Jump to content

petter0105

Members
 • Content Count

  97
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Litt off topic: Vil et slik konverteringssett passe på en Sauer 202?
 2. Er det noen som vet hvilken type gjenger det er mellom bremsen og bøssingen på en Vektorbrems?
 3. Var ikke svartkruttvåpen registreringspliktig før? Har en bekjent som for en del år siden kjøpte ei svartkruttrifle av en våpenforhandler uten noen form for registrering. Disse er jo i dag reg.pliktig. Er jo slik med hagler at du kan eie uregistrert hagle hvis de er kjøpt før kravet om registrering. Gjelder dette også svartkruttvåpen? Hva bør han gjøre?
 4. Har ei rifle med ei picatinny-skinne på toppen. Kunne tenkte meg å bruke 2 forskjellige kikkerter på denne. En for posteringsjakt og en annen for drivjakt. Regner med at det finnes montasjer som jeg kan enkelt bytte frem og tilbake uten at treffpunkt blir forandret? Må også kunne har forskjellige høyder på ringene da det er forskjellige størrelser på linsene. Hvilken montasje vil dere anbefale?
 5. Jeg har hatt tinnitus en del år og vet at dette er veldig slitsomt. Jeg fikk det av en røykvarsler som jeg skulle teste med røyk. Den ville ikke stoppe så jeg hentet den ned og tok ut batteriet. 10 sekund med høy lyd, så var det gjort. Har nå en høy pipelyd på begge ørene som aldri gir seg. Jeg kan anbefale tinnitus-kurset på HLF Briskeby i Drammen. http://hlfbriskeby.no/kurs Dette kurset har hjulpet meg veldig med å leve med "lyden". Kurs og reis blir dekket av NAV.
 6. Tror vel nesten du kan utelukke de kulene på 62grain. Har selv en Sako Vixen med originalt løp og sliter med å stabilisere de kulene. Stigningen tror jeg er 1/14. 52grain og nedover går helt greit. Jeg bruker N-140 krutt og synes det fungerer greit.
 7. Jeg har 6 forsikringer i Gjensidige fra før. Sendt spørsmål om hvor mye jeg fikk i rabatt nå når avtalen var inngått. Jeg fikk 3% rabatt. Sendt en mail til dem og sa at det måtte være noe galt da det i reklamen sier at jeg skal ha 17% hvis jeg har 3 forsikringer eller mer. Fikk svar at jeg hadde så god forsikrings-avtale fra før så det kunne de ikke gi. Denne avtalen med NJFF er latterlig.
 8. Jeg hadde en 200 STR med en Tyristubbenstokk tidligere som jeg brukte på jaktfelt. Den kom på 4,6 kg uten optikk.
 9. Mitt veier 230 gram ihht konas kjøkkenvekt...
 10. Jeg besitter en 1. generasjon heldempet og er storfornøyd, men den kostet. Dog hadde jeg kjøpt heldempet igjen og det som betyr noe for meg er lengden på våpenet. Har du råd, løp og kjøp. Har du ikke råd, ville jeg faktisk ha ventet... Du må ikke presisere at du skal kjøpe heldempet på våpensøknaden..
 11. Her er det også en del blinker til å skrive ut. http://www.reloadbench.com/pdf.html
 12. Kjøper den hos de som forhandler maling...
 13. Jeg gnir stokken inn med kokt linolje. Fungere veldig bra.
×
×
 • Create New...