Jump to content

odlaen

Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

odlaen's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Etter mye om og men så lagde jeg en selv i aluminium, 2 delt. 11 skudd totalt. Ble ganske bra! Får ikke til å legge ut bilder!
  2. Hei! Noen som vet om noen butikker i budapest? Har prøvd å google men finner ikke så mye. Kanskje jeg må ut på landet for å finne? Er her nede nå så haster litt
  3. Er i budapest nå for øyeblikket. Ved balaton-sjøen er det flere flotte badestrender. Langgrunt vann som passer ypperlig for barn. Badetemp på godt å vel over 25 grader gjør heller ikke opplevelsen verre. Di fleste steder så betaler du en liten sum for hele dagen. Garderober og toalett må også betales for. Veldig billig så ikke noe å tenke på. Husk solkrem!! Fikk solstikk etter 30 mim i sola der i 2005. Ellers så er det 2 timers togreise inn til budapest. Ikke å anbefale da det ikke er AC!
  4. Hadde samme problemet med min 10/22. Fant ut at den innvendige gjengen på det inderste røret var satt i skjevt (innsatsgjenger som blir presset inn i røret) Fikk dette fikset og alt ok etter på. Du kan se det når du skrur på det første røret om hele røret sveier opp og ned når du skur det innpå...
  5. Det øverste bildet der var veldig kjent..........
  6. grunnen er ganske enkel! vi skal kunne se forskjell på militæret og sivile personer som er ute på jakt! genial helt enkelt!
  7. Remington hevishot tror jeg det heter, skal være bra på rådyr.
  8. Visst du plent skal ha halvauto jaktrifle hvorfor ikke kikke litt på Browning BAR riflene? Kaliber 308, 30-06, 9.3-62 og 300 Win.Mag. Har hørt rykter om ekstrem presisjon, har selv prøvd den i 308 og bra samlinger (jeg er ikke noe god på skyting ).
  9. Fint lite, du kapper og dreier ned løpet til 12,7, lager en halltoms un gjenge. Heldemperen er delt i 2 nesten like lange deler. Et rør som tres utpå det neddreidde løpet som også blir skrudd fast på den gjenga på løpet, deretter kommer lyddemper delen som blir skrudd på rett etter munningen. Se webside www.alms.no
  10. Det går fint ann å bruke heldemperløp i bullbarrelstokk (.92")
  11. Hei! Jeg kjøpte nytt volquartsen avtrekk. Alt jeg ville skifte følgte med i pakka pluss ferdig justert crispy avtrekk:) er nok ikke enkelt å få på plass sikringa i den gamle nei. Så jo etterpå at det ikke var anbefalt å ta ut denne. Hehe
  12. Lurer på om den er 200gr lettere. Oljebehandlinga av stokken/kolben er gjort flere ganger slik at den vil være litt finere i trevirke. Men en flaske med shaftoil til hundrelappen så er den til fast black like fin. Du får nok ikke fast black til 10000 men rundtom 11500 til 12000.
  13. Nei det er ikke noe som omhandler montering av sikring der, er ikke likt heller. PS! aldri demonter den!
  14. Hei! Noen som har noen erfaringer med noe stoff til å "bade" våpendelene i? Har prøvd lampeolje men var ikke helt fornøyd. Lynol er nok litt for kraftig. Noe som tar knekken på kruttavleiringer.
×
×
  • Create New...