Jump to content

skru-det-ihjel

Members
  • Posts

    133
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by skru-det-ihjel

  1. [ Sauer datt ut på grunn av at jeg kunne ikke få ei kasse som tok 9,3*62 og 7 remmag) ????????????????????????????????????????????????????????????????? Hva snakker du om?
  2. les litt mer. Tenk. Les enda mer. Kjøp. Det at du ikke vet hvilke gasse søm er gangbar->pkt 1. Dette er meget spesialiterte ting. De har ingen bruksområde overhodet, med mindre elg-terrenget ditt krever skudd på 700m. Dette fører til pkt 2. O.S:V
  3. Beste er vel å bruke dem som armering... Billig blir det også!
  4. Den vil bli ca .30 cal etterhvert
  5. Har sett litt på løsningen.. Google det så får man se montering på Youtube. Noen som har testet det grepet til rifle (Snipegrip). Med hender av ukurant format kunne det vært artig og prøvd..
  6. Hadde en Hawk en gang.. Den virket forsåvidt. Optisk ok i dagslys,- den ble ikke værende lenge for å si det sånn...
  7. Marlin har vel kjørt seg inn i petuniaen... Heter vel Remington for tiden!
  8. skru-det-ihjel

    T3 sporter

    Noen som syns KKC ligner litt på Tyristubben? Eller Brevold?
  9. Skyt no for faen!!! Ikkje tenk alt ihjel
  10. Helland børsemaker har ekspertise innen brekkvåpen iallfall... Holder til i nordhordaland
  11. Jeg går rundt med samme tanker som deg, har erfaring (blandet) med dachs på jakt,- og har derfor gått runder med meg selv og havnet ned på beagle. Hvordan er disse på drev? Tenker kun på løshund,- en drivende hund man må ha i bånd fremstår for meg helt meningsløst, jeg tenker ikke på jakt ala elghund, det blir noe helt annet... Tanken er en hund som skal brukes løst drivende på hjort, og som er utrustet med mentale evner til å avbryte et drev og returnere! Engangshunder har vi nok av! Er beagle tingen?
  12. Noe e på gang! Opplever det samme som Pejo beskiver... En foklaring på manglende bø-dyr på vestlandet kan skyldes en enormt dårlig avling på for=>dvs dårlig gras på bøene. Har hørt fra flere bønder at bøene va en katastrofe iår!! Lite og dårlig gras.. Gudene skal vite at det ikkje er mangel på vann som gjør det!
  13. Leser alle oppdateringene dine! Kjør på
  14. Merkelig! Det er kraftige bein, men likevel... Kan det ha med et optimalt dårlig tidspunkt i kulebanen med tanke på hastighet/stabilitet?
  15. Skytestøtte er ikke det samme som tofot nødvendigvis. Forøvrig er jeg som de alle fleste andre her på forumet rangert blant verdens 10 beste skyttere (uavhengig av gren)
  16. Egenpresisjonen til Howa er ok! Jeg forstår ikke hva tofoten har med Howa å gjøre? Hougestokken er sikkert litt myk til å bruke tofot på, men det gjelder Hougestokken,- ikke Howa. Hva en tofot har å gjøre med jakt hvis man ikke heter Roe eller Poacher forstår jeg heller ikke... Jeg har en av de "gamle" Howa 6,5'ene,- riflestigningen var ikke problemet der er min erfaring. I mitt tilfelle var det bedding av en myk låskasse som gjorde susen. Etter mye slit, inklusive "feil" bedding, fikset Fossdal hele dritten for 500,-. Etter det tror jeg med all respekt de færreste våpen i denne enden av prissjiktet kan matche presisjonen. Har opplevd det samme med andre Howa'er fra samme generasjon...
  17. Regner med at dette er kikkert til dagslys? 2-7 x 33 Leopold er utrolig lett, ok optisk og uslåelig på pris! Zeiss er det ikke, men jeg tviler på at det står så mye tilbake for Duralyt optisk og mekanisk...
  18. Hvorfor demonterer du kikkerten hvis du bare skal pusse løpskanalen? Kan umulig være nødvendig..
  19. Tipper at xxl skulle sitte på nok Tonheim-kuler til å forsyne hjemmeladerene i Norge i 10 åf, iallfall i kurante kaliber. Prisen er som det blir nevnt fullstendig absurd. Dette gjelder generellt prisen for jaktammo ferdigsydd,- når man ser differansen man sparer på å lade selv kan enhver idiot forstå at et eller annet sted tjener noen jævlig med penger. Når Norma Oryx passerer 35 kr smellen i endel litt aparte kaliber, og i hyllen ved siden av ligger samme kulen til11,50,- blir det litt for dumt! Man kan bruke gullhylser+heroin som krutt og fortsatt komme ut i pluss!!!!!!!!!! Beklager litt OT,- men dette er noe som irriterer meg ØRLITE!!!!!!!!!!!!
  20. Kjøpte en Hunter (gamle modellen) på sparket av Interarms for 5-6 år siden. Denne har fungert feilfritt på alle områder,- det samme kan ikke sies om mange andre mye mer annerkjente radioer som blir brukt i jaktlaget. Personlig innbiller jeg meg at Hunter er litt eldre Icom radioer produsert på en eller annen lisens.. Hør med Interarms,- der pleier det å finnes gode pakkepriser.
  21. Husk å ha en børse i bakhånd hvis du velger Blaser'en. Mister du magasinet tror jeg du bør belage deg på noen måneders leveringstid..
×
×
  • Create New...