Jump to content

MagnZ

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MagnZ's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • Reacting Well Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

3

Reputation

  1. MagnZ

    Bergara

    Jeg har nettopp fått meg en Bergara B14 HMR i 6.5 CM. I første omgang til banebruk (snuser på PRS/Langhold) og toppjakt. Leste meg opp mye i forkant av kjøpet og saumfarte youtube, og den høster positiv omtale i øst og i vest. Så langt virker det som en solid børse. Det eneste jeg angrer litt på var at jeg kjøpte rifla med den originale stokken (kan kjøpes uten stokk). Fikk et tilbud med en GRS Bifrost, men tenkte at et chassis med pistolgrep er veien å gå hvis PRS/Langhold faller i smak, så jeg ville vente. Den originale stokken er solid og justerbar, men grepet passer ikke hånden min. Så det blir enten en GRS bifrost eller et chassis på sikt, så hvis noen vil kjøpe stokken er det bare å sende melding
  2. MagnZ

    Zeiss lrp s3

    Jeg har kjøpt meg et LRP S3 425. Dette er første gangen jeg har lagt litt penger i optikk, så jeg har lite å sammenligne med, men jeg er veldig fornøyd så langt. Robust byggekvalitet, klart og fint glass og god betjening. Skal brukes til toppjakt, men ettersom jeg snuser litt på PRS ville jeg ha noe som funker til begge deler (selv om vekta ikke er optimal til toppjakt).
  3. MagnZ

    Walther GSP500

    Blir spennende å se hva prisen lander på og når den kan leveres. Snakket med en på Intersport i Bogstadveien som sa at det fort kunne ta lang tid hvis europeiske våpenprodusenter blir satt til å produsere militærvåpen som følge av at flere land ruster opp.
  4. Jeg vurderer de samme modellene. Primært til dynamisk, men også til militærfelt. Har også kikket på CZ TS2. Den har litt lengre løp enn shadow 2 og vil kanskje fungere bedre til felt?
  5. MagnZ

    God deal?

    Takk for svar Her ett nærbilde av sluttstykket: Fikk også kjøpt en Walter 22lr. Har heller ingen historikk eller kjennskap til modell på dette våpenet. Enkeltskudd og like tung som 6,5x55 riflen.
  6. MagnZ

    God deal?

    Hei! Jeg fikk kjøpt denne Husqvarna 6,5x55 riflen med et Schmidt & Bender 6x42 kikkertsikte for 2000 kr da min grandonkel gikk bort. Har jeg gjort et bra kjøp? Har dessverre svært liten kunnskap om Husqvarna våpen, men den ser ihvertfall pen og velholdt ut. Noen som kan si noe om hvilken modell dette er? Mvh Magnus
×
×
  • Create New...