Jump to content

quinky

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by quinky

  1. Samme her! Er det ingen som har denne pistolen som har lyst til å dele sine erfaringer?
  2. Hei! Jeg lurer på om noen har erfaringer med CZ 75 tactical sports ? Presisjon, kvalitet osv. Er den et godt alternativ til Tanfoglio, Svi, Sti og de andre store merkene? Bruksområde blir standard klassen i praktisk. På forhånd takk!
  3. Takk for det! Bakern har tatt nettskjæringene avtrekk og triggerguard mens Briley løpet og bushing er det en annen som har gjort.
  4. Her er et bilde av min Springfield .45ACP
  5. Problemet er vel heller sånne som deg, som sier på et åpent nettforum at jegere generelt ikke har kompetanse nok til å skyte levende vilt
  6. Med 9mm er jo det en selvfølge. Men med en .44 magnum eller .460 så burde det være en smal sak med anslagsenergi, ihvertfall på rådyr.
  7. Tok med meg "praktisk" pistolen på riflebanen her om dagen. Må si jeg er ganske imponert over resultatet jeg fikk. Det kan umulig være veldig vanskelig (med litt trening) og skyte storviltprøven med et tilpasset håndvåpen. Er det forresten noen som vet hvorfor det er ulovlig og bruke håndvåpen på jakt i Norge ?
  8. Nå er det vel egentlig ikke så mye du skjønner. Men hvis du tenker deg VEEELDIG godt om, så er det ganske innlysende at når du skriver at "ingen har blitt skutt ennå" og i tillegg kaller deg "gal mann med hagle" så virker du som en person som ikke skulle hatt noe med våpen å gjøre.
  9. .357 Magnum har man i revolveren, ikke i en gåsehagle!
  10. Ring med Capsicum i Skien, var der i dag og henta full rigg til min Usp Expert. Kjempe god service og de tilpasset et hylster til meg uten ekstra betaling. Capsicum tlf: 52868680
  11. Du kan kjøpe den om 10 år for 2000 kr, og da skal jeg ha den harrington & richardson hagla di i mellomtiden.
  12. Bruker en remington 870 med federal ultra shok nr2 på sjøfugl, men det er ikke så lett å få skarven på forsvarlig skuddhold. Har hørt om jegere som bruker svartmalte colaflasker med sand som lokke skarv, er det noen som har erfaringer med det?
  13. Hei. Jeg har en usp expert som er en kjempe pistol, men det er to ting jeg vil endre. Det ene er å bytte hane til konkurranse utgaven( så pistolen passer i boksen) Det andre er å fjerne decoker på høyre side ( da den kommer i konflikt med grepet mitt) Er dette noe man gjør selv, eller burde jeg sende den vekk ? isåfall hvor?
  14. Har standard utstøter i pistolen og jeg har sjekket at magasinet sitter, og det sitter godt. Det kan jo være fjæra i magasinet som kommer borti utstøteren?
  15. Magasinet sitter godt da man hører det "klikket" men det sklir ut når jeg skyter eller tar et hardt ladegrep uten skudd. Skal bestille ny bolt og fjær. Takk for raske svar
  16. Jeg har en springfield armory 1911 a1 .45 som fungerer helt fint, bortsett fra magasinene. Når jeg skyter så glir magasinet ned ca 1 cm, og dette er selfølgelig nok til at pistolen ikke mater et nytt skudd. Jeg er ikke borti magasinutløseren med hendene og den "tappen" som holder magasinet på plass virker inntakt, er det noen som vet hva det kan være??? Det skal også sies at magasinene er chip mccormick 8 skudd og at jeg skyter standard ladninger.
  17. Jeg tenker jeg går for den, er egentlig en riflemann så jeg skal bare ha en hagle som fungerer. Takk for gode svar
  18. jeg skal kjøpe meg hagle (over og under) , har sett på en Yildis SPZ ME til 7000kr. jeg skyter links og jeg synes den passet bra (rett stokk), men har hørt at kvalitet er litt ymse. noen som har erfaringer med yildis hagler?
×
×
  • Create New...