Jump to content

TikkaT3SS

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TikkaT3SS

  1. Har etter anbefaling fra Winge anskaffet meg noen pakker med Horandy vmax 50 grain til bruk på rev. Kan noen hjelpe med ladedata eller linker der jeg finner denne kula? Tenkte å bruke N-130 krutt.
  2. Har problemer med at Franchien ikke lader om. Henter ikke frem ny patron fra røret. Får heller ikke tømt magasinet ved å ta ladegrep, må inn med fingeren for å løse ut patronen fra røret. Erfaringer?
  3. Jeg og en kamerat har en diskusjon på hvordan samlingen regnes ut. Hva er rette forklaringen på feks en samling på 18mm på en treskuddserie?
  4. Kan noen hjelpe meg med ladedata til denne kula? Lader med Vihtavuori N130.
  5. har lest ladeboken. var egentlig ute etter erfaringer.....
  6. Er fersk i ladefaget og lurer på om noen kan hjelpe med ladinger som gir bra presisjon. Hva er tommelfingerregelen i forhold til presisjon og maxladinger? hvor er det fornuftig og begynne hvis man ønsker og teste ut ladninger som gir bra presisjon? Våpenet er en tikka t3 cal 30-06 Er takknemlig for svar!
  7. Har jakta hjort/rådyr/elg med Lapua Mega 150g (30-06) i 3 år. Har hatt gode erfrainger med kula. En jaktkompis forelslår å lade årets jaktpatroner med Sako Super Hammerhead. Noen som har erfaringer og evt. ladedata?
×
×
  • Create New...