Jump to content

frabakk

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

frabakk's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg har brukt Børsmakeren Drangedal 2 ganger og er fornøyd med resultatet. Han sier 6 uker, men det tok 6 og 9 månder.
  2. Er det en grei stammtavle ville jeg reist til Sverige og jakta med bikkja ett par dager, jager den så er du i gang fra første dagen. Hvalpepris + forutgifter 1 år + div er minimum 15000kr.
  3. Mi erfaring er at "lange magnum løp" ikke er egna for demper. Børsa blir for topp tung, og for å hindre rotasjon må du holde i stokken heile tida når børsa henger på skuldra. Til posteringsjakt kan den brukes, men ikke til en dag i skogen.
  4. Ved tester av kamera så testes det på rådyr eller en voksen mann. Det er ikke alle kamera som tar bilde av en rev eller grevling. ¨ Alle selgerene har sef kjempegode kamera da , men er det noen her som bruker kamera på åte og er fornøyd?
  5. Hei. Aust Agder Dachshundeklubb har hi trening i Tvedestrandområdet. Her har vi vært velkommne også med terriere. Frank
  6. Skribenten prøver å lage en spennende historie, og det ble kansje litt feil her. Ellers så tror jeg trådstarter sjeldent kommer til skuddsjangse, og er da misunelig/irritert på alle "idiotene" som da greier dette.
  7. Det bygger ca 6mm ned fra 30mm røret på 4-16x50.
  8. Hei. Ta kontakt med raserep, han blir helt sikkert glad for litt hjelp med å dra det her i gang
  9. Eg kjøpte ein maxim rett før jakta og har brukt børsa på elgejakt i høst. Erfaring fra jakta er at børsa blir for topp tung med demper, dette blir iriterende når du går noen km i skogen. Neste år blir 300`n bare brukt på posteringsjakt, eller brukt uten demper.
  10. En hund med dårlig søk vil klare seg best i ulveskogen.
  11. Ja eg syntest det er vanskelig å orientere seg på nettet, alle produsentene har magnumdemper, dog i forskjellig stålkvalitet. Eg har en S&L tm 45 på en 308 og denne passer på 300`n , men kanskje eg må gå for ein magnumdemper?
  12. Hei hvilken demper anbefales? Dette er en jaktbørse Remington AWR, ca 3,6 kg med kikkert.
  13. Hei her er ett bilde etter jakta
  14. Hei, legger inn bilde av valpene. Dei er 3 uker nå
  15. Hei, Eg ville nå heller kjøpt ein Tysker. Det er sikrere det, enn å kjøpe en Parson og håpe på at den får egenskapene til ein Tysker. Les rasestandard.
×
×
  • Create New...