Jump to content

RoarBT

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

RoarBT's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har en turbo dogg som du linker til. Du skal i alle fall ikke være redd for volumet, det kan skrus opp så høyt at det gjør vondt! Registrert at det er gåselyder på den, men ikke testet. Tatt rev og kråke med den.
  2. Så fin video! Arne Nævra sover dårlig til natta!
  3. Revejeger1, hvordan fikk du tak i lydene fra NJFF appen som mp3? Kjører lignende opplegg som deg og kunne hatt god nytte av de. Grattis med reven!
  4. RoarBT

    Ny jeger

    Velkommen og gratulerer med ny hobby! Hadde jeg vært fersk jeger igjen hadde jeg kjøpt forholdsvis rimelige våpen og heller brukt penger på å blidgjøre kjerringa. Kjøp deg tid. Tid og erfaring i skog og fjell betyr mer enn all verdens utstyr. Lykke til!
  5. Jeg har brukt begge i årevis og begge er gode valg. Stikk innom en butikk, fyll de opp og gå litt rundt. Største forskjellen for meg er hoftebeltet. Recon flekser med kroppen, mens Powerframe er stort og gir god støtte. Selv holder jeg en knapp på Powerframe. Har hatt den med på flere månedslange turer, båret 70 kg i den opp til hytta og den svikter aldri. Klarer du å ødelegge noe er Bergans konge på service.
  6. Nyinnflyttet i kommunen og ivrig etter litt treningsskyting. Er det noen som har kjennnskap til skytebaner i Lunner kommune, med omegn? Ute etter en enkel skytebane med gode åpningstider.
  7. Jeg har nettopp flyttet til et ukjent område, og vil også på orrleik. Fra starten av april saumfarer jeg kartet over nærområdet for store, åpne myrer. Hvis det er orrleik på myrene finner du ofte løse fjær og møkk rundt omkring på myra. Jeg har brukt denne fremgangsmåten før med gode resultater. Det krever selvsagt mye tid og gåing, men en fin måte å bli kjent i jaktterrenget. Spør eldre folk etter myrer med orrleik, de er ikke fult så hemmelighetsfulle og orrleiken kan foregå på samme myr i mange, mange tiår. Lykke til!
  8. Jeg tror jeg har jegeravgiftskortet et sted, uten kvitteringsstempel da. Etter ett år uten jakt er jeg ivrig etter å komme meg ut å få med meg siste del av vårjakta
  9. Hei folkens! Jeg har ikke betalt jegeravgiften for inneværende sesong pga sykdom, og nå har jeg planer om å levere en våpensøknad. Er det noen som vet om dette er mulig? Eller er det slik at jegeravgiften må være betalt for å få innvilget våpensøknad. Roar
  10. Jeg har softshelldressen til mackenzie, bruker den mye og er fornøyd. Den tåler en del vær, og er veldig komfortabel. Lydløs er den dog ikke.
  11. Jeg har kjøpt meg jaktrett i Nordmarka, via Løvenskiold skog. De har jaktterreng over hele Nordmarka. Det er jo litt for tidlig til at jeg har skutt noe, men jeg har gått meg mange lange turer for å se etter dyr og sportegn. Foreløpig ser det ganske bra ut. Jeg har sett rev, hare, storfugl og mye ender.
  12. Jeg prøvde meg så smått på litt smygjakt på ender forrige høst, men uten hell. Derfor planlegger jeg å kjøpe meg noen lokkeender i år. Dessverre kjenner jeg ingen som har greie på andejakt. Er det noen som har lyst til å fortelle litt om hvor mange lokkeender som trengs, når på døgnet det fungerer og hvordan de skal plasseres? Eventuelt andre tips? Det hadde jeg satt pris på! Ellers lurer jeg på om noen har gode tips for apportering, for de som ikke har hund? Fungerer f.eks en fiskestang med en diger krok?
  13. Hei! Jeg har fått et tilbud om å kjøpe en brukt Tikka T3 lite, med stålmontasje og Leupold Vari XIII optikk - for 9000. Utstyret er ca ett år gammel. Er det noen som har synspunkter på prisen? Roar
×
×
  • Create New...