Jump to content

mpower

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

mpower's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Noen som har tips til en lommelykt som lyser veldig langt?? Er kun ute etter en lykt som lyser langt i antall meter. Har blitt tipset om fenix tk70, er det noen som lyser enda lenger?
  2. Hei, hvor langt rekker ir blitsen når det er helt mørkt på uovision kameraet??? lurer på å kjøpe samme kamera selv, er du fornøyd med uovision kameraet???
  3. tenkte ikke på xenon blits men ir infrarød blits, hadde vært artig å hatt ett mms kamera som ikke skremte vekk dyrene når det tar bilde. å det covert kamera der så står det att det er helt usynlig for dyr! står att det har en ir på 1040nm. så du mener det ikke stemmer???
  4. ser att keepguard.no har begynt å selge ett nytt mms kamera som heter Covert Special Ops Code Black, noen som vet noe om det kameraet??? står att det skal være usynlig ir lys for dyr, men stemmer det??? har ett par acorn mms viltkamera med blå ir som skal være usynlig for dyr, men det er bare tull. har brukt dem mye på hjort å hjorten blir skremt av ir lyset
  5. hei har ett Ltl Acorn 5210MM med telenor, har ett problem å det er att det sender mms bilder konstant uten att det er bevegelse foran. kameraet tar bilder konstant helt fra jeg skrur det på til jeg slår det av. vis jeg slår av mms funksjonen så virker kameraet normalt. noen som har vært borti samme problem???
  6. Hei. Har tenkt å kanskje kjøpe meg ett Scoutguard550M med mms funksjon. Men det er noen ting jeg vil vite før jeg bestiller. Vet det er noen kamera som lager lyd når bildet blir tatt, (ett lite klikk) gjør dette kameraet det??? Ser viltet ir lyset?? Hvor langt unna klarer det å oppdage vilt?? Lånte ett viltkamera for en stund siden å prøvde å ta bilder av hjort, men enkelte hjorter ble redd kameraet. gikk store omveier i rundt, spesielt store bukker ble skremt vekk. de ble redd når kameraet tok bilder. Husker ikke merket på det, men det kameraet klarte å oppdage vilt på ca 30m. Har hørt att det kommer en forbedret utgave snart, stemmer det?? Isåfall er det kanskje lurt å vente med å bestille!?? Håper noen kan hjelpe meg å svare på dette
  7. hei skal kjøpe meg en meopta meostar R1 3-12x56 med lys, jeg fikk et tilbud på 7800kr. er det et bra tilbud??? hva har dere som har et slikt sikte betalt???
×
×
  • Create New...