Jump to content

postjegerolaii

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

About postjegerolaii

  • Birthday 10/27/1991

postjegerolaii's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hvor tidlig kan man sette seg ved åtet og forvente at reven kommer? Er alt etter mørkets frembrudd greit, eller går reven etter klokka? Er det forøvrig noen som har prøv å lokke på reven i kombinasjon med åte?
  2. hvorfor takket og bukket ikke jegerne for en gratis hjortelos og skjøt hjortene istedenfor hundene?
  3. Takker for raskt svar ! Skal på studentvisum, altså ett år. Ja, tenkte nok det ikke var så enkelt og så billig som det kunne se ut... var ikke ute etter noe spesielt, ville bare spare litt penger Men kikkerter skulle vel ikke være noe problem?
  4. En våpen da? Er det komplett umulig å kjøpe seg våpen i USA og drasse dem med seg hjem? og hvis mulig; hvordan gjøres dette?
  5. genetisk skulle det ikke være noe problem. Er for tiden i Mexico og temperaturen på dagtid ligger på 45 grader i skyggen. Hundene i gatene ser ut til å takle temperaturen helt fint! men så har vel hundene vent seg til været da...
  6. Da var det ferie og ut av landet må man! Eneste problemet er at jeg har en fisnkstøver som ikke ble vaksinert for ett halvt år siden... Er det noen i Bodø-området som kunne tenke seg å passe bikkjaen tre-ukers tid, fra 25. juni og utover?? Hunden er 4 år og har ett fint gemytt. Han er vant til barn, men ikke særlig glad i katter Han er også vant til mye trim ettersom han brukes relativt mye på jakt. (fungerer faktisk veldig bra) Send gjerne en pm om du kan tenke de og har mulighet til å passe kjøtern Han heter forresten Snorre...
  7. Sitering fjernet jmonsen Jo, det kan du jo si, og er selvfølgelig HELT enig i at det er fullstendig forkastelig. Men hun kunne liksågodt påpekt at hun ikke likte hårklippen hans og fått samme utfall, da personen med hunden var åpenbart syk!
  8. jo, sant det, men man skal da vel ikke selge våpenet. det skal skytes sønder og sammen! Og så får man jo ny rifle i samme prisklasse og tilnermet lik kvalitet... skytemessig i alle fall, forskjellene mellom tikka og sako er for det meste kosmetiske.
  9. At våpenet faller i verdi gjør ikke våpenet noe dårligere! Tikka er et ufattelig flott våpen og ligger i en prisklasse som gir rom for kjøp av en skikkelig kikkert. Kjøp tikka og du vil aldri angre!
  10. Ja, nå blir jo de fleste elger, altså storvilt, skutt på under hundre meter da... Dessuten er dette nok ett argument for å kjøpe tyngre saker. skal man skyte på mål opp til 200 meter og forbi, er min mening at salong ikke er tingen. på 200 meter faller kula så raskt at du ikke vil treffe om du bommer med noen få meter i avstandsberegningen. Men for all del, man kan likevel ha mye morro med en salong, ikke tvil om det lykke til med kjøpet, og fortell gjerne hva som ble kjøpt tilslutt En helt grei kikkert er forresten Bushnell trophy 3-9X40, den ligger på litt over tusenlappen(xxl) og fungerer fint. men vil tilråde å legge litt mer i kikkerten, men dette får gå etter lommeboka. og denne kikkerten KAN faktsik helt fint brukes på storvilt
  11. Hvis poenget kun er å skyte, kan man jo heller kjøpe luftgevær som er enda billigere i drift, ja, nesten gratis. Er enig i at når man kjøper seg ei rifle, og for jakt sådan, så bør det være noe med mer smell i enn ei salongrifle. Salong er mest leketøy, (men som selvfølgelig må lekes med med forsiktighet) og ikke jaktrifle etter min mening..
  12. Er så enig at det sitrer! særlig delen som er uthevet. skal ikke si no mer for det siterte innlegget sier det meste!
  13. Vel, sal og grime er jo også en mulighet da!! Og som innbitt harjeger vil jeg bare minne på om finskstøverens eksistens! Det begynner å friste med ny valp
  14. takker for det! haha det er nå skammelig lite jeg vet om data til å være i tenårene, men jeg blir samtidig litt stolt! Tyder på at man har andre, sunnere interesser
  15. Hei! Er selv flittig bruker av linkene som blir lagt ut, men blir alltid dirigert bort fra siden (kammeret.no). Veit ikke om det har noe med siden å gjøre eller hvordan linken blir laget, men det hatte vært fint om sidene som linkene viser til ble åpnet i nytt vindu... En annen ting er at jeg ikke greier å finne ut hvem i forumet som er fra samme området som meg. Skjønner jo at det er mange som ikke oppgir bosted, men de som gjør det burde vært lettere å finne. Synes ellers dette er en ryddig og oppdatert side!
×
×
  • Create New...