Jump to content

kokko321

Members
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

kokko321's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Var på rypejakt i tromsø området idag. Været var bra, litt skyer men mye vind. Ble en kjempefin tur med flere ryper og se som var meget greie. Resultatet ble 1 Lirype og 2 Fjellryper, kunne nok ha skutt flere med slaongen men ble for enkelt da de trippet rundt i steinura 10 meter ifra meg. Tok 2 fjellryper med 22lr med lyddemper fra flokken og sa meg fornøyd med det. Kunne sikkert felt enda flere uten problemer. Så rundt 40 ryper idag fordelt på noen enkeltfugler og fugler i flokk på rundt 5-20 stk. Var en drømmedag i fjellheimen og satser på fint jaktvær neste helg for dette var morsomt!
  2. For ei lita stund siden fikk skaut jeg først ei fjellrype. Da jeg hadde plukket den opp oppdaget jeg 2 ryper til 10 m lenge bort, de satt klint intill verandre , da datt begge 2. Dette har jeg opplevd flere ganger, at de bli sittende, og jeg brukte hagle.
  3. Igår var jeg på fjellrypejakt, nærmere bestemt i tromsø. Var bare et par timer på fjellet, må si meg meget overasket. Det var fult av fjellryper / liryper ilag. Spor ved hver busk og rapende stegger overalt. Hadde kun 6 skudd med meg og resultatet ble 3 fjellryper og en lirype. Er nok et området jeg besøker igjen, er kun en 30 min marsj fra huset der jeg bor.
  4. Mater ca 3 gang i uker. Legger man ut brødskiver forsvinner det veldig fort. En hare kan vare i flere døgn, kun ørna som kan sluke den. Bruker og legge ut litt ekstra for den dagen jeg skal sitte der, da legger jeg ut når jeg går inn i skjulet. (Må være mørkt) Er også en ivrig jeger
  5. Er fult av rev her jeg bor. Har ikke hatt tid og jakte på de. Men noen bilder har jeg tatt. Se flere bilder på http://rubjo.blogspot.com/
  6. Fotograferer en del fra fotoskjul. Bruker da rype,hare og rev for og lokke ned hauker og ørner. Kråkene og Ravnene elsker ryper. De er der med en gang det lystner. Men husk og gå inn når det er mørkt. http://rubjo.blogspot.com/
  7. Bjørnebilde er ikke tatt i dyrepark men er villbjørner fra russland, se flere bilder på http://rubjo.blogspot.com/
  8. Gleder meg også stort til rypejakta. Har sett en del fugl i troms, mest fjellrype kull. Her er noen bilder jeg har tatt i sommer. Se flere bilder på bloggen min http://rubjo.blogspot.com/
  9. Var på rypejakt for 2 dager siden. Datt ei fjellrype for hagla. Jeg hadde sola i ryggen så jeg kom meg veldig nærme den, kunne ikke gå for nært heller for da hadde hele rypa blitt ødelagt.
  10. Var og satte ut 1 Røyskattfelle og 1 Minkfelle igår. Så massevis av spor som jeg er usikker på om er røyskatt.
  11. Hvor lenge kan man drive med fangst på røyskatt og når starter det? Har tenkt og prøve meg. Har 3 stk rapp feller som har lugget ute i et halvt år, så det meste av unaturlig lukt har nok forsvunntet. Men det er vel kansje for seint og starte nå?
  12. Ja det er meg på bildene, de fleste bildene er tatt med selvutløser. Ble 16 i år.
  13. Her er noen bilder fra søndagens jakt og fra november. Synes det har vært et godt fjellrypeår her i nord. Har en Star Baikal, Remington hagle og en 22lr salong jeg bruker når jeg jakter.
×
×
  • Create New...