Jump to content

friten

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by friten

  1. friten

    Lokking av rev.

    Fikk en i går kveld i måneskinnet ca kl 2230 med Nordik Predator. lokket ett minutt, før den stormet ut på jordet rett mot meg. Jeg har foreløpig liten erfaring med lokkng av rev, men dette var moro For prøve i kveld også
  2. hei noen som har en bra startladning til denne med Norma 203B krutt? http://www.hjemmelading.no/produkter/11 ... 1213985424 Ser i ladeboka nr 6 at 203B brukes på 55 gr kuler.
  3. Hei Prøvde å se litt på min i dag. Men 2 av skruene sitter som F. Tør ikke ta i for mye. Noen som har noe triks på lur?
  4. OK... hva slags kule lengde hadde du?
  5. Hei Vurderer denne i 308. se her: http://www.norma.cc/sv/Ammunitionsskola ... inchester/ Norma refferer til ladedata på Hornady RN 110 gr og Hornady Soft Point 110 gr. Tror dere Norma sin lade data her kan benyttes på Hornady v -max kula?
  6. friten

    Piperøyk

    hmm lurer på det samme selv..... har ei bu med ved ovn..... gidder ikke sitte ute i kulda....
  7. friten

    Bytte jakt?

    Hei Tenker fortsatt på dette for høsten 2011, hvis noen skulle ha interesse
  8. Hei Er født og oppvokst med rådyr jakt, da min far er grunneier. På vår eindom på østlandet har vi en kvote på 6 dyr. Terrenget er på ca1200 mål. Har skutt bukk på lokk hvert år de siste 5 årene. Jakter med hund utover i sesongen. Har lenge hatt lyst til å prøve hjorte jakt. Tenkte derfor å høre om noen kunne være intersert i ett slags bytte? feks bli med på jakt på rådyr, mot at jeg kan bli med feks ett lag på hjorte jakt. åpen for forslag.
  9. Ingen som kan hjelpe?
  10. takk for god info Jeg har spart på hylser fra treningsskudd og jakt ammo fra Norma. Da høres det ut som jeg kan spare litt. Venter i spenning på om noen kan bidra.....
  11. tja... har vel ca 100 hylser. bor i vestfold...
  12. Hei Er det lønsomt? har en del hylser, noen som kan tenke seg en ladejobb?
  13. Hei For tak i en ny Zeiss Varipoint1.1-4x24 Ret 0 for kr 8200. Må vel være ett bra kjøp?
×
×
  • Create New...