Jump to content

visløff

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by visløff

  1. noen som vet hvordan denne pumpe haglen kan skaffes, har hørt med intersport som har hatt den i katalogen sin men de kunne ikke levere denne lenger.
  2. visløff

    norinco hagle

    noen som har noen erfaringer med norinco sin kopi av winshesters 1897 trench gun?er den noe å ha eller er det bare en dårlig kopi?
  3. såppas ja, hvordan kjennes den og hvordan funker den? tight og fin? kiler den patronene?
  4. ME WANT THAT ONE men vil beholde det gamle pumpe skjeftet tror jeg, må ikke se for nytt ut er min smak. mye måtte du ut med for den forresten?
  5. er det en slik en du har kjøpt eller "m m"?
  6. er det ikke 55cm som er kravet da, burde vel være innenfor den da eller?
  7. Noen som vet om butikker som har eller kan skaffe en Remington 870 marine pumpehagle, har søkt og søkt men det harvert forgjeves
  8. viss du skal bruke den til leirduer så ville jeg helst hatt 2 løper så slipper du og lade hver eneste gang.
  9. har star baikal o/u som kostet 2500-3000kr og den har jeg skutt ca 500 leirduer med og den er kjempe god og skyte med. det er ei hagle jeg vil anbefale viss du vil ha ei billig og solid hagle.
  10. tror det stodb 4,1 på patronene jeg handla så det får vel holde.
  11. var og hørte med forhandler og da fikk jeg BB hagle patroner, noen som vet størrelsen på hagla i patrona. er vel ikke til og samenlingne med buckshot.
  12. syns det bare var litt rart at ingen har de i katalogene på internett.
  13. som overskriften sier, hvor kan mann få tak i kal. 12 buckshot. i norge.
  14. jeg har en star baikal, o/u den har jeg skutt ca 300-350 skudd med ammoen du nevner over her og jeg har skutt dem uten problem.
  15. ser ikke ut som spon. ser ut som en liten metall pinne, ser ut som om den ikke er så solid så jeg tror den ikke hører til hagla. alt i hagla ser også ut til og vere svart, denne pinnen er grå, ujevn overflate og ikke noe merker som tyder på at den har hvert i bevegelse eller at den er knekt av.
  16. jeg kjøpte meg en helt ny star baikal kal. 12 i dag. jeg måtte såklart teste den og etter at jeg hadde skutt litt, så skulle jeg pusse den men når jeg åpnet forskjefte datt det ut en 2-3cm lang og 1-2mm tykk metall splint. noen som vet om den hører til hagla. jeg har ikke skutt med den etterpå, kun knekt den og klikket, og det gikk helt fint.
  17. det er bare det at jeg har litt lyst på en winchester1200/trench gun kopi. syntes denne lignet endel også var den ganske billig.
  18. fant meg denne på finn, har noen noe info om den? http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkode=17357066
  19. jeg tror jeg heller går for remington 870 fra wingevapen.no, noen so vet om andre plasser der dem har denna hagla?
  20. er ikke sikker på hvordan selger har målt det, men det er vel over 55cm viss han ikke har tatt med kammeret på hagla.
  21. så da kan jeg handle en hagle med løpslengde på 50cm uten å bytte til lenger løp?
  22. lurer på minimums lengde på løpet til ei pumpehagle, så jeg søkte litt og fant dette, http://www.regjeringen.no/upload/JD/Ved ... skrift.pdf der står det at minimums kravet er på 400mm og total lengde på min 840mm noen som vet om dette stemmer??
  23. søkte litt på breda, men fant lite, skal prøve litt mer. vet noen foresten om den kan skyte stål hagl.
  24. her er det link til anonnse til hagla: http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkode=16680972
  25. er ny på forumet her og vil legge ut et spørsmål om en pumpehagle jeg vil kjøpe. Merke: husqvarna Type: pumpe Løpslengde: 50cm ( er ikke sikker på om selger har målt riktig) alder: 12-15 år gammel Kaliber: 12/76 noen som har noe peiling på kvaliteten i denne hagla og om den er noe og ha. har søkt etter husqvarna pumpehagle på google, men uten hell.
×
×
  • Create New...