Jump to content

007

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 007

  1. Flott da vet vi det. "Feltløpemodellen" er ikke helt realistisk i magnum. Ingen av blinkene på stpl. 4 er under "1 cm blink for hver meter avstand" regelen, mens flere av blinkene på stpl. 9 og 10 er det. Kanskje modellen legger for stor vekt på skytetiden. Det blir bare marginalt lettere om skytetiden økes fra 20 til 45 sekunder. Jeg ganske trygg på at resultatlistene vil vise at stpl. 9 og 10 er de klart vanskeligste.
  2. Med hensyn til at det aldri har vært noe problem uten klasser i spesialfelt, så blir det stedig vekk fremmet forslag om å innføre dette. Det er mange som ønsker seg dette.
  3. Uff!!! Magnumammunisjon, hvordan skal denne defineres? IGJEN! Var vi ikke ferdig med det i fjor?
  4. 007

    Felt NM-2010

    Årets NM video!!! For å toppa heile driten, har me i år leid inn helikopter, produksjonsteam, profesjonelle dansere og profesjonelle musikere og lagt ein skikkelige musikkvideo. Se: http://spk.fdns.net/
  5. 007

    Felt NM-2010

    Premier er vanskelig. Noen vil ha et mine, noe med NM logoen på f.eks. Andre vil heller ha gavekort evt. penger rett i hånda. Gavebord med donerte og utrangerte ting fra det lokale næringslivet er jo "populært". Noen synes premien er for liten andre. Andre synes startkontingenten og premiene burde vært mindre. Kritikk på premiene blir det uansett, så Mysen, bare vær forberedt på det. Når det gjelder et minne, så fikk faktisk alle deltakerne et klistermerke med NMX logoen på. Det er jammen ikke alle plasser vi har fått det. Noen har ikke hatt merke i det hele tatt. Andre har vist å ta seg betalt for merket. Med hensyn til deltakerdiplom, det er NM vi snakker om, ikke et barneskirenn.
  6. Feltskyting er mye mer populært enn baneskyting. Hvorfor? En av grunnene, tror jeg, er at det er så forskjellig fra baneskyting. Det appellerer til de av oss som ikke hoster opp 50 serier på hver eneste trening. I feltløypa skal det være lette og vanskelige blinker. Hver standplass skal være forskjellig. Du må legge en plan for hvordan du skal skyte standplassen. Hvilken blink skal jeg begynne på? Hvor kan jeg øke tempoet og hvor må jeg ta meg god tid? Innføring av innerblink vil forrykke dette. De vil få feltskyting til å bli mer likt baneskyting. Muligheten for temposkifte blir mindre. Du må ha gode treff med alle skuddene. Det vil favorisere de beste baneskytterne og bli mindre interessant for oss andre. For mange A-skyttere? Ja, det måtte jo bare bli slik, når trenden de siste årene har gått mot lettere feltløyper. Det er flere som tror at det er mye kjekkere å gå på feltstevne når løypa er lett. Men hva med neste år, når alle B-skytterne har rykket opp i A, da blir det ikke så kjekt lenger. Hver standplass må minst ha EN blink som er veldig lett og EN som er ganske vanskelig. Verre er det ikke. Det er ikke krise, hvis det bare er et par skyttere som fyller løypa. For arrangøren vil det å ha innerblinker by på ekstra utfordringer. De fleste har vel opplevd kø ute i feltløypa. Det hoper seg opp på en standplass. Ofte er det standplassen med rangeringsblink. Innerblink på skivene våre vil i praksis bety at vi går fra en til seksti rangeringsblinker. ”Teststevner” har vist at det er mulig. Sikkert. Når du har nok personell å ta av. Litt utenfor de sentrale østlandsområder blir det verre. Da er det typisk en standplassleder som har to standplasser. Vedkommende har vært medlem i klubben i et halvt år og har problemer med å regne ut poengsummen på vanlig måte. Noen plasser har de ikke standplassledere i det hele tatt. Lagene må lede og dømme seg selv.
  7. At programmet ikke er mer lettbrukt enn andre programmer kan godt være riktig, med du trenger på ingen måte å være datanerd for å bruke det. Å kunne forskjell på G og K på tastaturet er dog en fordel. Så du kjenner nok av folk som strever med dette "prokrammet". Er du nå så sikker på det? Hvem da?
×
×
  • Create New...