Jump to content

Tom..

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tom..'s Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei. Skal jakte i Sverige til neste uke og har masse Gyttorp grouse US 6 27 gr. Liggende. Bly. Mitt spørsmål er da, vil disse funke til orrfugl/storfugl?
  2. Må bare komme med en anbefaling etter å ha brukt denne sengen nå i 6 måneder. Helt genial seng. Den ER tyggesikker og er enkel å rengjøre. Virker som hundene også liker å ligge i den, noen andre her som har erfaringer med denne sengen? http://www.hundogfritid.com/kuranda-hundesenger
  3. Hei Kjøpte meg en brukt Beretta 686 nå for en stund siden, men stokken ser ut som om den skulle vært lakkert. Tror dette middelet har vært brukt. http://www.xxl.no/jakt-vaapen/lade-puss ... it-1060667 Noen som har tips til hvordan dette kan fjernes? Misstenker at denne oljen inneholder silikon? på forhånd takk for svar.
  4. Tom..

    Beretta 686

    ok, det var det jeg trodde Må si jeg er imponert over den kvaliteten og følelsen man får av å holde en Beretta, man kjenner at dette er en hagle som kommer til å vare lenge Kommer nok til å ha min 686 20 i mange år, da den sender av gårde rundt 1000 skudd i året
  5. Tom..

    Beretta 686

    Hei. Er en Beretta 686 Silver pigeon kal 12 og kal 20 bygget på samme måte? og av de samme materialene? Og vil en kal 20 tåle en like stor mengde skudd? Takk for svar.
  6. Tom..

    Lanber 2020

    takk for tipset. Hva er prisen på denne? skal ta benellien (comfort) min i innbytte, men er det mulig der?
  7. Tom..

    Lanber 2020

    hei. Skal nå kjøpe meg en kal.20 hagle men lurer på om denne er bygget etter ekte kal.20 format? Altså ikke en kal.12 med kal.20 løp bare. Ellers andre tips til kal.20 hagle rundt 10-13 tusen? Mvh
  8. Tom..

    valg av sideligger

    ok. liker sabattien pga dobbel avtrekk også at det ikke er choker. sideligger er mye med utseende også men liker franchien også. tenke tenke. Ikke noen her som har noen av haglene?
  9. Tom..

    valg av sideligger

    hei. endelig skal jeg få kjøpt meg en sideligger, og har funnet 2 forskjellige typer jeg står imellom. Franchi Highlander og Sabatti sirio begge i kal 20 Kommer til å bli brukt på rype/skogsfugl, og skyter ellers ca.500 skudd i året. Noen som har erfaringer rundt noen av disse, hvem har den beste kvaliteten?
  10. Tom..

    Beretta a400 xplor

    Hei. Vurderer å kjøpe en beretta a400 nå. men er det noen som har noen erfaringer med denne hagla?
  11. Tom..

    choke

    ok, så de holder en stund da med andre ord. skulle tro skuddbilde ville forandre seg litt når choken ble slitt? men det er vel minimalt med slitasje på dem.
  12. Tom..

    choke

    hvor mange skudd(ca) tåler en standard choke til Lanber? godt over tusen?
  13. Tom..

    zabala erfaringer

    hei. noen som har erfaringer med denne hagla?http://www.xxl.no/shopping/showitem.aspx?id=69461 .var å prøvde den i går, og passa meg veldig bra. men er det et bra kjøp?
  14. Tom..

    hva skal jeg velge

    ok. høres bra ut. tenkte mest på kvaliteten på de to. er baikal det en gang var?
  15. Tom..

    hva skal jeg velge

    hei. skal kjøpe meg min første hagle nå, og lurer på hva jeg skal velge. står litt mellom en Lanber eller en Baikal. hørt mye bra om begge to. tenkte meg en max pris på 7000kr. noen som har forslag?
×
×
  • Create New...