Jump to content

beel

Members
 • Content Count

  129
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har ikke erfaring med RCBS sin necksizer, men har den ikke en ekspander? Kan det være mulig at du må smøre halsen innvendig for ikke å strekke hylsene når du drar ekspanderen gjennom halsen?
 2. @kjellaHvilken børsemaker brukte du til denne jobben, har en M70 i 30-06ai og en M98 i 35 Whelen som jeg tenker på å kombinere til ett våpen.
 3. beel

  Reim til jakt

  Jeg har både Thlr sin og denne: https://www.brownells.no/epages/Norge.sf/no_NO/?ObjectID=51690 Begge variantene funker bra, jeg liker Brownell sin best den er litt raskere å montere og fremkant reim funker som håndstopper.
 4. @lilla Se om dette er interessant: http://slidegur.com/doc/4744132/browning-bar-og-lyddemper.
 5. beel

  Lading 7x57r

  Hvis du roterer de hylsene som ikke kammrer ordentlig, f eks en halv omgang, kammrer de da? Hvis de gjør det er det mulig at du har ett kammer som ikke er helt rett, og du må presse hylsene mer for å få de til å kammre. Her er det en annen tråd med det samme problemet.
 6. beel

  Kimber-klubben

  Jeg kjøpte min brukt, den hadde vært en tur hos Alm’s hvor de hadde justert avtrekket. Jeg har ikke målt avtrekksvekten, men lett avtrekk er nok ikke en bakdel på lette våpen.
 7. beel

  Kimber-klubben

  @lilleulv Jeg har vært igjennom hele den sjekk lista på min, hadde skrapemerker i stokken fra hjørnene på magboksen. Bedda den også med mer klaring til stokken. Jeg tror de to punktene har gjort mye for stabilt treffpunkt på min. I tillegg har jeg lagt litt epoxy over medbringerfjæren, slik at denne ikke flytter seg under rekyl og roter til matingen. Tror nok at du kan hente noe på å gå igjennom den lista på din også.
 8. @Olesøn Har du mulighet til å dele erfaringene dine ang AT One og Mauser sånn litt etter hvert, har en gammel mauser selv som skulle hatt en ny stokk.
 9. Løpet på riflen min var 14,2mm og den ble gjenget i M13x1.
 10. Takk, har kikket litt på kart og synes det kan virke som ett ok område, er vel en en forholdsvis liten stamme der.
 11. Hvordan var det å jakte i Tolga Østfjell?
 12. beel

  Nytt Løp på vei..

  Ok, det er synd, har brukt opp det jeg hadde og håper det dukker opp mer en dag.
 13. beel

  Nytt Løp på vei..

  @Sauer 150 Hvor tilgjengelig er Alliant MR2000 om dagen?
 14. Jeg har ladet 35 Whelen med CFE og 225 TSX, endte opp med en ladning som gir ca 825-830m/s i ei 63cm pipe.
 15. Har Redding 3 diesett og er godt fornøyd med det. Har lest at Lee Collet til 30-06 skal virke til 30-06AI, men det har jeg ikke testet.
×
×
 • Create New...