Jump to content

Flaa

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Flaa

 1. Jeg er på utkikk etter et kikkertsikte til salongen. Primært trening på 15m innendørs, men også på 100m og utover utendørs. Krav: - Paralaxe ned til 15m - Helst 30mm rør - Helst lys - Tårn er en bonus Makspris 4000,- Hva tenker dere om dette: https://www.skittjakt.no/nikko-stirling/185842/nikko-stirling-diamond-lr-4-16x50-hf-ill-tilpasset-skyttere-som-skyter-langt
 2. Hei. Veide desverre ikke stokken før, men føler at vektøkningen er minimal. Uansett vektøkning i inngrepet, veier skytekomfort og raskere/bedre skuldermontasje opp for det. Frakt er ikke noe å snakke om når du sender innenfor Norges grenser. Litt usikker på hva han kommer til å ta for jobben nå, ettersom jeg betalte litt mer fordi han måtte lage modell å skjære etter. Tok ca 4 uker fra jeg sendte den i posten til jeg fikk den i retur. Tiden kommer nok ann på hvor mye han har å gjøre. Anbefaler deg/dere å heller sende han en melding. Koslig og ryddig person!
 3. Fikk i dag igjen stokken etter et lite ferieopphold i Østfold. Vil benytte anledningen til å skryte uhemmet av Magne Holmbro! Ingen vits å sende stokken til kolvkam i Sverige, (med all tulldritten som hører med) når Magne gjør en minst like god jobb. Anbefales på det sterkeste!
 4. Har akkuratt handlet en R8 Proffesional i 30-06 til samme bruken som deg. Hørte litt rundt hos forskjellige forhandlere og endte tilslutt på jakt og friluft da de kunne gi meg best pris. De anbefalte å kappe ned til 52cm så de ikke smeller for mye om du skal skyte uten demperen. Både gutta i A-tec og han hos jakt og friluft anbefalte meg å sette på en A-tec Maxim demper om jeg skulle ha 30-06.
 5. Blir mest sannsynlig blaser på meg etter årets jakt og. Er R8 professional jeg sikler på Tørr jeg spør hvor du har fått tilbud på R8 pro til 21 høvdinger?
×
×
 • Create New...