Jump to content

Fredrik-

Members
  • Posts

    142
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Fredrik-

  1. Takk for innspillene! Jeg lekte litt med tanken, og i mitt hode koker det ned til en søksfunksjonalitet hvor en 'i dag' knapp blir en spesifikk implementasjon av denne. Det neste jeg vil jobbe med nå er et slikt søk: "Hva kan jeg jakte i , av disse på " - deretter kan jeg bruke den til å mekke en 'I dag'-knapp. Takk Jeg kommer til å jobbe litt med utseende etterhvert, farger og valgmuligheter for utemodus/bakgrunnsfarger osv.
  2. Det har jeg ikke ferdigheter til (enda ) Kanskje det, hvordan ser du den for deg? evt. hvilke funksjoner/elementer burde en slik logg inneholde?
  3. Takk for positiv feedback! Dette er den første appen jeg har laget, så jeg er litt nervøs ang. hvordan ting opptrer på forskjellige enheter. Hvis noe ser litt rart ut eller dere finner en feil er jeg takknemmelig om det påpekes! Jeg lover å holde den oppdatert fremover og fikse evt feil kjapt
  4. Supert! Takk Ang. jakt på sjøen; jeg skal se om jeg kan legge til noe fornuftig her. Jeg er usikker på hvordan jeg skal tolke "Den frie jakten på hav og fjord, jf. viltloven § 32, fra svenskegrensen til og med Vest-Agder fylke". Hva med områdene utenfor den begrensningen? Er jakttiden som på land? Her må jeg google litt. Oisann, nå ser jeg at en rekke fylkesvåpen ikke er riktig plassert ifht. fylkenavnet *Jeg fikser det nuh* EDIT: Fylkesvåpnene skal nå være fikset. Det kan ta opptil en time før Play Store viser den oppdaterte versjonen.
  5. Jeg har snekret sammen en liten app som jeg tenkte kunne være av interesse for kammerfolket. Den er gratis og uten reklame. Jeg akter å holde den oppdatert og fikse eventuelle feil når de oppdages (post gjerne her eller send en PM hvis dere finner noe krøll ) Jakttider Last ned ved å klikke på linken over, eller søk på "Jakttider" på PlayStore. Formål Enkelt og raskt verktøy for oppslag i de offisielle jakttidene definert i forskrift om jakt- og fangst @ lovdata.no Beskrivelse Finn jakttidene for alle jaktbare dyr i Norge, inndelt etter fylke og artsgruppe. Jakttider viser om dyret kan jaktes per dags dato og hvorvidt det finnes unntak å ta i betraktning under jakt (avgrensninger i område, retningslinjer osv.).
  6. Jeg var innom Winge der jeg fikk super hjelp og pratet med Jan om Fallkniven A1 og et slipesett til Spyderco. For dette skulle de ha 2500kr for Fallkniven og 800 for Spyderco slipesettet, altså 3300kr samlet. Jeg hadde veldig lyst til å gjennomføre kjøpet i butikken ettersom jeg fikk så god service, men da jeg kom hjem sjekket jeg på internet og fant de samme varene for 1700kr + shipping. Da synes jeg det ble veldig vannskelig å kjøpe hos Winge.
  7. Grattis med ny skyter, Hi-Power er en klassiker
  8. Det ligger et par gode Rem700 + optikk til 4000kr ute, noe som virker som en god deal. Men alle er i .30-06. Jeg skulle gjerne hatt .308
  9. Ah, the plot thickens; Det var altså Adblock Plus (tillegg som blokkerer reklame) som blokkerte teksten. Hva som har endret seg siden sist gang vet jeg ikke, men da er det vel nå slik. Adblock fjerner teksten fra finn.no annonser. Da burde jeg nok gå gjennom annonsene igjen >_< Synd jeg allerede har sent så mange mailer der jeg spør om informasjon som da sannsynligvis står i annonsen
  10. Ah, browser-relatert problem. Brukte firefox på begge PCene, sjekket nå i IE og da vises siden korrekt. Finn.no har da alltid fungert i firefox, litt utrolig at bare beskrivelsene i annonsene skulle utebli i visningen av siden. På den positive siden har samtlige annonsører blitt langt mere profesjonelle
  11. Det går ikke ann å scrolle lengere ned, har testet dette på 2 forskjellige PCer akuratt nå. Dette er merksnodig o_O Kan dere ta et screenshot av skjermen (husk å redigere i paint så vi ikke ser alle de saftige bokmerkene ) for jeg skjønner ingen ting. Håper nesten ikke det, da jeg sitter på nyinstallert PC og har dobbeltsjekket med en laptop. Jeg venter i spenning på screenshot, nesten så jeg tror dere har en konspirasjon gående Uansett, back on track; Så langt virker det som om Weatherby Vanguard i 308 med kort kasse fra XXL er den mest attraktive da den både er ny, billig og er en tilsynelatende god rifle i forhold til prisen skal jeg tro google.
  12. Jeg ser på denne: http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs ... e=23592413
  13. Bruktlisten var ikke dum. Mulig jeg er blind, men jeg ser ikke at det står kaliber i annonsen. Weatherby Vanguard begynner å se mer og mer attraktiv ut.
  14. Surfet litt rundt etter brukte Remington 700's, fant et par og sent avgårde noen mailer. Noen kommentarer til Weatherby Vanguard fra XXL? Dette virker som en grei rifle, og den har kort låskasse så vidt jeg kunne lese meg til fra utenlandske sider. Vanguard 3000 Timney avtrekk 700 (røft estimert) = 3700 for Weatherby Vanguard m/ godt avtrekk. Da gjenstår fortsatt kikkertsikte. Den eneste brukte Remington 700 jeg fant som var denne. Det er ikke nevnt hvilket kaliber eller hva slags kikkert som sitter på toppen. Prisen er jo fin, men er ikke helt fan av stokken. Sånn kvalitet- og presisjonsmessig, er det store nok forskjeller at det er interessant å diskutere mellom Rem700 og Weatherby Vanguard?
  15. Jeg er i markedet for en rimelig rifle i .308win og hovedkriteriene er som følger; - Lav pris! Jeg ser for meg noe rundt 2000-4000 kr. Absolutt max er 5000. - Kaliber: .308Win Ønskelige kriterier: - Kort kasse! - Ikke veldig tung. Gjerne medium/smålett vekt. Jeg har surfet litt rundt på finn.no og er skrekkelig skuffet over annonsene som legges ut. Her er det både skrivefeil, latterlige uprofesjonelle bilder, manglende prisantydning, ingen kjøps eller brukshistorikk, deskripsjon av varen osv. Jeg er forbauset over hvor amatørmessige samtlige private selgere er Dette gir meg et inntrykk av useriøse og slurvete folk, og gjør det litt ekstra vannskelig å handle med disse. Uansett, nok om det, tråden skal jo handle om rimelige (billige ) rifler i .308! Kom gjerne med konkrete anbefalinger og linker. Det ferdige oppsettet blir riflen + et rimelig kikkertsikte 1500-2000kr. Om noen har noen anbefalinger av greie kikkertsikter i den prisklassen er det knall.
  16. Yes, definitivt. Kjøp en revolver eller pistol i .22LR også kjøp deg hva du egentlig vil ha. Om du ikke har erfaring med håndvåpen fra tideligere, kan jeg nærmest garantere deg at synet ditt på hva du vil ha endrer seg ettersom du får skutt med andres våpen, følt litt på forskjellige kalibere osv.
  17. Har du noe erfaring med å skyte pistol enda forresten?
  18. Når vi bare skriver .22 så henviser vi (i 99.9%) av tilfellene til .22LR. Dette ikke fordi diameten på prosjektilet er 0.22 inches, men fordi patronen .22LR er en god, billig, knallbra læringspatron med lite rekyl.
  19. Det er en grunn til at alle 'maser' om .22. De har vært der du er nå, og ser tilbake med etterpåklokskap. Om du ikke velger å ta denne klokskapen med i hvordan du starter din håndvåpenkarriere så kan jeg nærmest love deg at du vil føye deg inn i rekken av folk som ser tilbake med etterpåklokskap. Uansett hva du ender opp med å kjøpe; kjøp en .22 i tillegg. Det er en verden av forskjell i hvor mye man lærer med en .22 enn hva man gjør med et grovere kaliber. Det er ikke morro å skyte om du ikke treffer det du skyter på, det være seg i konkurranse eller rekreasjonsskyting. Du trenger ikke skyte VM fin 25 meter 5 skudd over 3 timer selv om du eier en .22, tenk på .22'n som grunnmuren for det du egentlig har lyst til å skyte med. Hvis du liker å skyte med grove kalibere og all herligheten som kommer med store smell og sexy rekyl, så kommer du til å elske det når du faktisk skyter presist med artilleriet også.
  20. Fredrik-

    Glockforhandler

    Jeg kjøpte min for 5990, men nå går den for ~6500 så vidt jeg kan se. Hadde jeg skulle kjøpe meg glock igjen ville jeg kjøpt 'vanlig' gen. 3 glock og investert i Talon grips.
  21. Det er helt normalt, og skyldes blandt annet at sluggen skytes gjennom et glattboret løp og ikke et riflet løp. Det glattborede løpet gir ikke kula noen stabiliserende spinn og derfor blir som oftest presisjonen heller laber. Om jeg ikke husker feil skal det finnes sluggs i sabot som skal klare å spinne i glattborede løp, men jeg har aldri testet disse. Det er også mulig at om du bare har skutt en type slug som ikke gikk spesiellt bra, kan du prøve en annen produsent som kanskje går bedre i akuratt din hagle.
  22. Må vel si han har kvallifisert seg til darwin awarden 2010
  23. Fredrik-

    Glockforhandler

    Intersport i Bogstadveien 12 i Oslo fører glock. Jeg kjøpte en G17 med RTF2 ramme der for noen uker siden.
×
×
  • Create New...