Jump to content

Slakter;n

Members
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Slakter;n

  1. ja nå er jeg innpå igjen...ble 10 bukk og 3 rev
  2. gråhund! for et jegerhjerte er det bare sunt!!
  3. nærmer seg polen med stormskritt! 4 dager først i polen i starten på aug,så noen dager bukkejakt i hjemtrakter,også en uke bukkejakt i nordtrøndelag.joho! viktig å få en god start på høsten"
  4. håper guiden har stokk som passer lille"korte" meg da! he he
  5. bukkejakt.er vel påbudt med skytestokk (tror jeg)
  6. skal til polen. der må man visst ha skytestokk. noen forslag/tips hvilken som er duganes?
  7. ok takker for tips sven otto
  8. Hei! jeg skal på bukkejakt til polen i aug. er det noen som har noen tips ang bukketur til polen generelt? alle tips mottas med takk (reiser med aurora)
  9. Hei jeg er ute etter en kasse til sauer 202.(har sluttstykke fra før) er det bare landrø som fører det? kanskje vanskelig å få tak i på andre måter?
  10. Slakter;n

    Ekko

    Min kjære Ekko måtte avlives i går. han var en fantastisk hund både jaktmessig og som familiehund. ekstra synd når han var kun 3 år og 8 mnd. Takk for alt du ga meg av jakt og hjemmeglede. du vil alltid bli husket.
  11. er det neddreid 200 str løp (og hva er så tilfelle lengden?) eller 202 løp?
  12. ja det var rosa skum som han kastet opp og satt og pustet tungt. begynte ca 2-3 timer etter hjemkomst.
  13. ser att jakt og friluft selger billige 15mm løp til 202. også fluta. skal i utgangspunktet brukes til jaktfelt. hva kan anbefales i forhold til varmegang,presisjon. etc?
  14. må det tilpasses i tillegg?
  15. hei bernt og godt nytt år! har du det selv eller? og hvor i tilfelle er det billigst å kjøpe løpet? hils gråhund da (og mor)
  16. takker for svar. men paser pipa til 202 kassa?
  17. her er et spørsmål: jeg har en sauer 202 med tyristubben jaktmatcskjefte.og en zeiss 2,5-10-50 tenkte å kjøpe et nytt løp i 6,5. 19 mm fra dfs. det veier sikkert en del mer en orginalløpet. hvor mye må jeg ant kappe det for komme under kravet til bruk på jaktfelt (jegerklasse)?? er ikke det 5 kg?
  18. det går så bra. skriver mye feil selv jeg. men uansett,må tispa di ha mye mer hvile en før hu fikk lungeødem? (det er ikke noe lungeødem i linjene til dreveren min så vidt jeg veit) veit at det i drevermiljøet var en del av det foe 15-20 år siden.
  19. takk for hjelpen. mulig det kan gå bra. it`s hope in the hanging snår
  20. takker for velkomsten. bruker du vanndrivende e.l når du bruker henne?
  21. hei jeg er nytt medlem fra i dag. har et spørsmål ang lungeødem: har en 3 år gammel drever.med påvist ødem han er ferdig med en kur på vandrivende tabletter i 4 uker. han virker i god form nå, men frykter att han må pensjoneres som jakthund uansett. skal på etterkontroll hos veterinær til onsdag og er veldig spent. håper i det lengste at det går bra med den beste jakthund jeg har hatt. er det noen som har erfaring med lungeødem?
×
×
  • Create New...