Jump to content
Adventspatronquizen 2018 er i gang Read more... ×

32-40 Win.

Members
 • Content Count

  2,520
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

32-40 Win. last won the day on December 6

32-40 Win. had the most liked content!

Community Reputation

538 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Og hvis noen faktisk lurer på hva som var så mye bedre i -88, så kunne jeg laget en jæ...g lang liste: Fra ulvefrie skoger som bugnet av elg - til veier nesten fri for bomstasjoner - til industri-arbeidsplasser for ufaglærte - fra muligheter til å kjøpe kjemikalier som trengs til bearbeiding av gevir-og så videre og videre og videre...... Men la oss holde oss til det tråden handler om: i -88 var det ingen forbud mot å bære kniv på offentlig sted.... jeg kan ikke huske at noen fryktet turen til butikken av den grunn! Så ja.. kanskje vi er verdens beste land å bo i, men i så fall skyldes det KUN at alle andre har tapt seg enda mer enn det vi har. Noe som må kalles en bragd i seg selv!
 2. Joda. Men det er fremdeles kjipt at disse forpliktelsene er langt mer omfattende nå enn for 30 år siden. Og hvis du mener dette landet er bedre å bo i nå enn i 1988.... da kan du ikke være gamle skrotten.😉
 3. Egentlig så driter jeg i Kopseng..... Eller de fleste kriminelle for den saks skyld. Det er OFRENE jeg tenker på. Ofrene som ser at handlingen utført mot dem selv forblir ustraffet. Dette er i mine øyne MYE værre enn både tullete straffeutmålinger og tullete straffesystemer.
 4. Vi får nå se da...... Det er ikke alle som er impotente selv om de har passert 55😉
 5. Ja!....... og artig at denne sto rett under: https://www.dagbladet.no/nyheter/domt-for-a-ha-voldtatt-to-kvinner-kan-ikke-fa-mer-straff/70562645 Her slipper han unna straff for to voldtekter fordi han ikke kan straffes mer. Og med praksis om soning på 2/3 deler av idømt straff, kan Kopseng kalle disse to «gratis voldtekt på huset»........ Jeg er ikke i tvil om hvem som har det mest latterlige straffesystemet av oss og USA!
 6. 32-40 Win.

  Nybegynner

  Flott kniv. Jeg liker spesielt godt at det er holk i metall. Hvordan lager du sølvholken?
 7. Kanskje tiden snart er inne for å fokusere mer på holdningsskapende arbeid, og mindre på forbud? Alle de stygge knivepisodene dette året viser egentlig bare en ting; at loven, uansett hvordan den tolkes, har hatt liten effekt på kniv-angrep på offentlige steder!
 8. 32-40 Win.

  Lading av 6,5x55

  Ja. Det er vel omtrent noe sånt det står i Ladeboken også. Jeg tenkte det kunne være greit å støtte opp under holdningene i boken (for å ikke skape unødvendig forvirring hos TS)....... Men, det overrasker meg ikke at noen var raskt ute for å mene noe annet🙄
 9. 32-40 Win.

  Lading av 6,5x55

  Syntes ikke det er så avansert jeg heller. Men TS sier jo at han går for å lese Ladeboken først - og vi som har lest den husker jo at de der er litt strikte på nettopp dette.😉
 10. 32-40 Win.

  Lading av 6,5x55

  Nnnjjjaaa. Norma 15 fyller vel enda mer. Men uansett..... Det er ikke helt politisk korrekt å anbefale skytterlagskrutt til blodferske ladere, er det vel?
 11. 32-40 Win.

  Hvor mange av kammerets medlemmer har dobbeltrifle?

  OK. Da har du gode forutsetninger for å finne deg noe fint. Jeg har lite å bidra med, når det snakkes om så kostbare saker. Men det finnes jo folk her inne med erfaring med så eksklusive børser. Håper noen av disse kan komme på banen etterhvert. Men en ting kan jeg si: Hvis jeg hadde hatt 100 laken å bruke på ei dobbeltrifle - da hadde jeg ikke sittet her forran tastaturet å surret. Da hadde jeg ringt Robert, og avtalt ett møte for å klå på noen godsaker så fort som mulig: https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=133129823
 12. 32-40 Win.

  Lading av 6,5x55

  Norma MRP krutt, er ett veldig bra krutt for nybegynnere på lading av 6,5x55. Ladedata i Ladeboken, gir ofte god presisjon med forskjellige kuler og er tryggere (med tanke på feil-ladninger) enn andre krutt som har lavere hylsefylling.
 13. 32-40 Win.

  Mye bra bøker

  Synd denne alltid er så j...a dyr: https://www.abebooks.com/servlet/BookDetailsPL?bi=30125715597&searchurl=tn%3DThe%2Bbroad%2Barrow%26sortby%3D17%26an%3DIan%2Bskennerton Problemet med e-bay, er at deres nye Global Shipping Program system legger inn moms og tollavgifter på bøker som skal sendes til norske kjøpere. Jeg klarer ikke å få dem til å forstå at bøker (importert til norsk privat forbruk) er fritatt for alle avgifter.
 14. 32-40 Win.

  Hvor mange av kammerets medlemmer har dobbeltrifle?

  Ikke på ønsker som «åpen for det meste» eller «jeg vet ikke hva jeg foretrekker» eller «det er ikke så farlig». Hvis du vil ha ett engasjement rundt ditt eget spørsmål må du være mer konkret enn dette. (Slik du formulerer deg, høres det jo nesten ut som om du selv ikke er særlig interessert i det du selv spør om😉). Du kan starte med ett konkret prisnivå. Du må da vel ha en viss formening om hvor mye penger du har råd til å legge i dette?
×