Jump to content

JonasB

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takker for svar. Får høre med Swenor, evt med der jeg kjøpte pistolen, men virket ikke som det krydde av deler på lager og at f eks gjengebeskyttelse kom med et kjøp av lyddemper. Hjelper ikke meg da jeg ikke har tenkt til å kjøpe lyddemper med det første. Har sendt mail til Jevnagent så får man se. Men utifra prisene på den siden tror jeg det er noen år siden de var aktive.
 2. Kjøpt meg en pang av typen HK Mark 23 Har funnet en side på nettet ( www.hkparts.net ) som dessverre ikke er mulig å handle fra da de ikke sender internasjonalt. Noen som har noen gode sider/butikker med lignende utvalg til mk 23? Alle tips og råd tas imot med takk
 3. Er samme profilen på en Shadow 2 med Scales 2.0 som på bildet over. Blir spennende å se om det kommer noen avgjørelse som i Canada, men det er kanskje mye å håpe på.
 4. Ja, det var Hokksund for et par uker siden. Forøvrig et veldig fint stevne selv i øs pøs regnvær Skal sjekke opp min, bildet over mener jeg viser en tidligere shadow-modell og muligens Scales 1.0. Hadde ikke noe godt bilde av de fra den vinklen her jeg sitter nå. Men da forstår jeg og mer om disputten, har ikke sett eller lest noe om det før. Takker for svar
 5. Hei FIkk en opplevelse under en match for et par uker siden som jeg lurer litt på. Har en CZ Shadow 2 hvor jeg har montert Scales 2.0 grep på. To stk Roer mente at de var det en disputt på om var lovlig å bruke. Er det noen som har noe håndfast på om disse er lovlige eller ikke, eller er det bare spekulasjoner? Hørt det var noen som fikk godkjent i EM, men ikke godkjent i VM. Under er bildet av grepene montert, om noe et dårlig bilde, men det er uten magasin så man får inntrykk av åpningene iallefall. Regelen sier dette om grep og jeg klarer ikke å tolke den dithen at disse skal være noe annet enn godkjente da profilen er samme som grep ellers. Alle svar mottas med takk!
 6. Beskjeden jeg fikk er at de nå prioriterte jaktvåpen nettopp pga jakt. En kollega var akkurat en måned før ute enn deg, men søkte da på 4 pistoler/revolvere. Og han har ikke hørt noe ennå. Tok akkurat en uke fra innbetalt giro og til papirene lå i postkasse. Det gikk visstnok automatisk da jeg ringte å spurte våpenkontoret for noen uker siden
 7. https://czcustom.com/cz-parts-all/red-dot-mounting/multi-sight-base-75-st-black.html Står at den skal passe cz 85 iallefall. Hvor lett montering og demontering ifbm felt er skal jeg ikke si noe om. Har noe lignende på min shadow 2, men den skal bli sittende.
 8. Etter 8 uker på dagen fikk jeg beskjed om at søknadene er innvilget og at gebyr må betales. Så er det vel bare å ringe i morgen og høre om jeg kan hente ut kontra vente på postgangen. Slipper kanskje å låne våpen på dynamisk kurs til helga da. Papirene ble levert i skranken i Asker.
 9. Var innom kontoret i Asker i går da en kamerat skulle levere søknader på pistoler. Det ble bemerket at det var til konkurranseskyting og at antatt behandlingstid ville være 12-14 uker. Det da det var stor pågang pga jakt. Kan vel da tyde på at de prioriterer jaktvåpen en periode? Selv er jeg i uke 7 og håper det ikke drøyer mer enn maks 11 selv om det ikke er våpen til jakt.
 10. Leverte inn 2 dager før deg og har ikke hørt noenting ennå.... Rart hvor sakte tiden kan gå innimellom. Håper de i beste/verste fall overholder maks 11 uker så det kommer i begynnelsen av september.
 11. Q5 SF må/bør testes før kjøp. Jeg kunne tenkt meg en frem til jeg fikk prøve en. Det er en kant som gnager noe hinsides på beavertailen for min del. Gnager da på høyre tommel-ledd. Skulle jeg hatt en måtte jeg ha tilvent meg et helt nytt grep og for min del blir det uaktuelt ( tror ikke det ville vært godkjent og tilpasset med dremel da planen min og er production etterhvert). Annet enn det var det et godt avtrekk og et virkelig flott våpen. Som Vidar nevner over er jeg og glad i den ekstra tyngden med stålramme.
 12. Det er det med om den kommer med vanlige sikter jeg var usikker på. Men om den gjør det har jeg fått svar på spørsmålet
 13. Sitter å planlegger innkjøp, fortsatt noen måneder til muligheten faktisk er der, men greit å være litt frempå. Dukket opp et spørsmål vedr Production og Production Optic. Kan en Shadow 2 OR gå i begge klasser om man setter på vanlige siktemidler eller er det å fikle for mye med den? Eller er løsningen standard S2 og bruke en montasje? Eller er jeg helt på jordet om jeg tror en av de kan gå i begge klasser? Planen er dynamisk kurs og gå til innkjøp av en Shadow 2 som man sikkert skjønner
 14. Da er jeg med, tenkte ikke nok på at det var under 6000 grensa så mva i Norge uteblir.
×
×
 • Create New...