Jump to content

Jakrokann

Members
 • Posts

  108
 • Joined

 • Last visited

About Jakrokann

 • Birthday 02/13/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jakrokann's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

8

Reputation

 1. Norgeskart friluftsliv. Premiumutgaven koster 59 kroner i året og har alt du etterspør.
 2. NB, kan være greit å være klar over at Ravnø endrer på størrelsen i høst slik at buksene blir 4 cm kortere enn i dag. Er du lang i kroppen som meg bør du handle nå, da de med den nye størrelsestabellen vil bli høyvannsbukser i normale størrelser.
 3. Hei, Umulig å svare på uten å kjenne innholdet i avtalen. Han bør bestille kopi av dokumentet dersom han allerede ikke har det. https://www.kartverket.no/eiendom/alle-skjemaer-eiendom/bestillingsskjema-tinglysing/Kopi-av-tinglyst-dokument---fast-eiendom---bokmal/ I ytterste konsekvens kan jaktretten være eksklusiv for leier.
 4. Må også få trekke frem ventile buksene som ble lansert nå for et par uker siden. Fikk tak i ei, og den er utrolig lett og behagelig på kroppen. Gode lommer på samme vis som skalldressen, forsterkning med schoeller i rumpa og godt oppover anklene, og god lufting i sidene. Denne blir en favoritt!
 5. Oppsummert kjøper du Ravnø Dynatech Pro Altitude primært for effektiv kamuflasje for fjelljakt. Godt snitt trekker opp, mens glidelåser på buksa gjerne skulle vært av samme kvalitet som jakka. Prisen er stiv. Jeg har nå gjort meg noen erfaringer med denne dressen i membran med lupus kamuflasje (skal visstnok etterligne ulvens kamuflasje). For å starte med kamuflasjen er dette noe av det beste, og viktigste med denne dressen. Til reinsjakta vil jeg si at lupus treffer midt i blinken. På Ravnøs nettsider finnes det bilder som viser kamoen i bruk, og det er vanskelig for mine jaktkamerater å se meg, selv på kort avstand. Siluetten brytes effektivt, og lupus er også fin til vinterjakt. Jeg liker snittet godt. Jeg er høy og slank, og føler klærne passer meg bra uten å føles posete. Hetta er solid med flerveis stramming og har vist seg solid i vinterfjellet. Det er det ingen problemer å få ekstra klær under. Størrelsene virker store, jeg måtte ned en størrelse i forhold til hva jeg bruker til vanlig. Dressen er i membran, og under aktivitet blir jeg like klam og våt som i andre membranklær. Ikke noe spesielt der altså. Men gode glidelåser under armene og langs beina gjør det mulig å holde seg temmelig tørr under høy aktivitet. Dressen har holdt meg tørr utenfra enn så lenge, men de skikkelige regnskurene har vi vært spart for, så erfaringsgrunnlaget for denne påstanden er tynt. Jakken har to lommer på brystet hvorav begge har gjennomføring for radioantenne, mens en har gjennomføring for øremusling. Jeg skulle gjerne sett at jakken i tillegg hadde feste for langpisk oppe mot kragebeinet. Jakken har videre to gode lommer ovenfor hofta, og alle lommene går godt overens med sekk og pulksele. Jakken har solide YKK glidelåser, og disse virker såpass solide at jeg ikke har savnet stormklaff. Buksa har forsterkning med cordura ved anklene og i baken. Den har elastisk stramming med strikk i livet, i tillegg til doble belteholdere. På buksa har Ravnø valgt en annen type glidelåser som ikke virker like solide som på jakka. Spesielt glidelåsen langs beina skulle jeg følt meg tryggere på med samme glidelåstype som jakka. Komplett dress havner på 11500,-. Jeg synes dette er dyrt nok. Ravnø reklamerer med 10 års garanti. Kan bestilles hos ravnø.no, foruten Lyngdal Jakt og Friluft, Markhusan og Landrø.
 6. Begge deler. Min far får bilde via mms. Jeg får høyoppløst bilde + video på e-post.
 7. Jeg har ikke hatt noen problemer. Bruker tvilling sim i Uovision 3g kamera, og datakort i Brecom 4g kamera. Begge fra Telenor.
 8. Jeg fikk tak i dressen før jul, og selv om jeg ikke har prøvd den mye enda må jeg si at passformen er noe av det bedre jeg har prøvd, og detaljene virker gjennomprøvd og ordentlig. Dette er derfor en dress jeg har store forventninger til å ta i bruk for fullt. Virket litt stor i størrelsen. Jeg har brukt XL i mye annet, her ble L perfekt.
 9. Har ikke fått tatt noe bilde selv, men du ser det egentlig godt her https://www.facebook.com/swazinorge/pho ... =3&theater Han har valgt å ta den ut gjennom glidelåsen, men dersom du ser på logoen over lomma, ser du en sirkel med kryss. Dette krysset kan skjæres med en kniv, hvoretter antenna føres opp gjennom sirkelen. Forståelig?
 10. Om du ser logoen over lomma er den gummiert, og der er det et lite hull som antenna kan komme ut av. Deretter føres den i hempe på skuldra. Kan fikse bilde om du ønsker.
 11. Hei. Jeg har tatt i bruk denne nå, og er foreløpig veldig fornøyd. Alt jeg savnet med Tahr har denne. God radiolomme, passe lengde og lufting under armene.
 12. Jeg skal ha en Vorn sekk, og ønsker egentlig bare en bekreftelse på om jeg skal gå for deer eller lynx. Jakter rein, rype og elg, så heller egentlig mest mot deer, dersom ingen klarer å overbevise meg. Har sekken flate reimer, så skyting med sekken på går fint?
 13. Jakrokann

  Viltkamera

  Er det noen med tips til hvordan man kan få bilder fra viltkameraet ut på nett? Kameraet er Uovision 565 SMS.
 14. Last ned en prøveversjon av expert gps. Åpne shape-filen, og eksporter til gpx der.
 15. Jaktoppsynet lytter ofte på Jaktkanal 1 og kan kontaktes der.
×
×
 • Create New...