Jump to content

Katteeier

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Katteeier's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Tusen takk for engasjementet! Jeg har fått mange gode innspill her, og kommer til å bruke tida framover til å teste litt forskjellig før jeg stamper Pardinien! Igjen - takk for hjelp!
  2. Så lenge jeg leser at disse tar 15 skudd eller mer, så må det være double stack. Ergo så er magasinet bredere enn ved single stack, og derved grepet også bredere enn om det var laget for et smalt single stack magasin. Da er man i praksis like langt med den Tanfo'n som man er med Pardinien. Det mest optimale ville nok vært en single stack modell uten mainspring housing i bakkant av grepet (men det finnes vel ikke). Da hadde nok grepet vært både smalt og kort (fremover). Det eneste jeg har sett som kanskje kan være likt eller mindre enn 1911, er en Sig 210, men jeg har aldri fått holde i en slik, så jeg vet ikke. Det er derfor jeg spør her inne. Må legge til at jeg har prøvd en SPS Falcon, og likte den. Takk for innspill!
  3. Jeg finner ikke ut av dette med 'smallframe Tanfoglio'. Er det en single stack variant av de modellene som er vist på den siden nedenfor ? http://www.tanfoglio.it/eng/catalogo/sp ... mpetition/ Kan du linke til den du mener ? Jeg har vanskelig for å tro at en double stack pistol kan bli noe vesentlig mindre en Pardinien i grepet, ergo så har jeg sett for meg at det eneste som kan bli smalt nok er en single stack.
  4. Jeg har en Pardini GT9-6" som jeg bruker i felt, og innser at jeg må selge denne og kjøpe noe annet. Jeg har så små hender, at jeg kommer ikke skikkelig rundt grepet. Selv om jeg tar av sideplatene og bare setter antiskli tape på siden, så blir grepet for stort. Jeg har prøvd en 1911 single stack, og den passer mye bedre. Jeg antar at jeg kan få denne ytterligere mindre rundt grepet ved å sette på Slim-Grip skjefteplater som er noe tynnere en originalt. Men det som er spørsmålet, er om det finnes 9mm modeller fra andre fabrikanter som har mindre skjefte enn hva jeg vil få på en 1911 single stack ? Jeg ser primært etter merker som kan tilby minimum 5" løp. Aller helst 6" løp, og den skal brukes kun til militærfelt og hurtig militær på bane.
  5. Importerte en Pardini GT9 fra Karlslunde Sport i Danmark i fjor på disse tider. Det var en utrolig enkel og smertefri prosess! Fra jeg sendte papirene og mailet bestillingen til Karlslunde, tok det ti dager før jeg hadde pistolen hjemme. Da hadde den ligget i tollen en ekstra dag. Når man betaler et nytt våpen, blir den danske momsen trukket fra. Når våpenet kommet til Norge og man henter det på posthuset betaler man den norske momsen + toll (som er veldig lite penger). Så enkelt er det! Bor selv i Kristiansand, men det ville ikke falle meg inn å reise til Danmark og hente våpenet selv når det tar ti dager å få det tilsendt! Ellers er det riktig at det ikke er momsfratrekk på brukte våpen i Danmark! Har siden kjøpt deler til diverse pistoler fra Karslunde. Må bare skryte av den servicen og kundebehandlingen de driver! Her har en del norske forhandlere noe å lære! Ikke alle som tar jenter helt på alvor når de skal handle våpen.........
  6. I forbindelse med arv, så overtar jeg etterhvert en svartkrutt revolver som jeg vurderer å selge. Det er en .44 Colt 1860 replica av merket Paolo, laget av den italienske fabrikken Armi San Paolo. Det Italienske Armi San Paolo firmaet skiftet navn i 2002 og heter nå Euroarms. Info kan man finne her: http://www.euroarms.net" target="_blank Revolveren har vært eid av min far siden den var ny. Den ble kjøpt ny i 1981, og har etter sigende ikke vært skutt med mere en 100-200 skudd. Den fremstår som ubrukt og er i god stand, og har kunn hatt en eier. (tar forbehold om 'øyet som ser' osv. Bilder kommer kanskje etterhvert) Jeg vil i første omgang ha en indikasjon på hva en slik kan vere verdt, da jeg ikke driver aktivt med svartkruttskyting selv, og vil på sikt selge den, eller få den plombert (ved overtagelse) og beholde den som stas på veggen. Håper noen kan gi noen seriøse pris antagelser, uten baktanker med å foreslå en lav pris og så ytre ønske om å kjøpe den etterpå.
  7. Jeg har faktisk vært inne på tanken å lage noe selv. Jeg leste noe fra en kar på forumet som laget hylstere selv, og det virket som en overkommelig oppgave. Ikke umulig at det blir et prosjekt i vinter.
  8. ...og jeg er fremdeles interessert i om noen har erfaring med hvilket åpent hylster som kan passe min GT9, bare for å understreke det! Skjønner at Norèn er et alternativ, men at det blir kostbart. Hadde vel tenkt meg noe litt rimeligere. Inntil videre blir det pistol i futteral.
  9. Jeg går feltløypa med pistolene og revolverne mine HELT GREIT i futteral. Det funker veldig bra for meg. Jeg lurte bare på om noen hadde forslag til hylster jeg, sånn for å ha muligheten til å ha våpenet i beltet. Og i utgangspunktet ønsker jeg meg hylstere som ikke går over siktet. Har et revolverhylster som sliter siktet, så jeg har litt dårlig erfaring der, derfor bruker jeg det ikke. For å unngå for mange "katta-i sekken" kjøp, så skjønner dere hva jeg mener. Er ikke umulig at jeg prøver meg på Uncle Mike varianten siden noen sier her at det funker bra fordi det er nylon.
  10. Jo, takk for innspill. Men jeg ser at det som foreslås er en rigg til veldig mye penger, og et Uncle Mike hylster som kanskje ikke er så vennlig mot siktene? Eller hvordan er det med den saken?
  11. Takk for innspill. Finner ikke Riwal på Børslars sine nettsider, så jeg tør ikke si om det er sånn et jeg vil ha eller ikke. Tenker meg et vanlig, enkelt hylster til å ha i beltet. For øvrig er jeg en hun, ikke en han.....
  12. Er det noen her som har forslag til hvilket hylster kan passe til en Pardini GT9, 6" og ikke ødelegger siktene? Er det Glock Hylster, 1911 Hylster, etc, etc? (Jeg er ikke intressert i de åpne riggene som kun Pardini eller andre har.)
  13. Godt tiltak! Dette var en irriterende feil.
×
×
  • Create New...