Jump to content

7.62 NATO

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

7.62 NATO's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Halspressing kan du gjøre etter at hylsene er skutt i ditt kammer. Hylser du ikke har skutt i det aktuelle kammeret skal helpresses. Så nye hylser må helpresses første gang. Ellers så bør hylsene helpresses innimellom eks hver 3-5 gang. For min del har det vært helt greit å helpresse hver 5 gang i 308W.
  2. Duralyt er, og er ment å være en "billigere" serie fra Zeiss her i Europa. Den optiske kvaliteten på denne serien er lavere enn både Victory og Classic seriene. Det som kan bidra til noe forvirring er prisnivået på Classic serien. Den er unaturlig lavt priset i Norge pga stor konkurranse / markedskreftene, dette gjør at Duralyt og Classic ligger svært nær hverandre i pris her på berget. Duralyt er ment å konkurrere med Conquest kikkertsiktene på det europeiske markedet, ikke med Victory og Classic.
  3. Bra tiltak, og bra med standarisering av skivene. Er i utlandet når stevnet går, ellers så skulle jeg blitt med. Kommer neste gang. Lykke til med arrangementet og med skytingen.
  4. 155grs Nosler Custom Competition 43,1grs VV N140 Norma hylse Federal 210 hette CAS 71 mm Målt med On Target @ 100m ga 3 skudd 0,215 MOA i Remington 700 VSF .308 Win.
  5. Zeiss Conquest riflekikkerter blir produsert i USA, ikke i Europa. De har heller ikke samme spesifikasjoner som de som er produsert på denne siden av dammen. Det vil blandt annet si (og dette kommer som førsthåndsinformasjon fra ledelsen ved Zeissfabrikken i Wetzlar) at Zeiss Europa (og Norge) ikke har deler eller utstyr til å reparere sikter i Conquest serien (håndkikkerter i denne serien er produsert i (Øst-)Europa, så det er en annen historie. Zeiss Conquest riflekikkerter gir bra optikk til en billig penge, men ulempen er at om din forhandler går dukken, eller du importerer selv, så står du ganske alene med evt problemer. Dette er ikke noe særegent for Zeiss, prøv å reklamere på en Garmin GPS som du har tatt inn fra USA på egenhånd.....
  6. Send bestillingen til: wrtrh@xxl.no Dette er PCen til våpenavdelingen XXL på lade. Våpenloven med forskrift krever fremleggelse av våpenkort for aktuellt kaliber, samt legitimasjon for kjøp av ammunisjonskomponenter. Dette kan scannes og sendes som vedlegg til e-post.
×
×
  • Create New...