Jump to content

32-40 Win.

Members
 • Content Count

  2,605
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

32-40 Win. last won the day on December 6 2018

32-40 Win. had the most liked content!

Community Reputation

555 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 32-40 Win.

  Lovex krutt

  Slik er internettet. Ta til deg de gode tipsene, og ikke bry deg om all støyen😉. Som nevnt, hvis du studerer all informasjon i linken jeg gav deg, så er du godt på vei til å kunne utvikle nye ladninger. Lykke til👍😀
 2. 32-40 Win.

  hva finnes i rifle 357 mag.?

  Dro frem en gammel tråd for å tipse om denne: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=140491249
 3. 32-40 Win.

  Lovex krutt

  «Nytt og nytt fru Blom»...... ja, alt er relativt. Hvis du gjør ett søk her inne, så vil du finne noen tråder om/med dette kruttet. Her er utfyllende ladetabell: https://explosia.cz/app/uploads/2016/11/reloading_Lovex_EN.pdf
 4. 32-40 Win.

  Dagens annonse på finn.no

  Ny sjanse.... men for en pris😱: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=140305809
 5. 32-40 Win.

  EU ønsker å forby bruk av blyammunisjon i jakt

  Det er kanskje fort gjordt å blande epler og pærer?!?..... Men risikoen for at 22lr ammo med bly blir totalforbudt innen 2022 er så tilnærmet lik null...... at jeg vil si den er NULL. Og da er det vel kanskje like greit at «lisens-utsteder» ikke legger seg nevneverdig opp i slikt?...... Du kan jo klage til saksbehandler på våpenkontoret ditt, for manglende «opplysninger» og «defensive holdninger». Men jeg har ekstremt vanskelig for å se hvilken gevinst det skulle kunne gi.😉
 6. 32-40 Win.

  EU ønsker å forby bruk av blyammunisjon i jakt

  Hvor har du dette fra?
 7. 32-40 Win.

  cal 28 tråden

  Sammenliknet med kal.12 og 20 så er utvalget ræva. Men det er mulig å finne noe. Det er nok noen butikker som har ett par pakker liggende «innerst i ammoskapet». Her er noe: https://www.jaktdepotet.no/ammunisjon/haglepatroner/28
 8. 32-40 Win.

  Er bøylerifler noe å ha?

  Nei. Men det står til salgs en Winchester Trapper med 16 tommer løp til salgs i denne annonsen: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=139797963 Det står at det er en modell -94, men det kan være en skrivefeil, da det er mere sannsynlig med en modell -92 i 357 Mag.
 9. 32-40 Win.

  To vald på samme eiendom.??

  En ikke uvanlig løsning er at Elg/hjort forvaltes av ett større grunneierlag/vald - mens rådyrløyvene blir fordelt på enkelte grunneiere (eller flere små grunneiere slått sammen). Da blir det slik som du beskriver.
 10. 32-40 Win.

  To vald på samme eiendom.??

  Men?.... Hvem hadde hjortejakta før dette «nye hjortejaktlaget» søkte? Det har vel vært hjortejakt tidligere i disse områdene? Det er helt vanlig at Elg/hjort jaktes av ett jaktlag - mens rådyr jaktes av andre jegere på de samme områdene. Da er det vanlig at rådyrjegerene må ta en pause i de 2 første ukene av elg/hjorte-jakt. Og så er det «sam-jakt» etter dette (slik som for småviltjegerne).
 11. 32-40 Win.

  Dagens annonse på finn.no

  Da slipper de iallefall at jeg dukker opp: Hvorfor skal jeg gidde å stå «kukk-i-ræv» i kø på en overbefolket mase/messe-plass (med bilen parkert til blodpris på ett jorde 5 kilometer unna) hvis jeg ikke kan gjøre ett ekstra godt kjøp på noe jeg trenger?
 12. 32-40 Win.

  Dagens annonse på finn.no

  Så rart???...... og så jeg som trodde folk dro på messer for å kjøpe ting til samme pris som i butikken🙄. Hadde jeg hatt en annonse ute i ett år uten å få solgt...... så hadde iallefall JEG skjønt at prisen jeg har satt er for høy. Jeg skjønner ikke hvorfor det skal ansees som frekkere av kjøper å tilby mindre enn markedspris, enn det er av selger å kreve mer enn markedspris (noe som er innlysende etter ett år som listefyll på Finn.no) !?! Jeg hadde faktisk vært flau over hvor jævlig jeg hadde bommet på prissettingen min, hvis jeg hadde hatt en vare annonsert i ett år uten å få solgt!
 13. 32-40 Win.

  Colt Python

  En 8-tommer på Finn: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=137167717
 14. 32-40 Win.

  Dagens annonse på finn.no

  «Skambud».... er ett begrep som brukes mye. Jeg liker selv å prute, men har aldri følt at jeg har gitt ett «Skambud» noen gang! Så hva er egentlig kriteriene for ett «Skambud»? Jeg mener vi bør være enige om en standard, slik at dette begrepet ikke blir misbrukt. Jeg mener at alle bud som er innenfor 70% av opprinnelig prisforlangende ikke kan kalles «Skambud». Er noen uenig i dette? Og en ting til..... Hva er egentlig mest irriterende?..... Folk som pruter.... Eller selgere som «ønsker bud» og har satt en prisanntydning i prisfeltet på 1234 ???
 15. 32-40 Win.

  Dagens annonse på finn.no

  Vel...... Det er mye våpen (og våpenrelatert) utstyr som ligger ute på Finn.no I FLERE ÅR uten at prisen settes ned. Mener du virkelig at det da ikke er greit å by en noe mer realistisk pris?
×