Jump to content

wangen

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

wangen's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei! Har en Husqvarna mauser i kaliber 8x57JS. Er på utkikk etter ny stokk til den og har funnet Boyd tommelhullstokken. Noen med litt erfaring som kan fortelle hvor og hva jeg skal måle for å finne ut om denne vil passe? http://www.boydsgunstocks.com/ProductDe ... e-finished Trykk på bildene for større visning. Har ingen bedre bilder, men kan eventuelt ta det hvis det er nødvendig.
  2. Flott at de endelig kan bidra med noe nyttig!
  3. Begynte med vinterfôring av rådyr i fjor med 3 fôrplasser. Hadde stor suksess med det og i år har vi etablert enda en fôrplass i samarbeid med tilgrensende grunneiere. Fôrer med rundball, knust bygg i fôrautomater og poteter. Får gulrøtter neste uke. Har også saltstein i nærheten av fôrplassene og overvåker fôringene med viltkameraer. I år har vi også etablert en ungdomsbedrift som lager og selger fôrautomater pga. etterspørsel og stor suksess selv. Regner med det ikke er lov med reklame i form av linker her, derfor kan vi kontaktes via pm ved interesse. Generell tips: - Ved bruk av fôrautomat bør det strøs fôr på bakken ved automaten i oppstartsperioden. - Behold store deler av plasten på rundballen(e) for å hindre råte/mugg etc. som er nevnt tidligere i tråden. - Hakk opp poteter og gulrøtter så mye som mulig for at det skal bli lettere å fordøye, tenker da spesielt på energibruk for å fordøye f.eks. frosne poteter. Er potetene steinharde og i store biter vil rådyrene bruke store deler av energien de får i seg til å fordøye maten.
  4. Igår hadde vi ingen suksess tross at vi ikke ga oss før klokka var halv fire. Haralos, koblet. Bukk som reiste rett ut, koblet. Haralos, koblet. Hadde 4 loser idag. Først en på ei geit og en killing, deretter en på de to andre killingene til geita. Fikk den ikke opp til postlinja, bare tura rundt i tetta på en omkrets av ca. 300 meter. Så fikk vi ut en bukk som var på vei rett ut og mot riksveien, takk og lov for astroen.. Reiste rundt terrenget for å koble hund, så ser fadern bukken stå der på 25 meter i kanten på ei gruppe. Det smalt, og bukken lå der.
  5. Må si meg litt enig i at det ser manipulert ut. Ingen uvanlig situasjon å manipulere et bilde for å lure en kamerat. Kanskje også en grunn til at han ikke vil dokumentere det også? Ikke vet jeg..
  6. En tiur på 7,1 kg på denne tiden av året er jo isåfall helt sinnsykt. Så hvorfor ikke få den veid skikkelig og få det dokumentert?
  7. Skal ha med meg 4 på skogsfugljakt imårra. Spørs vel om det blir noe da vi er så mange, men skal hvertfall prøve. Kun to av oss går med våpen, mens de andre går bak eller filmer. Noen tips?
  8. Hatt tre turer på ca. 3 timer i hælja med fadern. Sett bra med fugl egentlig, men vi endte opp med bare 7. 3 høner, 3 haner og ei jerpe. Men, har enda ikke fått draget på tiuren jeg har vært ute etter i 2 år nå.. Går å håper på at gordonsetter valpen skal ta stand på den, og jeg får skutt hans første
  9. Gleder meg til å se bilde og veieattest av den.
  10. Er det noen som veit om en større?
×
×
  • Create New...