Jump to content

OndeJens

Members
 • Content Count

  126
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral
 1. OndeJens

  ulovlig kniv?

  For en gjøk. Like gøy hver gang noen skal briske seg med jusskunnskapene sine. Stilig kniv forresten. Nettskjæringa passa veldig fint med treet.
 2. OndeJens

  Blogg

  Dette har jeg savnet. Det er så mange flinke folk her som fortjener mulighetene en blogg gir.
 3. Jeg syns dette så veldig bra ut. Første jeg gjorde var å bytte til norsk, det er helt nederst på siden i tilfelle noen andre lurer på det samme.
 4. Det Rausheim sier er nok riktig for mange pistolladere. Jeg lader ikke selv, men jeg har prøvd "feltpatroner" andre har lagd og det er virkelig forskjell.
 5. Leupold VX1 3-9x40. Den har ikke klikk, så jeg måtte jobbe litt for å skyte den inn første ganga. Ikke så farlig siden det er til et jaktvåpen som stort sett går med den samme ammunisjonen.
 6. Det står noe om voldsprodukter, og det er jo et begrep som er så tøyelig at du kan lage sprettert til ungene med det.
 7. Tipper det er fin lyd når man slipper patroner ned i kammeret på de mest grovkalibrede riflene.
 8. Jeg har to kniver med 420HC. En Leatherman Wave, og en Buck 110. Det stålet gjør jobben sin og har en grei balanse mellom å holde seg skarpt og være lett å slipe. Eneste feilen er at det ikke er særlig eksotisk.
 9. Jeg har kjøpt O1 fra http://www.groundflatstock.com. Han har mange dimensjoner og sender fra England. Jeg vet det ikke er ideelt å begynne med, men det er likevel populært og dermed lett å få tak i.
 10. Tror ikke Posten har noe problem med våpen.
 11. Tror faktisk jeg har noen Garandmagasiner liggende et sted. Er det grunn nok til å prøve å få tak i resten av våpenet også?
 12. Det finnes krympestrømper ferdig med lim også. Det blir veldig stivt og solid på kabler. Bruker Hellemann Tyton på jobb.
 13. De kunne likegodt skrevet tollekniv. Kan brukes til alt utenom hogging.
 14. Det er bedre at det er dyrt og tilgjengelig enn at det ikke finnes i det hele tatt.
 15. Du kan klage gjennom Forbrukerrådet også når du har handlet fra en privatperson. Det kan ta tid, men det er ihvertfall gratis.
×
×
 • Create New...