Jump to content

ChristianL

Members
  • Posts

    81
  • Joined

  • Last visited

About ChristianL

  • Birthday 11/28/1994

ChristianL's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Nei, den er ikke lovlig siden den ikke er godkjent av POD og dermed ikke står på denne listen: http://www.lovdata.no/for/sf/jd/xd-20110909-0930.html#4 Edit: Måtte fullføre en setning
  2. Nytt sitat "Finnes det også her mafialignende lobbyorganisasjoner som USAs NRA (National Rifle Association) og GOA (Gun Owners of America) som sørger for at slike våpen er lovlige i Norge?" Hahaha, fantasien deres kjenner visst ingen grenser. Vi får bare krysse fingrene for at de ikke bruekr mafialignende lobbyvirksomhet til å trekke stemmer i valget eller forandre våpenloven her til lands, skulle det skje så flytter ihvertfall jeg!
  3. 7,62x39mm er "AK-ammo", mens .308win er den sivile versjonen av 7,62x51mm NATO.
  4. Pffft, null stress! Høyner med håndstående på en arm, ryggen til blinken, våpenet over eller under skuldra (whatever floats your boat good sir) og en perfekt smiley i skiva på 500 meter. Blaser eller ikke har ikke mye å si.. Og hagle med slugs selvfølgelig Edit: Må selvfølgelig være åpne sikter. (uten at jeg tror det har veldig mye å si.)
  5. Har bare skumlest deler av brevet hittil Istmus, men førsteinntrykket er at det er veldig godt skrevet så all honnør til deg. Siden jeg ikke har fått lest så mye enda og ikke har tid til å lese det med det første så må jeg bare spørre om du har sett noe på bruken av fotnoter i kapittel 17? For eksempel viser fotnote nummer 25 til forslaget av ny våpenlov, NOU 2011: 19, side 115. En side som absolutt ikke har noe med saken å gjøre angående påstanden om ombygging av halv-auto til hel-auto. Har ikke sett så nøye over, men den gangen jeg satt og prøvde litt fant jeg også en fotnote som ikke hadde tilhørende forklaring, eller motsatt. I utgansgpunktet ike veldig graverende feil, men kan som du skriver i brevet undergrave tilliten til kommisjonen og rapporten...
  6. Uansett hva slags kniver du ender opp med så er en keramisk kniv virkelig anbefalt for kjøtt uten bein og grønnsaker uten stein eller annet som kan skade eggen, koster en 200 kroner og oppover, men er virkelig å anbefale da de er veldig skarpe og holder eggen godt. Selges blant annet på glassmagasin og diverse sider på nett, men varierer veldig i pris... Kan ikke brukes til alt så blir mer ett supplement til vanlige kniver. Min far kjøpte en på christiania glassmagasin eller noe sånt for ett par uker siden og har allerede begynt å vurdere om han trenger flere.
  7. Ville ikke funka, man kunne fortsatt teipet fast plastbestikk i meloner og lagd livsfarlige våpen man kunne skutt på hverandre med strikk mellom de forskjellige husene..
  8. Fantastisk! Bare å si ifra hvis jeg eller noen andre kan hjelpe til med noe.. For eksempel sjekke at diverse fotnoter og kilder faktisk stemmer og ikke bare er svada.
  9. Jeg ble vel kanskje litt vel optimistisk, men jeg er fortsatt av den formening at hvis vi virkelig vil ha dette gjort må vi komme på banen selv også.. For all del, hvis de virkelig kommer på banen er jo bare det positivt
  10. Og NJFF. Vi får håpe de andre kommer på bannen også. Å stemple over 400.000 borgere som en dårlig kontrolert risiko er rimelig drøyt. Har DFS og NJFF faktisk kommet skikkelig på banen? Da må det være noe jeg ikke har fått med meg, men skal gladelig innrømme at jeg ikke har lest de siste 2-3 sidene..
  11. Takk, men sånn istedet for å spore av tråden burde vi ikke heller skrive ett brev eller lignende, der vi faktisk påpeker feilene i rapporten istedet for å sitte her og syte.. Hvis vi dokumenterer alle feilene i kapittel 17 med kilder, ikke bare det faktum at halvauto kan bli helauto ved magasinbytte, men også at enkelte av fotnotene ikke finnes og at den ihvertfall en av fotnotene går til en side i ett skriv som ikke har noe med saken å gjøre. Edit: Da trenger vi selvfølgelig også noen som kan formulere ett godt brev til regjeringen eller Stoltenberg eller hvem det nå måtte være, og jeg ville ikke håpet på at NJFF har tenkt til å tale saken selv om det strengt tatt bør være deres oppgave.. Edit 2: Med tanke på alle feilene som er i kapittel 17 kan det også være like mange feil i resten av rapporten og det er ting det kan være greit å få ut i offentligheten da det ikke er så veldig mange som leser dette forumet.
  12. En knapp ved siden av hvert innlegg der man kan gi ett +1 eller lignende for de innleggene man er særdeles enig eller synes er gode hadde vært fint. Ikke bare ville man sluppet egne innlegg uten annet enn ett "+1", men det ville også vist andre lesere av tråden at dette er ett verdsatt innlegg. De har en slik knapp på diskusjon.no i form av en pil og en teller ved siden av hvert innlegg og jeg synes at det fungerer veldig bra der. Edit: Endret deler av formuleringen.
  13. Sant, tenkte ikke på oljen, kan droppe og ta Finnmark istedenfor da.. Edit: jeg driver bare å loker nå, greit nok at en tåpelig rapport rettferdigjør en tåpelig tråd, men kanskje la de som vil være seriøse få lov til å diskutere (Mest ment som kritikk til meg selv..)
  14. Ville ikke håpet på, dekker den det sentrale østlandet, kristiansand, stavange, bergen og trondheim så tipper jeg de fleste ser seg fornøyde.. Noen som blir med på å kjøpe halve Canada og danne Kammerlandia? Fine våpenlover, hyggelige mennesker, kammersmellen hver helg, buejakt og røverhistorier?
×
×
  • Create New...