Jump to content

Howa1500

Members
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Howa1500

  1. Har hørt at det kan være umulig å skifte løp på howa 1500. Stemmer dette? Og hvor mye må jeg gi for et nytt tungt løp?
  2. Lurte på om jeg ender på 300wm... Bruken kan en jo alltids ta senere. Skal prøve å lage noe nytt
  3. Sitter å lurer på om jeg skal bygge ei børse... Tenkte kanskje bruke lang tid på prosjektet. Moro å fikle med noe Kanskje dere der ute kan komme med ideer om hva som er den beste låskassa å bygge ut fra. Dette blir jo budsjettprosjekt, Så kom gjerne med ideer som gammel mauser eller noe. Tror på at det går å bygge noe knallbra av ting folk vil kvitte seg med. Planen er å bygge stokk også
  4. Eller så kan du lage deg en, som jeg gjorde. Av plexiglass, dobbelsidig tape og varmepistol + litt lakk Så kan du jo lime på strikkbånd på innsiden
  5. Jeg bruker kritt til krittsnora mi;) Billig på biltema
  6. Har hatt vikingdemper ett par måneder nå. Skutt ca. 100 skudd... Veldig fornøyd Eneste problemet jeg finner, er at har blitt skuddredd de som ligger ved siden av Kroninga var bra. Jeg har heller ingen forbindelse med Jaktdepoet, annet at jeg handler der
  7. Virker som mange har skaffet seg howa. Så hvorfor ikke ha en tråd med div. Fler som er enig?
  8. Satt å prøvde den nyinnkjøpte Nordik roe fløyta... Når lyset ble sånn at jeg tenkte å pakke sammen, hørte jeg noen vannvittig tramp gjennom skogen. Der kom en bukk tøffende mot kanten av myra jeg satt. Men uheldig som jeg var, hadde vinden snudd og den væra meg ... bare 30 meter unna. Og halveis bak et tre da. Lurer på om noen har erfaring med å lokke i ukjent skog? Hva som lønner seg, og hvordan en lokker? Er reviret til bukken stort, osv..? Skal prøve meg samme sted om noen dager. Lærer bukken lyden? Eller kommer den like stolt frem gang på gang? Den skal ned!!!
  9. Men er det ikke sånn at hvis man ser 100% teoretisk på det, så er det ett fett hvor munningen er i forhold til svingningene, hvis en skyter med samme ladning?? Kula vil jo komme ut på akkurat samme sted.
  10. Kan jo også tenkes at det stort sett blir bedre presisjon av å kappe. Må jo ikke være sånn at fordelingen mellom fornøyd og misfornøyd skal være 50/50...
  11. Noen som vet hvordan bestanden i Flå er?
  12. Skal du ha deg ei børse som du blir glad i, så kjøp en Howa varmint! Sett på en Docter classic 3-12x56 med lys, kapp pipa til 49cm og sett på demper... Vips.. så har du samlig på 15mm/100m og kikkert du kan bruke til å se med, når øya syntes det er for mørkt. Og jeg har ikke dårlig nattsyn;)
  13. Satt å blåste i fløyta på ett hogstfelt... Plutselig dukket det opp ett forundrende mårfjes... Aldrig vært på fire meters hold av de...
  14. Begynner å bli desperat nå... Sitter med ny rifle og verker. Bor i Drammen, men kan godt flytte på meg for noen dager. Har hørt rundt, men bukkejakt er ikke det enkleste å få tak i. Finnes jo mange små steder og grunneiere her i landet, som ikke finner på nettet. Har funnet ut at folk må kjenne de riktige personene for å slippe til. Så bare si fra:)
  15. Viking demperen fra Jaktdepoet. Jeg har lite erfaring med dempere fra før, men jeg kan fint skyte uten hørselsvern. Og rekylen er lik 0.
  16. Vanskelig å ta bilder i ettertid Men kan jo forklare hvordan jeg gjorde det... Det som trengser: Plexiglass ca.4mm (claes olsson) Liten bit liggeunderlag Tosidig tape (skumtype) Tusj Lakk Stkksag med finte tenner Varmepistol Fint sandpapir + En time til overs ------------------------ Varm opp plexiglasset til du kan forme det. Ops! Det blir varmt!! Så legger du det over kolben og bøyer og former til. Hvis du ikke rekker å forme før det blir hardt, kan du bare varme det opp igjen. Deretter tegner du formen på støtta alt etter hva du liker. Jeg valgte å følge linjen til den faste opphøyningen. Obs. Pass på så du får inn og ut sluttstykket. Skjær ut formen, men pass på, siden plexiglasset smelter sammen igjen etter bladet.. Puss endene så de blir avrundet og fine. Legg liggeunderlaget inn i støtta og merk rundt hele. Viktig at underlaget ligger helt etter. så skjærer du ut underlager 1 cm på innsiden av merkingen. Bare for å se bra ut:) Finn ut hvor støtta skal ligge og fest underlaget med tape til kolben. Gjevn underlaget med et olfa-knivblad, så du får den høyden du trenger på oversiden av kolben, og ned til 0 på siden. Puss oversiden av plexiglasset med fint sandpapir, så oversiden blir matt. Så lakkerer du oversiden og sidene. Ikke undersiden siden tapen sitter dårlig på lakken som flakker av. Så fester du støtta til underlaget med tape. Dekk hele underlaget. Skal lage justeringsbolter etterhvert... Men det fungerer bra med underlag foreløpig:)
  17. Har bare brukt vanlig nato og laupa mega 150grs
  18. It´s broken in:) Samling på 10mm/100m. .308win 49cm løp Dokter 3-12x56 med lys (punkt) Hjemmelaget kinnstøtte Løpet lå ann på stokken i framkant, så jeg pusset ned så jeg fikk 1mm klaring.
  19. Howa1500

    Howa 1500

    From the album: Rifle

  20. Howa1500

    Howa 1500

    From the album: Rifle

  21. Howa1500

    Howa 1500

    From the album: Rifle

    hjemmelaget kinnstøtte
  22. Howa1500

    Howa 1500

    From the album: Rifle

  23. Takker for kjappt svar:)
  24. Noen som har erfaring med Mega 150grs?
×
×
  • Create New...