Jump to content

@K@

Members
  • Posts

    103
  • Joined

  • Last visited

About @K@

  • Birthday 09/02/1990

@K@'s Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Sjekk ut www.finskstøver.no. Der finner du noen som er til salgs:) Og planlagte kull osv:) Lykke til:)
  2. http://www.jaktfiske-oppland.no/Nord-Aurdal/jakt/Nord-Aurdal_jakt.html
  3. Var en tur i rena i helga, fikk inntrykket av en helt ok harebestand, her på sørlandet har jeg også fått intrykket av at det er ok. Men, har ikke vært på alle terrengene enda så gjenstår og se.
  4. Hei. Skal en tur til rena området på harejakt i helga. Noen her som har peil på bestand:)?
  5. Hadde en flott dag på skogen igår, hadde først ute en hare som bikkja jaget på i ca en time, fikk se den etter 30-40 min og da lå bikkja 25sek bak:) Valgte og koble i tap på denne haren pga den begynte og nærme seg trafikkert vei.. slapp bikkja på ny fot, uttak med beskrik ca etter en halvime. Jobbet vel med denne haren i noen timer, men mye tap. Pga varmen så koblet vi tidlig og gikk hjem, nå tror jeg ikke bikkja hadde noe særlig mer og gå på heller, er jo tidlig enda:)
  6. Prøvde også med vann osv.. Men, mi bikkje var værst når jeg ikke var hjemme, skjønte når jeg ikke kunne ta han:) Min erfaring er det at dette sitronhalsbåndet blir bikkja litt "redd" for i begynnelsen, men når ho da skjønner at så lenge den ikke bjeffer så er det ikke farlig og går veldig fint:) Har på ingen måte hatt noe som helst og si for losinga!
  7. Hei Ang dette med uling og bjeffing i hundegården hadde jeg også med min finne fra den var valp. Prøvde med flere metoder uten hell, men det som virket for min del var et sånn sitron bjeffehalsbånd:) Nå finnes det ikke lyd lenger, har ikke begynt og la han stå fast uten det, men de gangene han har gjort så har det også vært tyst!=) Lykke til!
  8. var også ute hele helga, drittføre.. men ble litt los på lørdag, om man kan kalle det los da.. søndag var det dødt:s Begynner og bli mektig MEKTIG lei dette jævla drittværet på sørlandet..
  9. Ser den, og ja som sakt, like mange meninger som hunder:)
  10. Har også en unghund (finne). Og her hvor jeg jakter er det stort sett mer rådyr enn hare, men bikkja har ikke vist voldsom stor interesse for disse, men går den på et rådyr så kan den begynne og jage på det, men han har tilgode og jage noe særlig mer enn 10min. Men 10min er 10min for mye, så var litt på hugget en dag,(i tillegg en god porsjon flaks) så jeg så rådyret før hunden og viste hva som kom. etter ca 30sek lostid fikk jeg RISTA bikkja skikkelig og fortalt hva jeg mente om rådyrjaging. Etter dette har den vist forbedring:) Så jeg tror den beste metoden er og ta bikkja hardt på fersk gjerning! Men det er som vanlig like mange meninger om slike ting som det er hunder så
  11. TakkTakk:) Ja, hører rykter om at det er endel av søskene som går bra ja:) Vært litt træg min, men satser på at det løsner litt nå, satser på bedre forhold også nå Vært en møkkahøst med tanke på vær:S
  12. Gratulerer så masse:) Felte selv den første haren for unbikkja mi:) Stor dag for både eier og hund=) Er foressten bror til Mikke som er på bildet over:)
  13. Ta hunden med til området du mener hunden tapte haren, sett deg ned, gi den god tid og masse oppmuntring:)
  14. Tolmodighet, tolmodighet, tolmodighet og atter tolmodighet:) Hehe.. Kan være bra og oppsøke et harehegn ei gang eller to, bare for og få "tent" bikkja:)
×
×
  • Create New...