Jump to content

Mellingen

Members
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mellingen

  1. Hei! Jeg har bare et kjapt spørsmål, hvilken jaktreisearrangør er størst i Norge? Har sett litt rundt, men klarer ikke å finne ut av det. Hvis noen vet så takker jeg for svar
  2. Hei! I morgen starter eventyret vårt, så dette blir kanskje mitt siste innlegg på kammeret på et helt år! Håper det er mange her som ønsker og følge oss Ønsker dere alle en riktig god jakthøst, jeg skal i allefall jakte MYE Vi snakkes!
  3. Hei! I og med at jeg snart vil være borte fra dette forumet i ett år, tillater jeg meg og bumpe denne tråden
  4. Da har jeg et hett tips til alle kammeret brukere, nå har du mulighet til og vinne et gavekort med en verdi på 500 kr fra ABC Fritid Klikk deg inn på denne linken så ser du hvordan: http://ivillmarka.com/?side=97&nyhet=273 Lykke til folkens
  5. Takktakk! Da blir det skyting hvis jeg bare får byttet bort kveldsvakta Btw, jeg har halvauto. Hvordan blir dette mottat? Bør jeg stille med gummistrikk?
  6. Hei! Noen som vet av noen leridubaner som er åpne i Trondheim eller omegn i disse ferie tider? Eventuelt, hvor og når?
  7. Det du sier her er virkelig kjernen av drømmen vår! De opplevelsene et slikt år kan gi, de helt unike opplevelsene. Blandet med muligheten til å se og føle alle årstidene, man får virkelig tid til å se forandringene dag for dag. Takk for støtten!
  8. Der er jeg faktisk uenig. Clausen er liksom en "kjendis/filmskaper" osv. Synes det er en mye større bragd når en "normal" Ola Normann gjør det samme. Fulgte ikke Clausen, men følger nok med her! Takker og bukker!
  9. Nå har jeg ikke orket å lese alt på nettstedet deres, så spør nå her heller.. Skal dere bo i hytte/stasjonert på ett sted, eller skal dere forflytte dere rundt mer enn en dagsetappe? Jeg bare lurer siden dere skal ha med det arsenalet, hadde ikke ei rifle + hagle vært nok? Og noe fiskeutstyr, kanskje litt garnfiske ( om dere får lov) til matauk.. Hei, hyggelig at du spør! Vi har leid ei lita koie som vi skal ha som hovedbase, så blir det nok en god del overnattingsturer rundt om i området. Ja, vi har med en del våpen (to hagler og ro rifler). Grunnen til det er at vi begge skal jakte. Vi er også begge avhengie av å ha tillgang til både rifle og hagle i og med at vi skal jakte blant annet elg, bjørn og skogsfugl. Det blir også mye fisk, vi har to vann i nærheten av koia der vi også har garnrett. Så det blir også en del fiskeutstyr med i bagasjen. Er det noe mer du eller noen andre lurer på, så er det bare å spørre!
  10. For vår del handler dette om og oppfylle en drøm vi har hatt så lenge vi kan huske. Og hvis vi skal tolke de fleste tilbakemeldingene vi har fått synes folk at dette er et bra prosjekt. I tillegg har jeg et inntrykk av at veldig mange spesielt friluftslivs interesserte har en lignende drøm, som de håper å få litt utløp for igjennom å følge oss Men for all del, det er selvfølgelig helt frivillig å følge oss gjennom drømmeåret vårt! Takk for lykkeønskningene!
  11. Takk for det, veldig hyggelig med slike tilbakemeldinger Vi skal prøve og holde dere oppdatert så godt vi bare klarer
  12. Go dag folkens! Da kan jeg røpe at vi har en stor nyhet til dere! Hvis du ønsker å finne ut hva nyheten innebærer gå inn her: http://www.ivillmarka.no Ellers er alle hjertlig velkommne til facebooksiden vår, info om denne finner du på nettsiden vår I løpet av denne uka kommer vi også til og legge ut utstyrslista vår, og i den forbindelse skal du ikke se bort ifra at det dukker opp en ny konkuranse
  13. Har hatt min en stund nå, og er helt frelst! Har kjørt igjennom ca 250 skudd hittill og har aldri skutt så bra før! Utrolig fornøyd med alt som har med funksjon og gjøre, syns det har en flott balanse å når den i tillegg ser så bra ut som den gjør, så har jeg allerede blitt veldig gla i dette våpnet Han som jeg kjøpte hagla hos (Rogne våpen) sa at forskjellen mellom drepeevne på 71 cm løpet og 66 cm løpet var så minimal at det var større forskjell mellom patroner fra samme eske. Jeg vet ikke om dette stemmer, han sa det iallefall slik. Fantastisk hagle!
  14. Hei igjen! Håper mange av dere her på kammeret følger oss Nå har vi en avstemmning på nettsiden vår om hvilken logo prosjektet bør få, hvis du legger igjen din stemme er du med i trekkningen av et gavekort hos vår sponsor http://www.abcfritid.no Legg igjen din stemme på http://www.ivillmarka.com På forhånd: Takk og lykke til i trekkningen
  15. Den er grei! Nå vet ikke jeg om folk helst ønsker Torsdag eller Fredag. Men jeg foreslår torsdag 20 eller fredag 21 mai Hva mener folket?
  16. Jeg synes dette absolutt høres ut som en plan! Slenger meg gjerne med
  17. Hei! Jeg har etter mye "tafsing" bestillt meg en slik Er det noen som har fått skutt med denne, og har noen erfaringer å dele? Hadde vært morro med litt lesing for å døyve de værste abstinensene mens jeg venter på godkjent våpensøknad osv..
  18. Takk for det! - Franchi fast white 12/76 - Beretta A400 xplor unico 12/89 - Ombygd hv-mauser 30-06 - Tikka (usikker på modell) 6,5x55 - Muligens et to stk kombi Så vi har med nok våpen
  19. Hei igjen folkens! Ville bare takke for den responsen vi har fått her og spesielt på facebook Vi nærmer oss faktisk 1000 tilhengere, noe som er mer enn vi hadde turt og håpe på Hvis du ikke har fått med deg hva jeg snakker om, sjekk først ut her: http://www.ivillmarka.com Etter at du har gjort det, er du hjertlig velkommen hit: http://www.facebook.com/pages/I-villmarka/107316322640117?ref=ts Takktakk folkens, håper dere synes det blir gøy og følge oss!
  20. Utstyrslista er under arbeid og vil komme ut etterhvert, å under turen vil vi skriv endel om hvordan utstyre fungerer, litt tester osv Hvor vi skal være er ikke helt avgjort enda, vi har fått et meget bra tilbud fra Trysil. Det høres kanskje litt rart ut, med tanke på at vi har lansert prosjektet. Men vi har veldig lyst til og være i Sverige, så i og med at vi har et godt tilbud tørr vi å bruke litt lengre tid på å finne en egnet plass i sweden. Forhåpentligvis har vi det helt klart iløpet av neste uke.
  21. Takker igjen for hyggelige svar! Responsen og tilbakemeldingene vi har fått igår og dag har rett å slett vært fantastisk (Vi har fått over 350 tilhengere på fjasboka!!!) Ha en fortsatt fin helg folkens, og tips gjerne dine venner
  22. Hehe, vi håper det er mange som føler at de kan leve drømmen sin litt gjennom oss. Kanskje blir noen inspirerte til og gjøre noe liggnende? Uansett morro at det virker som at folk setter pris på prosjektet (Takktakk Daniel! )
  23. hehe, skal jeg være ærlig hadde vel ikke jeg trodd det heller Takk for at du vil følge oss!
×
×
  • Create New...