Jump to content

MacRoee

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MacRoee

  1. Gratulerer med flott luftpistol! Har hatt en slik selv i litt over 1 år og kjenner godt til "problemet" du muligens nå har. I Oslo kan du ta kontakt med Kjell hos NUEX. Han har bistått og hjulpet mange luftgeværskyttere (PCP) med brukte og trykktestede flasker i ymse størrelser. Jeg har kjøpt bl.a 2 stk på 4l og 1 stk på 6l av ham. Dette er greie flasker rent fysisk i størrelse og som det er enkelt å frakte med seg. Ad LP50'n og det medfølgende adapter: Jeg fikk med adapter passende for 200(232)BAR (DIN) regulator. Dvs at når jeg skulle montere dette på en 300BAR flaske, tettet adapteret ikke helt til bunns og luften forsvant ut av luftehullet på skrufestet til flaskeregulatoren i stedet for inn i lufttanken . Jeg har sett tips om å forsøke å fore opp med passende O-ringer eller å få lage en pakning i egnet materiale for å tette dette luftehullet. Løsningen jeg selv bruker, er fill-kit m/manometer + slange med hurtigkobling. Årsaken er at jeg også har en liten samling med ulike PCP-luftgevær (krever mellom 180 - 230 BAR) og dermed må bruke flere ulike fylleprober (med påmontert hurtigkobling), både til LP50 og til de ulike geværmerkene. En utmerkt leverandør av fill-kit, prober og overganger etc er BestFittings i UK!. De leverer raskt! Og de selger adapter til LP50 som passer direkte til en 300BAR flaske. Et medlem på norske AGW stilte et tilsvarende spørsmål og fikk svar og råd der Lykke til - og min personlige mening: gå for en 300BAR flaske og pass på å fylle opp til max 200BAR. I tillegg slipper du å etterfylle flaska så ofte når den er på 300BAR.
  2. Da er min forbindelse til AGW oppe og står ! Og jeg støtter en diskusjon om dette. Men domenenavnet NLVF.no er allerede registrert på "NORSK LIVVAKT FORENING" - kanskje ikke helt det samme som det vi driver med... . Foreslår at tråden fortsetter hjemme på AGW
  3. ... er vel lov å tenke sånn - er det oss som bruker Telenor som sliter? Finner ingen driftsmeldinger/-avvik hos de, men de kan være noe ustabile i det skjulte . Hvilken ISP bruker i BingoBingo? Må innrømme at jeg er usikker på hvordan jeg pinger med Mac (NÅ skulle jeg hatt bootet opp en PC)... Satser på at ting (DNS-server(ne)) ordner seg snart - HVIS de er problemet.
  4. Merkelig - surfer han i gamle internett cache-filer lagret på sin maskin - på mine Mac ( )-maskiner er nettsiden vår "forsvunnet"... Hvem er webhotell/"ISP" for forumet? - og hvem er formell eier av domenenavnet.
  5. Hallo luffere, Det ser ut som om vårt forum har blitt kidnappet i dag (27.7) ! Inntil videre er det et forslag om at vi bruker "kammeret.no" som en kommunikasjonskanal inntil ting har blitt normalisert. Dette som en start på en info-tråd for medlemmene på "http://www.airgunworld.org/" .
  6. Ja - hvis cal > .177. Som et tips kan du sjekke ut forumet AGW (www.airgunworld.org) - et norsk forum for luftvåpen ; Sitat derfra den 1.7 (tolkning p.t. fra en seriøs forhandler av luftgevær ): "Det er vel egentlig ikke så veldig stort problem(med unntak at hele registreringsgreie er noe forb.... tull uten noen som helst virkning på kriminaliteten). Stikk innom lensmannskontoret/politikammeret og hent 10-15 søknader. Fyll dem ut med luftvåpen kaliber .22, .25, 9mm, whatever og lever til lensmann. Det koster det samme uansett om du leverer en eller 20. Siden det ikke er noen behovsprøving er det heller ikke noe tak på antall. Kjøpetillatelsene er gyldige i 12(?) (6)mnd fra godkj. dato med mulighet for forlengelse i ytterligere 6 mnd. De eneste kravene som skal oppfylles er 18år og plettfri vandel.". Velkommen i luffeklubben
  7. En kjapp måling ga følgende: Objektivenden: 58mm Okular/øyeenden: 43,7mm Lengde: ca 34cm 30mm rør Den korte lengden på "mellomrøret" kan muligens gi noen utfordringer med monteringen pga at avstanden mellom kikkerten og øyet må finjusteres nesten ned på mm-nivå for å få et OK siktebilde ved høy forstørrelse (kikkerten har en utgangspupill på ca 1,7mm ved 30x) Håper dette gir deg svar på riktig valg av Butler Creek og evt montasjer.
×
×
  • Create New...