Jump to content

skjef

Members
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About skjef

 • Birthday 01/30/1976
 1. Sjekk denne http://www.youtube.com/watch?v=uYAtMM7pnhI
 2. Vårt feltstevne 1205019 er flyttet fra 02.09.2012 til 26.08.2012. Ingen endringer i forhold til øvrig oppsett i terminlista. Velkommen til nok et stevne på Terningmoen Hilsen Hamar-Il, pistolgruppen
 3. Kort fortalt er det våpen produsert og i bruk i tjeneste (militær, politi ol) før 1945. Enkle tilpasninger godtas nok, feks montering av justerbare sikter der det opprinnelig var faste ol. Større ombygginger godtas nok ikke, men da er det vel neppe "gammel militær" lengre... Justering av våpenklasser er for å gjøre ting litt mer ensartet da flere klubber her på østlandet benytter tilsvarende i sine stevner
 4. Adkomst til skytebanen på Terningmoen er endret. Se http://www.hamar-il.no/asp/trening-terningmoen.asp for kart og veibeskrivelse. Velkommen
 5. skjef

  Matchguns MG4

  På MG4 (og MG2) må du lade en patron først (fylle vugga) før du setter i fullt magasin med 5 patroner.
 6. Som nevnt over blir stevnet avviklet søndag 11.09. Samme tid og sted. DM fin og grov, KM fin for Hedmark.
 7. På grunn av hendelsene i Oslo og på Utøya, og påfølgende markeringer, er det bare å beklage at det ikke er mulig å avvikle stevnet den 21.08. Forsvaret godtar ikke skyting på Terningmoen den dagen, og vi har da ikke annet valg enn å avlyse stevnet. Det er imidlertid store muligheter for at vi får arrangert stevnet søndag 11.09. Dette får vi imidlertid ikke beskjed om før neste uke. Berørte kretser/klubber vil bli informert om utviklingen. DM fin og grov følger i så fall avviklingen av stevnet 11.09.
 8. Takk for svar. Skal viderebringe informasjonen til vedkommende, men det var nok Sig 240 i 9 mm som var av størst interesse.
 9. Gammel tråd, men spør på vegne av en skytterkollega. Hvordan fungerte ombyggingssettet i 9mm para til 240? Finnes det ombyggingssett i Norge i dag?
 10. Da er resultatene klare, og finnes her: http://www.hamar-il.no/stevner11/1105010-resultat-stevne.htm
 11. Og her er resultatene fra Terningmoen... http://www.hamar-il.no/stevner11/1105010-resultat-stevne.htm
 12. Stevnet går på Terningmoen ja, kommer du deg til Elverum, finner du Terningmoen. Dere må gjennom vakta og leiren for å komme til pistolbanen. Start kl 10, kr 100 per start. Vel møtt.
 13. Da er det snart klart for årets første stevne på Terningmoen. Minner skyttere fra Hedmark om at det er KM militær og revolver.
 14. Om det er et våpen som ville gått under bestemmelsene om registrering ved videresalg, og oppbevaring i våpenskap (eksempelvis lovlig ervervet uregistrert hagle) ville jeg vel tatt veien om plombering. Om du av en eller annen grunn blir oppdaget med et slikt våpen i skytbar stand, hengende på veggen, tror jeg ikke det er så smart. Om det er at annet våpen som egentlig skulle vært registrert, ville jeg og gjort det samme, finnes vel fortsatt et og annet våpen som har vært i familiens eie siden tidenes morgen, og som ingen har tenkt på å registrere... Personlig ville jeg aldri hatt et fungerende skytevåpen hengede på veggen uansett. Slikt hører hjemme i våpenskap, uavhengig av registreringplikt eller ei.
 15. Klag, forbrukerkjøpsloven gjelder også ved kjøp av våpen og ammo. Ikke godta hva som helst. Det er åpenbart at det er forskjell på denne loten og den forrige du hadde. Varen lever ikke opp til dine berettigede forventninger.
×
×
 • Create New...