Jump to content

rådyrt

Members
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

rådyrt's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ja me er flinke og poste uten og vindsette normalt. Går rundt andre lier og sitter på topper. Men jeg er vant med rådyr når det gjeller los. Og da er uttag en goe plass. Gleder meg til og få prøve flere ganger på hjort. Men har begynnt og få skepsis til jaktform i vårt tereng. Ikke minst att lykkes i tide slikt di som har jaget hjort mye lengre enn meg, ser noen førdel.
  2. Merkligt med min hund anngående søk. Jeg har nok hjelpt den litt for mye . Men den er litt treg med og komme i jaktmodus . Den kan GÅ LYTTE SE en stund vist den ikke har fot. Men det gjør meg lite ,tror den kommer seg med søk. Den jager slikt att jeg vurderer prøve for første gang for meg. Har haft harelos på oppmot 2tim og 1time nokre ganger . Samt Hjort, Elg Rådyr .
  3. Ja det med napping blir jeg ikke helt trygg på. Men i tider børster jeg mye med fin kam som river med seg ull/floker løst hår. Tror ikke det skader. Ellers napper jeg nok fler ganger en 2 i året som er førtalt meg vare nok. Men jeg har bare haft petit i 1,5 år River og sliter i pelsen i ny og ne Gror ju som f
  4. Da har jeg prøvet min basset i hjortejakt. Me driver drivjakt men jeg fikk slippe hunden i drev. Blev ikke suksess .mest på grunn av trangt område og dårlige vind , derav mye menskelukt . 2stk loser begge slog rett ut i full fart. Har og hatt ett dyr som turet 1 tim, men klarte og lure alle. Da hadde vi betydlige avstand mellom posterekker. Jeg tror en bør ha en viss avstand til poster fra slippsted. Slikt den får tid til att sette ned fart. Vet ikke vad andres erfaringer er (innspill) .
  5. http://www.kammeret.no/bilder/thumbnails.php?album=23
  6. Jeg hadde endel uling og bjeffing til meg nå i torsdags . Ett parti med 20meters stup som den hadde jaget rundt når den gikk ut med hjorten. Så etter 15 min gikk jeg bort for og se att den hadde det greit . Så lot jeg den bare vare og han tog poenget kom seg rund.Kom til meg etter 5min. Det blir greit når jeg slipper ulingen siden jeg ikke har astro enda
  7. Grattulerer Jens med dommerutdannelsen Men for meg hvor finns nærmeste dommer? Jeg bor på Sandnes. I søndags jaget Ammo hare i 50 min med los og 3 tap. Synes det lover godt .Kom ikke igang føre nå siden sau-aversjon blev forsinket.
  8. 24Tagger ..Fikk bilde på 1/2 fallgevir funnet i år dvs 12 på det som var funnet. skall se om jeg kan få over bilde fra epost.
  9. Vad med og prøve brukt. Det blir billigare ,Har selv god erfaring med det.
  10. Ja 20aug er kansje feil skrevet av meg. Det blir sopptur lørdag .Og slipp på søndag. Grunneiers tillatelse har jeg .
  11. Rådyrt... Ona og Olivia har gener fra Kärråsen kennel. Farfar er Kärråsens Isak som har 2 x 1ste plass (2008/2009) og 1 x 2dre plass (2010) i svenske drevmesterskapet for basset Jeg bygger erfaring med basset nå og tror jeg har fått en brukbar hund fra kjerråsen. Mor offelia, Far aroud head over heels Masse premier på di.
  12. Tror det er bedre at hunden lærer seg at den faktisk kommer seg fram, enn at den gir opp og snur... Problemet var att den klarte ikke og snu .Letter og klattre opp en ned. Men den er eldre nå og forhåpentlig noe tryggare,til att leite etter alternative ruter. Har sett en drever som lærte seg fort att gå til vei istedet for tilbake til eier. Fort gjort att hjelpe hund når den er utsatt for fare.
  13. Er det noen med erfaring att hjelpe en unghund for mye? Tenkte på mest på att jeg viste den vei ned fra hyller 2 ganger sist høst. Det var ikke spesielt farligt ,men småbratt og hyller på 1,5m høyjde. Redd når den skall tas med til sogn i høst hvor det er bratt. Kan ju ikke ha en hund som venter på meg .
  14. Ledige levereringsklare petiter .Hos kjærråsen i Sverige. Jeg har en på17mån fra samme mor.Og den jaget første gang ved 5mån, ved en skogstur. Hvor jeg gikk med løs hund rundt beina mine til vi tydligen krysset ett rådyrspor. Etter det har den jaget det meste så nå er vi igang med sauaversjon. Gleder oss til 20 aug. Hare er observert 2 ganger denne uke , så slipp uten rådyrlos finnes det håp for. Hadde los i band idag sannsynligen rådyr som bruker gå her i turområdet.
  15. Trist møte for Ona .Håper den slipper varige men. Er det noen som har noe førmening om å sleppe 8 mån gammel pbgv på hjort .Det er vel ikke vanligt med elg oppførrsel på hjorten? Har planer å prøve om Ammo vil jage hjort til helga
×
×
  • Create New...