Jump to content

P99

Members
 • Content Count

  153
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

Recent Profile Visitors

731 profile views
 1. P99

  Våpensøknad

  Hei. Ang alarm er det ikkje relevant. Gjelder først og fremst for samlarar som har 25+ våpen. Kryss av på nei.
 2. P99

  Ulovlig våpensamling

  Ja. Men jammen høyrer ein om mykje rart, så ville faktisk ikkje blitt overraska.
 3. P99

  Ulovlig våpensamling

  Skal bestille fjærer frå Wolff og ergonomisk skjefte frå Rink, så må vel då pårekne ransakelse.
 4. P99

  Ulovlig våpensamling

  Vart tatt fordi han bestillte lovlige våpendeler frå utlandet, står det. Betyr det at kven som helst som bestiller lovlige deler kan risikere å få ransaka hus og heim?
 5. Denne har vore diskutert før men finner ikkje igjen tråden. No er rettsaka ferdig, samlinga går til destruksjon. Hadde eit håp om at dei historiske våpna vart avgitt til museum men alt går i kværna. https://www.tv2.no/nyheter/10093017/
 6. P99

  Dagens annonse på finn.no

  Hallo? Ingen som har høyrt om Krag Mausersen?
 7. P99

  Dagens annonse på finn.no

  Enkelte bør tenke litt over det dei skriver i annonsene sine slik klimaet rundt våpen er. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=124764274
 8. P99

  Alternativer til Finn for kjøp av samlevåpen?

  K98F1 (7,62) dukkar jo opp omtrent daglig på finn, er egentlig velg og vrak så sant det ikkje er eit spesifikt prod.år og produsent du ser etter. Lee Enfield er det lenger imellom
 9. P99

  Pågrepet for bæring av blokkfløyte

  Frå bt.no i dag. Når vart våpen og leikevåpen det samme? Det står dei er pågripne med våpen, men det er jo direkte feil. Står også våpen i fronttittelen på forsida. To menn i 50-årene pågrepet i Teaterparken med våpen i dag kl 15:56av Linnea Skare Oskarsen 15.15 fikk Vest politidistrikt en melding om at to personer gikk med ett våpen under jakken fra Vågsbunnen og mot Teaterparken. De to mennene i 50-årene skal være kjenninger av politiet og ble pågrepet i Teaterparken 15.33. – Mennene er tatt med til stasjonen for avhør, sier Hans-Eirik Thue, operasjonsleder i Vest politidistrikt. Klokken 15.45 meldte politiet at våpenet var et lekevåpen. Litt over klokken 18 melder politiet at de to mennene fremdeles sitter i arresten i påvente av avhør. – Avhøret vil avdekke om det er noe straffbart som har skjedd, om noen for eksempel har følt seg truet eller krenket, sier Hans-Eirik Thue, operasjonsleder i Vest politidistrikt.
 10. P99

  Metal tråden

  Uncle Acid & the Deadbeats
 11. P99

  Metal tråden

  Har billettar til Gluecifer i november på Rockefeller. Gler meg villt. Hadde aldri trudd Glu kom til å stå på ei scene igjen. Dette blir stort!
 12. P99

  Blånering

  Her står det ein del nyttig info: https://arnenohlberg.wordpress.com/2017/12/04/blanering/
 13. P99

  Beretta 92 - En solskinnshistorie.

  Har sett 92 titt og ofte på feltskyting i mitt distrikt vertfall. Eg likar våpenet, er bra på alle måtar syns eg, med unntak av DA avtrekk men det spelar inga rolle i felt.
 14. Beklager, visste ikkje den låg bak betalingsmur. Legger ikkje merke til det utan at eg er utlogga.
 15. Redaktøren i Firdaposten, som er ein svært ivrig jeger, tok opp temaet på leiarplass allereie for to år sidan når EU begynte å rasle med sablane. Går sjølv å kvernar på eit manus men må stadig korrigere meg for ikkje å bli feiltolka blant befolkninga som ikkje har eller vil ha verken kompetanse om eller interesse for enten våpen, jakt eller sportsskyting.
×