Jump to content

ChaccO

Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ChaccO

  1. Nei den ble ikke veid før jeg sendte den. Jeg brukte rafdal våpen. god pris og meget godt håndtverk
  2. Da har jeg endelig vekt. Cz 455 amerikan. leupald vx1 2-7x33 1" montasjeringer stål. a-tec 17hmr demper ink 1 ekstra kammer. magasin 17hmr total vekt 2590g
  3. kom hjem fra Juleferie her på lørdagen. Så at Kikkerten var kommet. Så skal hente den ut i dag. Skal som jeg om jeg får tid til å ta noen bilder samt vekt når jeg kommer meg hjem i kveld.
  4. nei ingen forsterkninger. treet er såppas hardt at jeg tviler det blir noen problemet med så lite kaliber. har prøvd å benne litt på den. og det virker ganske så sterkt ennå. er vel eneste hvis jeg er max uhelig å detter ned en skråning el noe slikt. så kan det vel hende... men den sjansen tar jeg
  5. Da er stokken blitt lakkert og. Mangler kun kikkertsiktet nå.
  6. 6 våpen var vel kun en ambefaling som ble sendt ut til politikammerene, altså ikke lovfestet. Men så lenge det kan begrunnes. Så skal det gåan å få fler enn 6 våpen til jakt.
  7. en til gås. å en til rype Det er heller ingen begrensninger på antall våpen ut ifra deg jeg har lest. Så lenge man kan begrunne hvorfor når man søker. Så skal det være greit.
  8. har funnet en kar i norgen som mulig har Talley 1" stål montasje. håper jeg får tak i de til en ok pris Hvis ikke må jeg se på noen alternativer der ja
  9. Klart det. Litt dårlige bilder dog en fint lag med pussestøv ennå hehe... men man ser
  10. yepp fikk da med det samme og frest ned sidene på låsekassa og. var en go del å hente der og. men det glemte jeg å markere på bilde
  11. jeg fikk igjennom 1 søknad på 2 løp. Søkte på CZ 455 22cal./17HMR. dama bak kassa spurte meg om hvilken en jeg ville søke på. Så svarte jeg med at det var en pakke og at begge løpene var med. Så derfor trengte jeg begge. Hu tok og en samtale med de som godkjente våpensøknadene. De og godkjente den løsningen. Så da slapp jeg unna med 1 søknad og fikk 3 våpenkort
  12. Har hula ut en del der og. Laget ett slags "basseng" man må bare være obs på at man ikke huler ut for mye langt fremme. For da kan sliter man litt når man borrer opp til den skruen som man fester reima i.
  13. skal ta noen nye bilder når jeg har fått montertpå kikkert og lakkert den. samt få en endelig vekt på den
  14. lengden på løpet er på ca 42cm i tillegg så er det freset spor på utsiden langs løpet. "fluting". så er stokken og kappet. tok ca der den inngraverte mønstret på tuppen pluss 1 cm.
  15. satser selv på 2.5kg. Helst under. Men kommer jo som sakt på hvilken kikkert du har på toppen og montasjen. Er ganske mye vekt å spare der. men at jeg går ned rundt 200 gram ved å bytte en billig BSA 4X40 mot en Laupold 2-7X33. Kom over en hyggelig kar på ebay som solgte meg den for en billig penge. så ferdig fortollet osv så havner den på under 2000.
  16. vekta på american stokken sku være på rundt 800 Gram. Var litt +/- med tanke på tetthet på treet. min veier 410 gram nå.
  17. den finnes i syntetisk vet jeg. men aner ikke hva stokken koster. kan hende at de på Schau kanskje kan finne noen priser.
  18. går vel kanskje ann å bestille en american stokk å slå seg løs ?
  19. for lakk så har jeg bestilt duracoat matt sort lakk. ifra http://www.durano.no/ Eneste plassen i norge man får kjøpt slik lakk. har ikke prøvd den før. men skal være ganske så sterk. tenkte å ta både stokk og pipe.
  20. jeg kan få tak i vekten på stokken om ei lita stund. men ang ringer så fikk jeg ambefalt disse: http://www.midwayusa.com/product/178145 ... fire-matte 80g og i stål.
  21. da har jeg fått tatt noen flere bilder av prosjektet. Det er rett før den skal lakeres. Ny kikkert er på vei. Gleder meg vilt til å prøve den. Så svar på trådstarter. Ingen problem å komme seg under 3 kg på den rifla her alt som trengs er borr maskin. ei rafse og sandpapir og ønsker man å koste på så kan man sende inn løp og låskasse til børsemaker å få fresa bort en hel del stål. Har en børsemaker jeg kan ambefale på det sterkeste hvis det er av interesse. kostet ca 2100 ink frakt.
  22. Holder selv på med ett slik prosjekt. Har levert inn pipa og låsekassa for fresing samt få korta den inn. så har jeg gått litt amok med hullsag og pussemaskin på selve stokken. Tok ett lite kontroll mål i gårkveld med lyddemper relativ tung montasjeringer ( har lettere liggende men ikke tatt de frem ennå) samt en gammel BSA 4X30 kikkert jeg hadde liggende. Og kom på 2,7 kg. Regner med når den nye kikkerten ankommer (leupold VX-1 2X7-33 kommer. så er jeg vel nede på 2,5 - 2,6 Kg. har kun ett bilde så langt av stokken som jeg tok her for 2 dager siden. kan ta ett nytt ett i kveld å legge ut i morgen.
  23. Hei litt surfing så fant jeg denne.. grei liten oversikt fra 2008.. regner med at den er vel lik i dag http://www.njff.no/portal/pls/portal/docs/1/6262995.PDF
×
×
  • Create New...