Jump to content

32-40 Win.

Members
 • Content count

  2,212
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

32-40 Win. last won the day on June 20

32-40 Win. had the most liked content!

Community Reputation

339 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 32-40 Win.

  Skogsfugljakta 2017

  Uvanlig lang puse for småviltjegere ja. Vanligvis får elgjaktlaget den første elgjakt-uka, eller maks de 2 første ukene, terrenget for seg selv. Samjakt med oppfordring (eller krav) til kommunikasjon resten av tiden. Håper ingen gidder å kjøpe småviltjakt når det blir slik.
 2. 32-40 Win.

  Fersking - Er jakt noe for meg?

  Velkommen ombord Spørsmålene dine vil besvare seg selv i nær fremtid. Men...... også IT-folk kan bli gode jegere😉.
 3. 32-40 Win.

  Patronen passer ikke etter hjemmelading

  Takk for svarene Anders. Jeg visste ikke at Hornady har begynt å trykke COL på kulepakkene? Dette var rart? Men da har vel Thor rett i at lengden som er oppgitt ikke er for 6,5x55 SM? Jeg syntes uansett at ladningene dine virker slappe. Så jeg ser ikke problemet med at kula dyttes litt lenger inn (så den ikke tar i bommene). Antageligvis er ladningene for slappe også da.
 4. 32-40 Win.

  Har seks våpen - søker om ett til

  Politiet vet ikke når Storting og Regjering er ferdig med arbeidet som fører til at ny lov trer i kraft. Ingen vet det!
 5. 32-40 Win.

  Har seks våpen - søker om ett til

  Så... hva skrev du i søknaden? Du visste vel at regelverket krever en «særskilt grunn» for innvilgelse av jaktvåpen utover «jaktgarderoben» på maks 6 våpen? Så hva skrev du som grunn?
 6. 32-40 Win.

  Patronen passer ikke etter hjemmelading

  Hei Anders og velkommen på kammeret.no. Fint om du kan svare på noen spørsmål: Du sier du «ikke fant noen ladetabeller». Betyr det at du har startet med hjemmelading uten en eneste ladebok/ladekilde? Hvilken «oppskrift» brukte du for å beregne lengde på patronene? Ble dine Normahylser «skutt tomme» i den samme børsa som du nå lader til? Hvilken Hornady kule er det du har brukt? Og hvilken lengde er det på patronene dine? Hva står det på den die’n som du presset hylsene med? Og til sist; Prøvde du en ferdigpresset tomhylse i kammeret på børsa før du gikk videre i ladeprosessen?
 7. 32-40 Win.

  Dagens annonse på finn.no

  «Er registrert som affeksjonsvåpen»: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=122957057&fks=122957057 En affeksjon som tydeligvis ikke stikker dypere enn at den selges på Finn.😆
 8. 32-40 Win.

  Nærvøse naboer og gøyale betjenter

  Det triste her, er jo det vanlige; at politiet «henstiller til at det kun skytes på bane». Mens de totalt glemmer; «å henstille folk til å drite i å ringe dem kun fordi de har hørt ett smell»☹️
 9. Det som faktisk ER irriterende. Er at Pitney Bowes GSP kalkulator på e-bay ikke klarer å godta at bøker solgt til privatpersoner i Norge skal være fritatt toll og avgifter. Jeg har gitt opp å prøve å fortelle dem dette.☹️
 10. 32-40 Win.

  Regjeringen vil forby to-hånds automatvåpen

  Ny eller gammel.... en lobby/interesseorganisasjon for våpeneiere.....vil ikke kunne rekke opp hånden en gang, før mediene kommer med NRA stempelet. Det blir «å legge hodet på hoggestabben» uansett hvor velformulerende og velkledd man er.
 11. 32-40 Win.

  Regjeringen vil forby to-hånds automatvåpen

  Joda...... men her «blandes kukk med baller». I BREVET er det grundig forklart hvorfor akkurat disse to modellene ikke ble godkjent. Hvordan kunne Svendsen gitt en bedre forklaring?... skulle han vedlagt bilder av slipingen med «multimaskinen»?..... eller linker til nettsidene som viser ombygging?
 12. 32-40 Win.

  Regjeringen vil forby to-hånds automatvåpen

  Kanskje du burde lese brevet en gang til? Det står jo spesifikt forklart HVORFOR disse to modellene går under kategorien «relativt lett å bygge om til helauto».
 13. 32-40 Win.

  45lc cowboyskyting

  Da var det vel denne du fant kanskje?: https://www.vihtavuori.com/reloading-data/cowboy-action-reloading/?cartridge=54
 14. 32-40 Win.

  Apporterende hund på jakt, uten bikkjekort?

  Nå var vel ikke dette en anbefaling. Men heller å se at dette ikke nødvendigvis er så «krystallklart» allikevel. Når slikt blir tatt opp i ett åpent forum, må det være lov å spekulere. Hvis ikke er jo svaret som alltid: «Spør kortselger/grunneier!». Det enkleste or ofte det beste (og det kjedeligste).😉
 15. 32-40 Win.

  Apporterende hund på jakt, uten bikkjekort?

  Hmmmm..... hva da hvis man er to personer. En jeger med gevær og jaktkort men uten hund. Og en «tur-kompis» uten gevær og jaktkort, men med hund?
×