Jump to content

André

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by André

  1. Løste seg. To umbracoer på undersiden og så var den løs. Fryktet rust under skjeftet da det var overflaterust på den synlige delen av pipen, men alt var heldigvis fint under
  2. Må adskille riflen/løsne løpet da jeg frykter det kan ha lagt seg noe overføaterust under skjeftet. Har bare fått demonstrert dette i butikk en gang, så litt usikker på hvor jeg skal skru. Har noen et bilde som viser dette? Er ikke hurtigvarianten. Er umbracoskruer
  3. Så de kjører de elektroniske skiver selv på vinteren?
  4. Takk for svar. Gjelder lørdagene gjennom vinteren også? Da er man jo reddet
  5. Hvem drifter den på lørdager? Er den åpen lørdager vinterstid også? Ser at Oslo JFF skriver noe om at de holder den åpen første fredag i måneden på kveldstid. Er på utkikk etter en bane ute som har åpent på dagtid.
  6. Kjøpte KWK023 i fjor, som er 020 maskin med megapack. Fornøyd med kjøttkvernen. Driver ikke storkjøkken, så den er avmer enn bra kvalitet. Pølsehornet har jeg ikke fått testet, men svigerinnen min som er hyperaktiv på kjøkkenet er fornøyd med den også.
  7. Har lurt litt på det samme. Om man har kjøpt rådyrkort, kan man vel da skyte rev? Eller trenger man da rovviltkortet i tilegg? Betaler ikke statskog for å skyte rev!
  8. Hehe. Trenger ikke søke på Youtube for å få vite hva den gleden er da. Var bare Dagbladet som hadde brukt det som illustrasjonsfoto på en sak nå. Soldat fra Haakonsvern som gikk på byen med kamobukse, bar overkropp og hylster med Glock. Viste seg å være airsoft Tenkte ikke over at dette kunne være en 18 http://www.dagbladet.no/2009/06/27/nyhe ... t/6939981/
  9. Noen som kan fortelle hva justeringen på denne sleiden er?
  10. Man må jo uansett pusse ned en ny hagle grundig. Den er sauset inn i lagringsfett. Startet med Advanced Gun Cleaner. Pusset bort alt som var av beskyttelse på metall delene. Deretter satt jeg den inn med Gunslick Advanced Gun Oil All Weather Protection, for så å pusse bort alt som var overflødig. Treverket gnikket jeg inn med olje for sjefte. Brukte håndflaten for å skape friksjon. Problemet er at den ene pusselappen loet i løpene. Må prøve å få det ut nå.
  11. Jeg fikk akkurat en ny hagle i hus av typen Lanber Gyttorp Lux 12/76. Hvordan skal jeg gå frem for å pusse denne? Har pussesett med to typer olje, pluss en flaske olje til treverket. I settet har jeg en kobberbørste, en myk børste og pusselapper. Skal chokene sitte i da jeg pusser med kobberbørsten for å ikke ødelegge gjengene? Oljene til våpenet er av typen: Gunslick Advanced Gun Oil All Weather Protection og Advanced Gun Cleaner. Til skjeftet har jeg Scherell's Schaftoil Hvilken rekkefølge skal jeg bruke oljene og de ulike børstene? Er vant til våpen i forsvaret, men der brukes kun en olje Hvordan pusse? Ny hagle før bruk: Etter skyting: Før neste skyting: Lagring:
  12. Tja. Rent teoretisk kan de trekke det langt om man har krav for skap. Pistol krever FG godkjent for at du skal få innvilget søknad. Du signere på at opplysningene er korrekte i våpensøknaden, så dok falsk kan vøre en mulighet. Men et annet scenario: Du har FG godkjent skap som er boltet fast. Du flyttet. Skapet blir stjålet før du rekker å bolte det fast på nytt sted.
  13. Unødvendig sitering fjernet jmonsen Pistol som krever innlåsning. Men hvis det kan festes i treværk er jo også loftet en mulig plassering.
  14. Er et skap av typen: Toppmark DDS 35. Har ikke hentet det ennå, så vet ikke kravene.
  15. Har kjøpt våpenskap nå, men har IKKE mulighet til å bolte fast i gulvet da jeg skal flytte om kort tid. Vil det være godkjent å feste 2 dragere/bjelker i veggen for så å bolte i den? Eller står det spessifisert at den skal boltes i betong gulv? Om jeg fester den i bjelken vil den jo være festet nedover samt i veggen bak
  16. Hei. Hva er egentlig forskjellen på Glock 17 Gen 3 og 4. Virker som det bare er gen 4 som tas inn nå. Forstått at det er noe med magasinutløseren? Er den veldig mye større? Er links så vil ikke ha noen stor tapp i veien.
  17. [Hehe. Har opplevd det samme, men så annerledes på det da våpenet hans var fra 18hundrepilogbue. Han gav meg råd mens han selv skjøt et par skudd inne på blinken i hvert sitt hjørne. ignorerte han helt til jeg prøvde våpenet og forstod at det ikke var skytteren men våpenet som var feil. Selv om man bommer med et våpen fra 1 verdenskrig beetyr ikke det at skytteren er dårlig Ble overasket over spredningen på våpenet selv.
  18. Ser ikke noe galt i det med å ta betalt. Jeg kunne lett betalt en liten sum for å få fasiliteter til å jakte på. Snakker ikke store summer, men en symbolsk sum for muligheten.
  19. Takk for svar. Da man jakter hos en grunneier trenger man ikke jaktkort? Evt. betale grunneieren litt da
  20. Noen som har noen tips til hvordan man kan komme i gang med revejakt? Bor i Sørum, eier ikke noe grunn selv. snart ferdig med jegerprøven, så prøver å finne ut hvordan jeg skal komme i gang med jakting.
  21. Hvordan er det egentlig med sikker bakgrunn da man driver toppjakt? Da skyter man jo i en vinkel oppover, så prosjektilet vil få en lang flygetur. Man har jo ikke kontroll på bakgrunnen i de avstandene vi snakker her? Om treet er 5 meter høyt blir det en bra stor vinkel å skyte, noe som gir en lang kulebane
  22. Var det lyst eller mørkt da du tok bildene? Speilrefleks tar som regel bilder med høy oppløsning. Det kan hjelpe veldig å resize bildet dit? Kommer jo sefølgelig helt ann på hva det skal brukes til, men et bilde som ser helt elendig ut med f.eks. 3504*2336 pixler, kan bli helt fint om man resizer det til 1200*800. Tar ofte bilder på natten med ISO 3200 uten blitz. Dette er bare korn på oppløsningen som er brukt. Men ved å resize den ned til 1200*800 blir det et greit bilde i avisen. Er veldig kjedelig å bruke feil ISO. Man tenker oftest ikke på det før det er for sent å ta nytt bilde. Kan anbefale IrfanView til å resize bilder. Finnes mange andre muligheter også. Gratis: http://www.irfanview.com/main_download_engl.htm Håper det løser seg.
×
×
  • Create New...