Jump to content

JonasB

Members
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg gikk for en Dillon 650 med en gang og etter å ha demontert og renset den opp samt byttet litt fjærer og diverse føler jeg ikke at den er noe skummel å bruke. Skjønner godt hvordan ting henger sammen da. Jeg skal da lade mest til pistol og slo fort fra meg tanken om en-stasjonspresser. Dette er selvfølgelig min egen oppfatning. Ser andre har sine meninger igjen.
 2. Hei Er det noen som har noen gode tips til pistol i klasse 3 sivilpistol? Aller helst stål, pris maks 10k. Takker på forhånd for gode tips
 3. Hei kjøpte til en P10S her; https://www.vedderholsters.com/prodraw/ Fornøyd kan jeg jo være, ikke fått testet ennå. Ei heller montert på rigg faktisk... Men der er det mulighet å ha rødpunkt gitt at man melder fra om det.
 4. Det stemmer, det hadde jeg glemt. Det var ikke en mulighet når jeg bestilte. Men det gjør det jo hele litt enklere
 5. Jeg bestilte direkte fra cesar-shop i fjor. Da tenker jeg på reach reduction-kit. Har og bestilt magasiner og diverse smågreier. Ved forrige bestilling av mag sa de at jeg ikke kunne vege DHL da de ikke fraktet våpendeler. Brukte da den lokale posten og det fungerte.Tok bare litt lenger tid.
 6. Man får et reach reduction kit til Shadow 2; https://cesar-shop.com/firearm-parts/pistol/trigger-sistem/shadow-2-reach-reduction-kit/?sef_rewrite=1&sl=en Det kan jo være en løsning
 7. Sjeldent problem å få endret kaliber om det er i samme program. For min del løste det seg ved en telefon og jeg fikk en mail som sa at det var ok. Printet ut mailen og la den ved kjøpsmelding.
 8. Har aimpoint acro med 3.5 MOA og før det hadde jeg et vortex venom med 6 MOA. For meg var det å gå ned i størrelse helt gull. Så lenge lysstyrken er der synes jeg det er best med mindre prikk. På 25m synes jeg 6MOA var klønete. Men smak og behag. Hør rundt med andre du skyter med om du kan prøve forskjellige størrelser før kjøp.
 9. Jeg har en CZ P10S og det er en finfin pistol.
 10. Fikk innvilget søknader og giro i posten i går. 8 uker minus en dag. Oslo politidistrikt.
 11. Disse holder vel til sentralt i Tønsberg; https://tonsbergpk.net/portal/theme/organization/main.do?siteId=799 Hvordan de gjør det med nøkler og tilgang aner jeg ikke.
 12. JonasB

  Reservevåpen

  Om du har fylt opp kvoten på de 4 første er neste steg å ha nok aktivitet. Ikke stort verre enn det. Og det med avtrekksvekt over her er jo en gyldig grunn til å klage ved evt avslag.
 13. JonasB

  Reservevåpen

  Fikk ervervet både 9mm til grovfelt og .45 til militærfelt samtidig. Det var de første søknadene jeg sendte inn. En kollega av meg fikk avslag på .45 da de mente 9mm til grov dekket begge, dette klagde han på og fikk innvilget .45 og. Dette var og hans første søknader. Begge sogner til Oslo pd. Om du er usikker er det bare å ta en telefon til våpenkontoret.
 14. Noen som vet noe mer om denne har kommet til landet evt når den kan tenkes å dukke opp?
 15. Hadde en morsom opplevelse. Våpenkontoret (oslo pd) hadde glemt å signere og stemple den ene godkjenningen. Tok en telefon og har nå mottatt en mail som jeg kan vise til ved kjøp at alt er i orden. Fikk og i den mailen bekreftet at å bytte kaliber innenfor samme program ikke var noe problem. Stiller meg spørsmålet om jeg selv ville solgt til en person som dukker opp med usignerte papirer og en mail som sier at det er i orden Krysser fingrene for at det går i orden den dagen det blir kjøp.
×
×
 • Create New...