. Njaa....Slik jeg ser på det har jeg jo tapt ca en hundrings på å benytte 25% avslag, istedentfor å handle på nett uten?!
  3. Var på XXL i går og kjøpte noen julegaver. Hadde sjekket varer og priser på nett først, så jeg viste hva jeg skulle ha. Ettersom jeg i 7 av 10 tilfeller blir lurt på xxl, sjekket jeg kvittering (når jeg kom hjem). Fant da følgende "raring": Helsport - Ryggsekk Fjellheimen 85L M - 1399,- (Hentet fra nett) Kvittering fra butikken viste: Fjellheimen 85L M 1499.25,- Rabatt. nok 499.75 (25% av 1999) Ser ut som jeg må ta min sedvanlige tur tilbake.....
×
×
  • Create New...