Jump to content

seventh

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by seventh

  1. Selgeren leverer normalt våpensøknadene til politiet i kvartalvise rapporter. Etter dette beror det på hvor trege våpenkontoret er. Jeg fikk mitt forrige i posten 3 dager etter at selger hadde levert det inn.
  2. Helsport Gimle 4 (3999,-) er et kjempetelt til den bruken du foreskriver. God takhøyde og gode praktiske løsninger. Om dere er en familie med små barn burde også Gimle 2+ kunne fungere bra. Ellers er Skjervøy et bra telt i forhold til prisen, dette er også et telt som takler mye vind, er ikke helt enig med emonsens utsagn her.
  3. Nå er vel inlegget gammelt, men om det fortsatt er av interesse: Vet at XXL har inne noen få 202 til "gammel pris" i noen varehus (f.eks 14300 for classic) Det kan være verdt forsøket å høre med de.
  4. Alle hagler i kal 20 Remington 700 Baikal IZH 27
  5. KKC levere "sort som standard" nå. Brun tror jeg var standard tidligere, men har i det siste gått til å være "tilgjengelig på spesialbestilling" (og sikkert dertil dyrere.)
  6. Er det noen som har noen erfaringer med Nikon MCE 1.1-4x24 M IL #4? Evt. sammenlignet med tilsvarende zeiss/meopta? http://www.europe-nikon.com/product/no_NO/products/broad/1739/overview.html Jeg skal kjøpe et nytt sikte primær til drivjakt på elg i skog med korte hold på typisk 10-70 meter dagtid, og rådyrjakt primært med godt skytelys, men tidvis morgenskumring. Hvordan egner dette siktet seg i skumring? Annen aktuell bruk for siktet er villsvin og eventuelt en afrika-tur neste vår. Har god erfaring med aimpoint, men ønsker å i større grad kunne prikke på mellomdistanse/opp mot 150 meter.
×
×
  • Create New...