Jump to content

kvammenj

Members
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kvammenj

  1. Såg en flokk på ca 25-30 fugl som fløy over Ørsta kommune i går kveld.
  2. Hei Har problemer med at viltkameraet mitt bare sender ut bildene av og til, sjølvom alle instiinger tilseier at det skal sende ut alle bildene som det tar.. Noen andre som har vært borti dette??
  3. Hei Kammerfolk! Har nå hat i eige ein Blaser R8 i snart to år og er kjempefornøyd. Og nå når jeg var å skulle skyte opp, ble det same diskusjonen som det ble i fjor... Så spørsmålet mitt er: Når en skyter opp med en systemrifle og har flere løp, må man da skyte opp med alle de forskjellige løpa? Eler holder det og skyte opp med bare et av løpene på låskassen? Er det noen som kan referere til noen låver? På førehand takk for alle svar.
  4. Har brukt 77gr vv n150 i 225gr sp med COL 91,20mm, den ladninga går vertfall bra i min rifle.
  5. OK Takk for utfyllande og godt svar:) Fikk vite det jeg ville
  6. Jeg har nå skaffet meg et Scoutguard SG550M viltkamera. Har nå såtte dette opp mot min E-post og luerer derfor på om følgende: Når den er såtte opp mot E-post, vil kameraet da sende bilda som mms, eller som data over mobilnettet til min E-post. Grunnen for at jeg lurer på dette er med tanke på abb. på sim-kortet. Takker for alle svar!
  7. Hei! Eg lurer på om nokon kan gi meg svar på tider og reglar rundt jakt på skadegås? Takker for alle svar! )
  8. Hei! Er det nokon her inne på Kammeret som har nokon erfaringar med denne rifla??
  9. Sa dei noko om muligens utfall, eller det er vel umogelig å seie noko om før rettsaka har funne stad?
  10. Er det nokon som veit noke nytt i denne saken? lenge siden aktivitet her nå! Sitt sjølv på ei slik rifle, og venter i spenning på utfall av saken
  11. Nokon som veit kva tilsvarane sett til R8 kostar? Altso .22lr kit..
  12. Finnest det mange andre kuler som har tilsvarende effekt som v-max?
  13. Er dette samme type kule, og har dem samme effekt??
  14. Lurer på kva som er forskjellen mellom løpa til R93 contra R8. Er det mulig å f.eks bruke et R93 løp på en R8 og motsatt?
  15. Eg kjøpte mi hos jaktpartner Gjøvik.
  16. Kjøpte for 1 år sida ei Baikal mp153. Dette er den rimligste H.aut på markede. Etter 200 leirdueskudd vekslet den alt av ammo. Har nå skutt 2-2500 skudd med den og har ikkje hatt noko problemer! Einaste problemet er at den kanskje er litt i tyngste laget... Med der er ein fantastisk balanse!
  17. Det stemmer at det er mykje mindre rekyl på h.aut hagler. Dette fordi at systemet som kastar ut og lader om haglepatrona brukar rekylen for å få gjennomført denne prosessen. Har sjølv ei h.aut hagle og er kjempefornøgd med denne!
  18. Lurer på om det er nokon som har nokon gode råd til meg då eg skal sage av gevira på ein 8-tagger eg skaut i haust. Hadde våre fint med bilde. geviret skal deretter monterest på trofeplate.
  19. Hei har tenkt å prøve meg litt på seljakt her på sunnmøre. lurer derfor på om det er nokon som er villige til å dele litt erfaringer om kor eventuelt selen befinn seg her på sunnmøre. er open for alle råd!
  20. Takker for mange gode svar
  21. Kva av dei kalibera x-bolt leverast i som er ganske flat kulebane på og som ikkje er så veldig dyre i drift
  22. Hei Kammervenner! vurderer å kjøpe meg ei ny rifle i 6,5x55. Har sett ein del på Browning x-bolt. Er der nokon der ute som har nokon erfaringar med denne rifla?
  23. Takker for svar Er her nokon med erfaringer??
  24. Hei! skal kjøpe meg nytt kikertsikte til hjorte rifla mi. Siktet skal ha 56mm lysopning, men kva vil Kammerfolket anbefale?? Meopta, Swarovski, Zeiss?? vil ha et sikte som er veldig klart og godt. siktet SKAL også ha opplyst retikkel:)
×
×
  • Create New...