Jump to content

Klatrechris

Members
 • Posts

  992
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Klatrechris

 1. har brukt laser ammo insert i ca 2 år. fungerer helt greit. bruker blinker og webcamera med den enkeleste softwaren til laser ammo. (den er shitdyr og helt ræva) jobber med å ferdigstille garasjen for simulator med smokeless range softwaren til laser ammo.
 2. Klatrechris

  HK impotør

  nå kjenner jeg også importør og forselger det snakkes om. for eksempel har SFP9 vært ett stort backorder på til fabrikk fra hele europa. Norge fikk da 10 stk per mnd sånn ca i fjor. det dekket ikke etterspørslen.. vet at Sandnes arms har ett ok lager av Stag arms Ar15. men om de har akkurat det du vil ha er mer lotto. Lyst på en SVI eller JP? 18mnd ventetid fra bestilling hvis du ikke kommer over noe som er tatt i lager eller noen har avbestilt.
 3. Pvas har agenturet på Henningdeler i norge. du får ikke kjøpt det direkte fra Henning i Usa. 2 alfa selger det meste av EGD deler. men er bare å bestile fra EG direkte. har gjort det ett par ganger tidligere og det fungerer helt greit men du sparer minimalt på det.
 4. du blir nok lykkelig med en 2011 også. STI er vrient ut av boksen og trenger litt tilpassning og tuning før den går ordentlig. du vet hvordan CZ gutta er når de først setter i gang. en matchmaster eller trubor er kanskje en bedre løsning da du har muligheten til å skyte major på sikt også... steel mastern er minor only.
 5. har hatt kort 2011 i 9mm og har lang 2011 i 9mm i dag. Mye mer fornøyd med lang 2011. har 2 stk 4mm hybridhull i tillegg. den holder akkurat faktor med fabrikk. hjemmeladninger i minor har jeg bedre margin på. ikke helt fått startet med major selv enda da leveransene fra @aps er helt gull i forhold til hva jeg lager selv.
 6. som nevnt over er battlehook med dawson fiber front en ypperlig kominasjon. bruker dette selv på standardpistolen min i IPSC. da går den fortsatt i boksen med +3 bunner fra TTI. bruker Heine slant pro med amrilio sort front på Productionpistolen.
 7. til dere som lurer på hvor dere kan kjøpe en... har ligget på sidene til 2alfa i 2-3 uker og utrolig nok ikke kommet hit http://www.2alfa.no/cmp-m1-garand-servi ... 30-06.html
 8. 9 eller 45 1911 og tactical soultions 22lr topp.. må bytte utkaster ved bytte mellom 9 og 45. men har du 9mm går en 40 topp rett på . eller 40 topp og kun en 9mm pipe ved siden av.
 9. Du kan sette inn minusconnector. Avtrekket bedrer seg betraktelig etter 2-3000 skudd når fjærene får gått seg til Polering er fy fy i production.
 10. Jada.. Er i produksjon av tekst. Bilder og ammotest er klart. Desverre en fritidssyssel på egentid og egne penger og IKKE en jobb. Så gjøres så fort en har tid mellom unger og jobb
 11. sivilpistol er maks 10 skd/5skiver. kan dog komme 10 skiver med ett skudd i hver også. regelverket som linket til over sier det meste. de siste år er det praktisert bordstart i kl5 da det er vanskelig å skaffe hylster til alle disse rare 22 kreasjonene folk kommer med som er i henhold til hensikten i regelverket. NM for 2 år siden var samtlige stager med bordstart.
 12. Får inn Walter q5 til test til uka. Så kommer en artikkel på vapendepotet ila noen uker
 13. SSS har Edge avtrekk inne. 2 alfa har Agency Arms brownells før du Glockworx/Zev bruker selv ett pyramid nå. hadde tidligere ett glockworx og det gikk full auto uansett innstilling
 14. ta det med din forhandler. opplevd begge deler. fikk nei på del av krutttårnet som røyk og måtte kjøpe delen. men ja på hendelfestet som røyk.
 15. du får en forstørret magasinutløser. til p226 som er orginal. har selv korte tomler vrir pistolen i grepet og bytteter magasin i dynamisk. null stress. med E2 grep og kort avtrekket kan selv de minste bruke den..
 16. Går ikke i kassen. Altfor høy. Den har fullsize grep.
 17. siden i fjor har godkjent våpensøknad kommer i retur med brev om betaling i mitt distrikt. så har slippet betale og så vente på å få søknad. forenkler prosessen mange hakk. og bonus da behandlingstiden er som oftest 1-3 dager..
 18. Vurderer en i skapet snart... Håpet at shot show skulle frembringe en SFP9L..
 19. Klatrechris

  CZ nyheter

  RUGER® SR-22® RIFLE kom for 3-4 år siden. ble solgt ett fåtall før POd satte stopp for den til jaktprogramm. http://www.ruger.com/products/sr22Rifle/models.html De nyhetene kommer tidsvis inn i sortimentet her regner jeg med.
 20. Du kan verve deg til forsvaret, bli offiser og melde deg inn i NROF etter endt tjeneste, ett par år med oppmøter etc så kan du kjøpe.. da slipper du dynamisk kurset, masse aktivitet og stevner der du treffer hyggelige mennesker og 2 år karantenetid;) Det som er flott med behovsprøvning her til lands:) Hvis det er å ha for at de er kule ligger det plomberte på finn.no
 21. Da det er sporet av til ting som er til godkjenning så levert rigg/2alfa Daniel defense ar15 for 2 uker siden til godkjenning
 22. Safariland har ett uspsa kit som gir deg full justering av kydex hylster deres. Koster 900kr ca. Vel verdt pengene.
 23. Har nå scoret 1-2 level 3 årlig i 6 år. Hovedsak brukt winmss og ssi til registrering. På løvenskiold har vi endelig fått nett via 4g ruter. Så der blir det ssi på alt. Liker det meste med ssi. Men.. Det er ikke uten bugs og diverse enda. Klubb tag støttes ikke ut på resultat og export. Flere opplever problemer med PayPal om det ikke settes opp riktig. Må bruke punktum ( tabulatoren som sparer mye tid i winms) Uten stabil nett tilgang hadde jeg ikke turt å bruke ssi til en større match. Gikk jo nesten at skogen på NM Steel, ikke sant?
 24. Det grepet ser ikke ut som E2. Ser ut som standard p226 grep. Løp kan variere. Er forskjell på USA bygde og europeiske.
 25. Gen 3 kan leveres i europa i OD grønn. koster det samme men bestillingstid da det ikke er lagervare. kjøper du en tom ramme som ekstra i grønn koster den ca 1400 kr fra SSS(krever søknad) i USa leveres gen 3&4 i desert sand og OD grønn.
×
×
 • Create New...