Jump to content

D.T

Members
  • Posts

    109
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by D.T

  1. Se der ja! Veldig fin rifle. Ser nå at det er egentlig er trangere mellom hevearmen og okkularet på mauseren min... så da er jeg jo vandt til det egentlig. Du får faktisk plass til linsebeskytter på x50 kikkerten også ser jeg. Spørs om det går med jernsiktene til carbine versonen, men eg trenger jo ikke å ha så lang kikkert heller. Eller evt. flytte det bakre sikte fram noen cm.
  2. Ser ikke ut som børsa har blitt mer populær med tiden. Er ikke veldig mye aktivitet i denne tråden den siste årene. Synd at bildene som er postet her tidligere ikke vises lengre, hadde vært artig å sett de ulike børsene. Dere som har CZ 527, er dere fortsatt fornøyd? Slik jeg ser det er det tre problemer som må fikses ved kjøp. Første problem er at løpet ikke alltid er "free-floating" . Andre problem er at det blir rimelig trangt mellom hevarmen og okularet. Og tredje er at børsa burde bli gjort en beddingsjobb på. Alle disse er jo ikke umulige å gjøre noe med, men krever jobb. Selv om dette er tilfelle kunne jeg tenke meg en CZ 527 carbine i .223 med lyddemper Men i og med at den ikke virker så populær er den jo ikke veldig lett å få has på.
  3. Takk for fine svar. Veldig stilig å se hva Rafdal har bygget, utrolig nydelig Krag. Ruger 77 er i .357 magnum og den klarer det fint. Jeg har ikke en slik selv men prøver å finne bilder på hvordan dette fungerer. Har ikke lyst på en enkeltskudds-rifle, da faller poenget litt bort synes jeg selv. Jeg liker å lage og skape, og spesielt utfordringen og læringen bak det. Kragen jeg har er en arvet salong som jeg aldri bruker. Jeg synes Krag er en nydelig børse og vil derfor endre kaliberet slik at den kan bli brukt mere.
  4. Hei! Jeg har et prosjekt i tankene om å gjøre en Krag om til et annet kaliber. Jeg har lest meg opp på at trykket i en Krag er på ca 40 000 psi. Derfor tenker jeg på å konvertere til for eksempel .450 Bushmaster (38 500 psi) eller evt. .44 magnum (36 000 psi). Først og fremst lurer jeg på hvorfor jeg ikke finner noen andre som har gjort dette, er det kanskje ikke lov? Har dere ellers noen tanker om dette? hehe Takk for alt av hjelp!
  5. D.T

    Cz-Klubben

    http://skinnersights.com/cz_rifles_24.html Jeg fant jeg fant
  6. D.T

    Cz-Klubben

    Lurer på det samme
  7. D.T

    Cz-Klubben

    Imponerende Jaktlykke, var dette med Aspect 4 x 32 kikkerten din?
  8. Jeg bruker RWS Subsonic HP, kjøpte en boks på G-sport nettopp men jeg synes 90kr er litt for dyrt for en 50 skudd. Noen som vet om det finnes noe annet alternativ jeg kan få dem til å ta inn?
  9. D.T

    Narvsverte

    Jeg lurer på om hvor man kjøper narvsverte. De har det visst ikke i hobbybutikker. Eventuelt hvor på nett kan jeg finne det? Er det forskjellige kvaliteter jeg burde vite om? Jeg må ha en ikke-giftig spritbasert beis
  10. 299,- er jo ingen ting for sånne saker, trodde prisen lå på rundt 1000,- og oppover. Har kanskje litt med kvaliteten på stålet også Men hvordan er rikosjett faren med disse, kan man ha den satt opp 50 meter fra huset?
  11. D.T

    Knivmaking, starthjelp?

    Åj ja der sto det mye bra, takk for den. Var faktisk på Jernia og kjøpte meg den blå Araldite, var litt dyrere en den rød. Gikk tilfeldigvis forbi og tenkte hvorfor ikke sjekke
  12. D.T

    Knivmaking, starthjelp?

    Hmm høres bra ut, litt skummelt da hehe "kjennetegnes som det sterkeste, mest holdbare limet på markedet." Får begynne med det blå limet. Tor_håkon: Hvor kjøper du det da? Kan man finne det på en jernvarebutikk, jernia eller noe sånt?
  13. D.T

    Knivmaking, starthjelp?

    Takk for svar. sloyd-detaljer.no var råbra! Masse kult der borte, begynner å få sånn ca alt jeg trenger i handlekurven nå. Har et spørsmål. Hvilket lim skal jeg bruke for å feste matrialene, og for å feste knivbladet? (er det to forskjellige limtyper?)
  14. Hei hei! Nå har jeg lyst å begynne å lage min første kniv, men hvor setter jeg foten? Jeg regner med at jeg trenger et knivblad, hvor burde det kjøpes? Eventuelt matrialer (tinn?) og noe spesialutstyr (filer ect)? Det er jo trær i skogen som jeg kan bruke, eller hvordan fungerer det? Hvordan olje og lim er kjekt å bruke? Sandpapir skal jeg klare å få tak i selv Takk takk! D.T
  15. D.T

    22lr Subsonic hvor?

    Var kanskje bare uheldig sist gang, får prøve igjen, takk takk!
  16. Sist gang jeg var i Trondheim, var jeg både på XXL og Jakt og Friluft å så etter subsonic med hollowpoint. De hadde veldig dårlig utvalg begge to. Har tenkt meg en tur igjen, men vil unngå en bomtur. Hvor skal jeg dra? Må jeg på noen form for spesialbutikk eller?
  17. Det viste jeg faktisk ikke, kjekt og vite til en annen gang! Det var da gode nyheter! Må si det overrasket meg at Miroku'en tålte 45-70, det er jo imponerende. Har ikke prøvd ut mitt noe mer en å se i gjennom det i stua, men liker det bedre en 2,5-10x40 Tasco'en som jeg har på salongen. Må kanskje prøve å sette på Miroku'en.
  18. Joda Miroku har laget/lager kikkerter også. Har en BC Miroku 4x32 selv. EDIT: Ser nå at du har skrevet dette tidligere. Min feil... var litt for rask der. Hva synes du foresten om Miroku kikkerten?
  19. Savage Mark II er veldig gode rifler. Var ute å skjøt litt med min Mark II FV forgårs og den samler knallbra, absolutt en motstander til CZ. Tøff er den og hvis du liker plast stokk!
  20. http://www.xxl.no/ProductPage.aspx?ProductId=4139&trackingcode=73e0aaaa
  21. Hørt at folk liker denne. Vet ikke om det er noe som passer på din rifle, men du kan jo ta en titt. http://www.xxl.no/jakt-vaapen/optikk/kikkertsikte/optics-3-9x40-ao-essencial-1048613
  22. Har sett på den rifla en del selv i det siste, og den ser super hendig ut! Har lest litt på forumet om denne og det virker som noen har problemer med klikk når de skyter og andre sliter med at den kaster første skuddet. Jeg vet ikke om dette er et vanlig problem med disse eller ikke. Har også satt stor pris på om noen kunne dele sine erfaringer og fortelle litt om hva som fungerer og ikke fungerer med disse riflene
×
×
  • Create New...