Jump to content

wolfen

Members
 • Content Count

  260
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by wolfen

 1. ikke gjør som meg når jeg kjøpte 9mm. Testet flere våpen og havnet på pardini gt9 som er meget bra våpen. Ulempen var at den passet "nesten" akkurat til mine hender, når jeg hadde 100% grep så funket den topp, men en liten glipp på en serie ødela resten av den runden, spesielt i regnvær. Man har ikke tid til å korrigerer grep midt i en serie. Så pass på at grepet er 100%. er grepet litt mindre så kan man bygge på det men er den for stor så er det ikke ofte du kan høvle vekk litt, ihvertfall ikke på gt9'en.
 2. wolfen

  Tesro

  Noen som har en tesro i kaliber 32 og har no info å dele med oss?
 3. Etter å ha pakket sikkert noen tonn med elgkjøtt opp igjennom årene så vil jeg absolutt anbefale en som sveiser doble sømmer, f.eks den som albatross anbefaler, rimelig og grei. Da får den aldri luft inn og maten holder seg enda lengre. i vårt eminente naboland har de ofte en slik til salgs på suomenrinne til en pris på rundt 1500.- den er litt stor men har god vacuumpumpe og tåler å jobbe leenge.
 4. Men da var vell ikke de nye reglene gjeldende ? 2 cm pr meter = skivestørrelse. Men ER det definert at skivestørrelse er selve blinken eller HELE arket som blinken er på ? Klubben kjøpte inn noen blinker som vil være godkjent på 25 meter hvis det er selve arket som menes, men skytterne vil virkelig få testet seg når selve blinken er 12 cm.
 5. Ser ut til at dette er aktuelt allikevel eller leser jeg de nye reglene feil ?
 6. vell.. har hatt folk som klaget på at de ikke kunne gå feltløypa i "finsko"
 7. vet du om noen som har dette i cordura eller annet "seigt" stoff ? har en liten plan om dette til feltbagen og trenger no sterkt og ikke i plast. Hadde en i stoff men den ble slitt fort.
 8. Litt flaut å innrømme at jeg IKKE googlet har bare vært innom endel nettbutikker og tittet. Noen med erfaringer ang futturaler? Endel selges jo med glidelås som ikke tåler no, stoff som revner for ingenting.
 9. Kjenner til en med GSP og han skjøt nesten 50 000 skudd før rengjøring,, delene måtte kakkes fra hverandre.. Pardini og våpen i samme klasse har vel max på 5000 skudd før den slutter å samle skudd. tenker du skal slite med å få ett slitt løp i kaliber 22 pistol. Husker klubbens gamle rugere som var kjøpt brukt fra en annen klubb, der kan vi si at løpet var slitt når riflingen begynte å bli borte og der regner jeg med at tallet 4 - 600 000 skudd, sannsynligvis dobbelt
 10. Jeg tenker å kjøpe inn noen våpenfutturaler til mine pistoler. Tenker da til 6" revolvere og 6" pistoler. Noen som har tips og erfaringer å komme med her? Ser det er endel til salgs på ebay osv, får inntrykk av at norske forhandlere ikke tar slikt inn og gjør de det så finner man det ikke i nettbutikken. noen få men veeeldig lite.
 11. Enig med Bent Inge her.. Fett e ikke bare fett.. de som har vært borti flere sorter fett vet ka det e snakk om her..
 12. wolfen

  Tesro

  Har ikke Tesro 6 skudds magasin ?
 13. wolfen

  Tesro

  Gammel tråd.. noe nytt her?
 14. enkel stack eller double stack? Ser ut som double stack på bilde.
 15. Må ærlig talt si at jeg aldri har hørt om den engang..
 16. Matchgun e rett og slett kanon.. morini på andre plass deretter ssp. Synd matchgun er så krevende å bruke. ofte matefeil etc såfremt de nye ikke er blitt bedre. Er en tålmodighets test å finne rett smøring, rengjøring, oljetype etc.. En bekjent som eier en slik har fått myyye grått hår etter anskaffelse av en slik.
 17. Det ser ut til å være doublestack og det vil jeg unngå.
 18. wolfen

  Revolver 9mm

  smith 9mm i sr.. noe orginalt eller børsemaker jobb ?
 19. Noen som har Morini grep på walther gsp og hvem selger sånt i såfall ?
 20. Her er en oppskrift som funker godt og som noen har postet tidligere her på forumet. Det fine med den første lurium miksen er at den har dexron som legger en fin olje hinne og hindrer rustdannelse da mange "glemmer" å smøre opp våpen etter ultralydbadet. Ed's Red - Bore Cleaner · Dexron II eller III · Terpentin eller White Sprite · Parafin - renset eller lampeparafin · Aceton Blandes i like deler/mengder. Ristes godt før bruk da dette skiller seg når det står i ro. obs : Brannfarlig, anbefaler å holde
 21. Sparer mye på å hente selv ja. Hentet min morini fra hunters house i danmark, kan til og med legge til flybillett og fremdeles spare ørten tusen. Hvis prisen i norge hadde vært par tusen mer hadde jeg kjøpt her men når differanse er 5 - 15 000.- på enkelte våpen så handler jeg en annen plass. Importregler for privatperson : https://www.politiet.no/tjenester/vapen/import-og-salg/#undefined
 22. A og evt B og R=Rekrutt Åpen klasse vil temmelig sikkert være demotiverende for nybegynnere tenker jeg.
 23. Dette er jo noe som kunne vært spilt inn til tk nu når reglene skal revurderes.
 24. vurdere walther gsp 32 med annet grep.. men akkurat de er ikke så ofte på finn.
×
×
 • Create New...