Jump to content

Risør

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Risør's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Spørsmål til dere med en R93 med Kkc stokk. Jeg vurderer å slakte min offroad og gå for en Kkc. Dere som har gjorde det, er dere fornøyd? Hva blir vektøkningen? Brukererfaringer med dette oppsettet? Mvh. Svein
  2. Har en 300 win mag med 60cm pipe. Vil ha en sonic demper pga pris. Skyter ca 50 skudd med denne i året. Ønsker i utgangspunktet den letteste men er usikker på om den tåler trykket fra 300. Noen som har greie på dette?
  3. Er det noen som vet om noen som selger lett utskiftbar kolbekappe til denne stokken. Den orginale er litt hard og sitter ikke så godt fast. Tenkte på Limbsaver, Packmayr e.l. Svein
  4. Så at XXL selger denne for 3200. Går å lurer på et sikte for langhold. Er det noen av dere som har noe erfaring med dette siktet? Hvordan er optikken og den mekaniske kvaliteten?
  5. Lurer på A-tec ctm 4, denne ser veldig fin og hendig ut. Er det noen som vet om den funker sammen med en 300 winmag? Eller er det bedre alternativer til dette kaliberet? Hilsen Svein
  6. Takk. Da prøver jeg meg med baser for rem 700 i morgen. Blir spennende å prøve.
  7. Var innom XXL i dag for å kjøpe en vanguard men de hadde ikke montasjer inne til denne. Er det noen som vet om leupold for Rem 700 passer til vanguarden. Noen som har andre tips til stålmontasjer for denne? Takknemlig for tips og råd.
  8. Dette er jo smak og behag. Jeg har selv en safari med leupold 3,5-10*40. Den funker fint for meg med lang øyeavstand og lite og nett okular slik at du får montert den lavt uten at ladearmen tar borti. Med opptil 10 ganger forstørring funker det på antilopejakt også om avstanden skulle strekke litt på seg. Lykke til med valget.
  9. Risør

    BLOG 110-113

    Jeg tar også en film.
  10. Risør

    Weatherby vs Howa

    Ingen som kan hjelpe meg? Det viktigste er å få vite om sikringen låser tennstempelet på noen av disse riflene.
  11. Risør

    Weatherby vs Howa

    Jeg lurte på om det er noen på forumet som kan si meg litt om forskjellene på disse to riflene. Jeg snakker da om Weatherby vanguard og Howa 1500. Jeg ser at Howan leveres med løp på 22" mens Vanguarden har 24" jeg ser også at sikringen på Howa er trepunkts mens den er to punkts på Vanguard. Begge riflene lages på samme fabrikk etter det jeg har skjønt. Låser sikringen tennstempelet på noen av disse riflene? Hvilken anbefales?
  12. Rifla samler dårlig uansett skytestilling, samlingene for 3 skudd ligger mellom 5-10cm. Hadde før en mod.7ss i samme kaliber og den hadde jeg ingen problemer med å få til å gå godt. Kanskje det er verdt å kappe pipa litt og sette på en demper. Skal ta en tlf til J&F og høre litt med de.
  13. Jeg har en Kimber montana i 308 som jeg ikke får til å gå skikkelig. Har prøvd det meste av fabrikkammo. Den er kjøpt hos J&F. Er det noen på forumet som har fått skiftet løp på tilsvarende av forhandler og hvordan gikk dere frem? Dersom jeg må koste dette selv, hva vil dette komme på og hvilken børsemaker anbefales?
×
×
  • Create New...